De ce sa incepi dimineata cu o ceasca de cafea boabe Julius Meinl?

De ce sa incepi dimineata cu o ceasca de cafea boabe Julius Meinl?

Daca obisnuiesti sa bei cafea zilnic, probabil stii deja cata energie poate furniza aceasta bautura in timpul diminetii. In cazul in care iti doresti sa te bucuri de un gust diferit si de o aroma unica, o ceasca de cafea boabe Julius Meinl este exact ce ai nevoie. Iata ce trebuie sa stii despre aceasta!

De ce este cafeaua Julius Meinl atat de speciala?

Julius Meinl este un brand cu o istorie deosebita in spate. Acesta a fost infiintat in timpul Imperiului Habsburgic si a ajuns cunoscut inca de la inceput. Familia cu acelasi nume a pus bazele primului magazin in anul 1862, chiar la periferia din Viena. Aici s-au prajit pentru prima data boabele de cafea, iar clientii n-au mai fost nevoiti sa faca asta acasa si au scapat de un proces complicat si costisitor.

Acest lucru a garantat expansiunea rapida a brandului de cafea boabe Julius Meinl pe tot globul, devenind disponibil inclusiv in Romania din anul 1928. In prezent, cea de-a cincea generatie a familiei produce anual 16.000 de tone de cafea, care ajung in peste 70 de tari.

Cat succes are brandul in prezent?

O ceasca de cafea boabe Julius Meinl inca respecta aceleasi traditii de la inceput, iar originile si valorile companiei au ramas neschimbate. Astfel, bautura are un gust placut in continuare si este disponibila intr-o gama variata de sortimente. De asemenea, sunt serviti zilnic peste 40.000 de consumatori la nivel mondial.

Aceasta cafea este alcatuita din boabe Arabica si Robusta de calitate premium, provenite din plantatii de renume. Inainte de preparare, are loc etapa de selectie a boabelor verzi, care este efectuata de catre specialisti. Ulterior, acestea sunt inspectate printr-un sistem de analiza, iar apoi cafeaua rezultata este macinata si ambalata in vid.

Compania de cafea boabe Julius Meinl detine inclusiv cea mai mare cafenea din lume, aceasta fiind construita intre doua muzee foarte cunoscute. De asemenea, in portofoliul firmei exista o gama variata de ceaiuri. Fiecare dintre acestea este disponibil atat la plic, cat si in varianta bio sau creat prin infuzie. Produsele de acest tip sunt cultivate in mai multe regiuni ale lumii, fiind ambalate in materiale lipsite de miros, pentru a li se pastra aroma.

Cum te poti bucura de cafeaua Julius Meinl zilnic?

Daca vrei sa te bucuri de aceasta bautura, poti apela la un serviciu de livrare cafea, asa cum este H2On. Poti alege intre capsulele de cafea Espresso Forte, Espresso Decaf, Lungo Classico, Ristretto Intenso si multe altele. Pe langa o ceasca de cafea boabe Julius Meinl, te poti bucura de ceaiul negru Assam India sau Darjeeling Queen’S Blend, ceaiul verde Green Hasmin, China Green Pure si cel China Green Lemon.

Ce ai de facut daca nu detii un espressor special pentru cafea?

Desi nu ai nevoie neaparat de un espressor pentru a bea o cafea in fiecare dimineata, acest dispozitiv faciliteaza o experienta placuta. In cazul in care detii o firma, astfel de produse sunt disponibile in regim de custodie. Cu alte cuvinte, acestea raman proprietatea companiei de livrare, insa pot fi utilizate de tine, fara sa mai fie nevoie sa platesti pretul de achizitie.

H2On este un serviciu unic in Romania si iti pune la dispozitie cele mai impresionante oferte din acest punct de vedere. De pilda, te poti bucura de un espressor Dr. Coffee F11 oferit in  custodie la achizitia a 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl. Cat timp repeti comanda lunar, acesta ramane in custodia ta, ceea ce inseamna ca tu te poti bucura de toate beneficiile sale in timp ce aparatul de cafea ramane proprietatea H2On.