Agentii modele pentru oamenii care vor sa isi vanda imaginea

Frumusetea armonioasa se intretine greu! Admiram la o persoana culoarea parului, buzele pline, dantura perfecta sau bogatia podoabei capilare, silueta, inaltimea, forma bratelor sau a picioarelor, dar acea frumusete completa, totala, se intretine cu mari eforturi.

O persoana frumoasa in sensul deplin al cuvantului are si trasaturi armonioase si bunatate sufleteasca, o silueta demna de invidiat si un stil placut de a se imbraca, a se purta.

In prezent, imaginea omului conteaza foarte mult si iti faciliteaza accesul la resurse. Poti sa obtii un venit mult mai mare, fiindca esti frumos/frumoasa.

Propria imagine se intretine cu cheltuie mari, de aceea este indreptatita pretentia multora de a o vinde scump, mai ales ca dincolo de aspectul fizic un om are un anumit grad de cultura si de sensibilitate sufleteasca.

Am putea discuta defalcat cheltuielile care se fac pentru intretinerea frumusetii, urmarind componentele corpului omenesc.

  1. Fata are nevoie de crema hidratanta, de demachiante de cea mai buna calitate, de cosmetice care sa o curete in profunzime, fara sa o irite.
  2. Ochii care nu sunt albastri sau verzi se coloreaza cu lentile de contact scumpe. In plus si ei au nevoie de gene false, de farduri de pleoape, de rimel si creion pentru contur. Cosmeticele care nu curg simultan cu transpiratia sau cu ploaia costa foarte mult.
  3. Silueta se intretine cu regim alimentar corespunzator si miscare. Abonamentul la sala reprezinta remediul sigur impotriva kilogramelor in plus.
  4. Parul are nevoie de tratamente care sa neutralizeze efectele vopselei si proceselor la care a fost supus cu ondulatorul sau placa de par.

Exemplele pot continua, dar vreau sa ma adresez voua, fetelor, care aratati perfect si voua, baietilor, care nu lasati sprancenele stufoase sa va acopere ochii frumosi, ci va ingrijiti!

Exista agentii modele serioase care va ajuta sa obtineti bani frumosi pentru modul in care aratati. Nu gasiti locul de munca sigur, dupa care tanjiti si asteptati la banii bunicilor, parintilor, fratilor mai mari?

Am trecut prin asta si stiu cat este de dureros, dar pe vremea cand eu aveam 16 sau 18 ani nu existau agentii de felul acesta sau, daca erau pe undeva, nu se vorbea despre ele.

Etapele care preced inscrierea ta in baza de date sunt simple si parcurgerea lor nu te obliga la nimic. Vei fi sunat sa faci reclama nu stiu carui produs care nu iti place? Ai dreptul sa refuzi.

Iata cat de simplu ajungi in baza de date a celei mai mari agentii de modele din tara, Newmediacasting.ro:

  1. Intri pe site-ul agentiei sa te informezi. Ofera timpul necesar informarii si vei fi mult mai multumit dupa aceea.

Daca vei citi cu atentie informatiile, vei afla ca iti poti face cont, daca ai cel putin 16 ani impliniti si poti bifa ceea ce doresti sa faci pe viitor, adica: figuratie, filme, reclame, rol principal sau secundar in clipuri publicitare, sa fii  actor, sa faci parte din publicul spectator al unor emisiuni sau sa fii model. Pe prima pagina a site-ului sunt afisate ultimele oferte de casting, data la care are loc si conditiile in care decurge selectia.

Pentru o reclama la o bautura racoritoare, ce va fi difuzata timp de un an in Europa, atat el, cat si ea (castingul se adreseaza cuplurilor reale) se ofera 2600 de lei de persoana, o suma foarte buna, avandu-se in vedere ca filmarea se realizeaza intr-o zi.

Pentru figuratie intr-o reclama la bauturile racoritoare, baietii si fetele care vor fi selectati vor primi 750 de lei pe zi.

Exista oferte si pentru bebelusi de cateva luni pe care parintii ii pot duce la casting.

  1. Iti faci cont pe site-ul agentiei, completand toate campurile obligatorii. Este bine sa dai informatii corecte despre tine, fiindca si agentia se prezinta cu portofoliul si intreaga ei activitate onest in fata ta. Newmediacasting s-a infiintat in anul 2009, a pornit pe  un deceniu de activitate intensa si colaboreaza cu multe televiziuni. Uneori selecteaza modele pentru clipuri publicitare care se difuzeaza in intreaga Europa, deci ai motive sa te inscrii in baza lor de date.
  2. Completezi fisa casting cu asteptarile pe care le ai si nu uiti sa incarci 3-8 poze foarte reusite cu tine.
  3. Citesti termenii colaborarii si fii de acord cu ei pentru a putea finaliza inscrierea.
  4. Te prezinti la probele video, sa demonstrezi ca poti sa fii un model de nota 10.

Nu este greu sa parcurgi toate aceste etape si nu este gresit sa iti vinzi imaginea in care investesti enorm. Sa stii ca toti oamenii isi vand forta de munca (fizica sau intelectuala) si aspectul nu poate fi delimitat de ceea ce stie omul sa faca mai bine.

Poti fi modelul care face reclama la vopseaua de par, fiindca podoaba ta capilara este laudata de toata lumea. Poti sa prezinti creme de zi sau de noapte, fiindca tenul tau este perfect.

Si haine de firma daca prezinti este bine, in plus experimentezi lucruri noi si esti informata cu privire la produsele care apar pe piata.

Daca prinzi o reclama banoasa, dupa o zi de munca te alegi cu salariul minim pe economie pe care altii il primesc dupa o luna de munca intensa.

In economia de piata, fiecare cauta cel mai avantajos aranjament financiar, de aceea inscrie-te in baza de date a agentiei de modele, ca nu pierzi nimic!

Fii modelul acela demn de urmat si in modul acesta si constiinta ta va fi linistita si prosperitatea iti este asigurata!