Am comandat acum un brad de Craciun artificial

Am comandat acum un brad de Craciun artificial

Popasul meu pe site-ul magazinului cu brazi artificiali a fost o incantare. Parca m-am plimbat intr-o padure cu brazi si unul era mai falnic decat celalalt.

Am iubit brazii intotdeauna la fel cum am iubit mestecenii, stejarii, fagii si plopii. Ce ne-am fi facut fara paduri noi, oamenii?

Imi place cand bate vantul sa aud zgomotul placut al frunzelor de plop, iar in zilele mohorate sa vad scoarta alba de mesteacan.

Imi place cand  ninge peste lume si patura pufoasa se asaza si pe crengile pomilor.

Am intrat in magazin sa caut un brad de Craciun artificial alaltaieri, dar si pentru ca imi era dor de brazi si de sarbatorile de iarna.

De ce l-am cumparat dupa sarbatori? Am atat de multe motive, incat nu stiu cu care sa incep.

In primul rand, am vrut sa il montez si sa am un brad verde in casa mea, iar in prezenta lui ingrijorarile mele sa dispara. De aceea am comandat un brad nins cu conuri maronii.

Apoi m-am gandit ca nu voi mai munci sa adun acele din casa dupa despodobirea bradului natural, nici nu ma va mai durea inima punandu-l in tomberon uscat. Simteam ca am ucis un pom, sa imi fac sarbatorile frumoase pe nenorocirea lui si a padurii. In mod sigur ca avea si el mama, tata, frati si prieteni acolo in padure!

Priveam bradul artificial din poza afisata pe site-ul magazinului si nu credeam sa fie ceva mai frumos! Sute de crengi bogate il impodobeau, varfurile pareau ninse, iar albul si verdele contrastau placut cu conurile maronii.

-Tu trebuie sa fii al meu, i-am spus.

M-as fi dus dupa el pana la capatul pamantului, dar nu a fost cazul, fiindca in 5 minute comanda era finalizata.

Am dat click pe bradul artificial ales de mine si l-am pus in cos. Am mentionat adresa de livrare si am selectat modalitatea de plata.

L-am primit acum  3 ore si nu am rezistat. Acum este montat in sufragerie langa masuta pe care imi beau cafeaua langa fotoliu si casa mea este plina.

In prezenta lui ma simt bine, fiindca verdele ofera energia de care am nevoie, chiar si in zilele mohorate.

Il privesc cu drag si simt recunostinta fata de magazinul care a facut reduceri mari de pret ca tot omul sa isi poata comanda un brad artificial.

M-a costat cu 30% mai putin decat a costat initial, dar as fi dat pe el si pretul intreg, fiindca merita.

Avem nevoie de spatii frumos amenajate in care sa ne odihnim, sa ne detoxifiem de tot ce avem in minte sau in suflet rau si sa traim demn.

Il privesc cu mandrie si ma gandesc ce frumos va fi de Craciun cu globulete fine si ghillande, cu decoratiuni de bun gust si luminite.

Comanda si tu neintarziat! Profita de reducerile semnificative si amenajeaza acum un colt verde in casa ta!

Timpul zboara si ne fura din secundele vietii. Noi il putem opri cu secunde de infinita bucurie pe care le daruim noua, dar si celor dragi!