Activități extreme în aer liber pentru adulți

Activitățile extreme tind să limiteze intervalul de vârstă pentru cei care pot și nu pot încerca. Vă puteți califica copiii pentru a merge cu parapanta sau pentru a face surf, dar există și sporturi în aer liber care nu sunt suficient de sigure pentru a le putea încerca. Acestea sunt activități extreme în aer liber doar pentru adulți. Dacă sunteți în căutarea unei adrenaline suplimentare, atunci aceste cinci activități vor fi chiar pe aleea voastră. Asigurați-vă că aveți o asigurare de călătorie cuprinzătoare pentru a vă acoperi bazele.

Rapel cu fața în jos

Există rappel și apoi există rappel extrem. Rappelul regulat este ceea ce auziți în mod normal – sunteți blocat pe o frânghie care vă permite să coborâți pe un perete vertical de munte. Rapelul cu fața în jos, denumit și rapelul australian, duce termenul activități extreme la un nivel cu totul nou. Aici ai frânghia legată în jurul taliei și trebuie să-ți întinzi membrele deschise ca și când ai face paracadism. Cu această poziție vă reduceți.

Scufundări în adâncime

Copiii voștri ar putea merge pentru o simplă scufundare, adică abia în largul țărmului. Poate fi distractiv și captivant, dar pentru adulți veți dori acea goană suplimentară de emoție și aici intervine scufundările în adâncime. Puteți explora mult mai multe comori subacvatice și puteți merge la o sută de metri sub suprafață pentru a explora navele scufundate și a vă minuna unele dintre creaturile de mare adâncime ale Naturii au fost proiectate în mod straniu.

Triatlon

Cine a spus că ești limitat la sărituri și înot în timpul unei vacanțe? Triatlonii sunt unele dintre cele mai extreme activități la care vă puteți alătura vreodată (și asigurarea dvs. de călătorie probabil că nu le vor plăcea) și vă vor cere multe. Evenimentele sunt: ​​alergare, ciclism și înot. Va trebui să planificați acest lucru din timp, deoarece aceste activități necesită programare și echipament adecvat gasiti aici .

Sărituri cu pușcă

Dacă există vreo activitate extremă care îți va face cu adevărat pomparea sângelui, nu este altceva decât sărituri cu bungee. Mulți consideră acest lucru ca o alternativă excelentă la parașutism; când faci skydive, ai doar o parașută pentru a te salva, dar cu bungee jumping cel puțin obții o frânghie pe care să te prinzi. Asta nu înseamnă că nu va fi un salt exaltant, deoarece este, mai ales dacă sari peste un lac sau alte corpuri mari de apă.

HAMC (alpinism la înălțime mare)

Nu subestimați niciodată alpinismul. HAMC este una dintre cele mai bune activități extreme pentru adulți, mai ales dacă intenționați să escaladați munți precum Muntele Everest. Majoritatea oamenilor, chiar și adulții instruiți, care fac acest lucru profesional, nu ajung niciodată în vârful primilor cinci munți înalți din lume. Este o mare provocare pentru tine și prietenii tăi și este o experiență pe care nu o vei uita niciodată.