Foloseste un aparat de dezinfectat, solutia optima pentru spatiile des tranzitate!

Foloseste un aparat de dezinfectat, solutia optima pentru spatiile des tranzitate!

Indiferent de domeniul tau de activitate, vei avea nevoie ca acesta sa fie in permanenta curat si dezinfectat, in special daca activitatea presupune contactul cu alte persoane! De altfel, post-pandemie, este stipulat prin lege ca toate suprafetele sa fie curate si dezinfectate cat mai des! Ce poti face pentru acest lucru?

Desigur, ai la indemana solutii mai mult sau mai putin eficiente, insa consumatoare de timp, cum ar fi stergerea manuala, care nu asigura o dezinfectare totala sau apelarea la servicii speciale, care iti pot taia o buna parte din buget.

Una dintre cele mai eficiente solutii pentru dezinfectarea spatiilor vine de la Polti, producator italian, sub forma gamei de aparate de dezinfectat profesionale Polti Sani System! Acestea sunt proiectate special pentru operatiunea de dezinfectare a suprafetelor de orice fel, fiind ideale pentru spatiile des tranzitate!

Principiul de functionare este pe cat de simplu, pe atat de eficient! In lupta cu bacteriile, microbii si virusurile, un aparat de dezinfectat de la www.polti.ro foloseste aburul supraincalzit si uscat, care elimina rapid pana la 99,99% dintre microorganisme pentru un mediu placut si sigur! Iata mai multe detalii despre acest principiu de functionare:

Aparatul transforma rapid apa de la robinet in vapori de abur, niste molecule foarte mici care pot patrunde pana in profunzimea suprafetelor, eliminand atat murdaria si grasimea, cat si bacteriile, ciupercile si virusurile care pot rezida pe aceste suprafete. Vaporii sunt dispersati la o temperatura foarte ridicata, de maximum 180°C, suficient pentru a distruge orice microorganisme.

Mai mult, un aparat de dezinfectat Polti poate fi folosit in siguranta pe orice tip de suprafata, de la blaturi si tejghele pana la gresie, parchet laminat, scaune sau fotolii, precum si suprafete de inox, geamuri sau chiuvete. In anumite cazuri, vei avea nevoie si de accesoriile care insotesc acest aparat de dezinfectat.

Un alt mare avantaj al acestui sistem de dezinfectare este faptul ca nu foloseste chimicale periculoase! Acesta poate fi folosit si in prezenta oamenilor sau animalelor de casa, astfel incat nu va trebui sa inchizi usile afacerii tale pentru aceasta operatiune rapida! De asemenea, aparatele se bucura de autonomie ridicata, asa ca nu va trebui sa faci extra eforturi pentru o dezinfectare eficienta!

aparat de dezinfectat

Majoritatea bacteriilor sunt termo-sensibile, ceea ce inseamna ca sunt eliminate la anumite temperaturi. Un aparat de dezinfectat Polti Sani System vine insotit de un brevet de laborator, care atesta performantele acestuia in lupta cu virusuri, bacterii, ciuperci si spori: 99,99% dintre aceste microorganisme sunt complet eliminate in cateva secunde, oferind un spatiu sigur si fara risc de contaminare biologica!

Asadar, dintre mediile de activitate in care poti avea nevoie si tu de un aparat de dezinfectat Polti se numara:

Cabinete si clinici

In aceste spatii, riscul de contaminare biologica este ridicat, motiv pentru care este nevoie sa dezinfectezi de mai multe ori in timpul zilei. Alege un aparat Polti Sani System si scapa de tot acest stres, fara sa fie nevoie sa intrerupi activitatea!

Saloane de infrumusetare

Atat posibilul risc de contaminare, cat si suprafetele unse cu diverse uleiuri si coloranti folositi in machiaj pot lucra in detrimentul tau! Asigura-te ca respecti atat curatenia, cat si siguranta clientilor tai!

Statii si mijloace de transport

Indiferent ca vorbim de gari, aeroporturi sau diverse vehicule, numitorul comun este traficul ridicat de oameni. Foloseste un aparat de dezinfectat Polti si asigura-te ca aceste medii nu devin surse de contaminare biologica!

Magazine si spatii din cadrul HoReCa

Indiferent ca vorbim de supermarketuri, hoteluri sau restaurante, acestea trebuie sa fie dezinfectate in permanenta, deoarece exista un flux mare de persoane. Asadar, alege Polti Sani System Business pentru a duce la bun sfarsit operatiunea de igienizare a spatiului!