Care este cel mai bun vaporizator conform ultimelor recenzii

Care este cel mai bun vaporizator conform ultimelor recenzii

In cazul oricarui produs pe care vrei sa il cumperi, cele mai oneste impresii vin din partea utilizatorilor. Asa se intampla si in cazul vaporizatoarelor. Daca iti doresti unul, citeste recenziile lasate de ceilalti clienti si incearca sa te ghidezi dupa ele.

Descopera, in cele ce urmeaza, doua dintre cele mai populare vaporizatoare ale momentului, alaturi de impresiile celor care le-au achizitionat. Daca iti doresti un vaporizator, nu trebuie decat sa accesezi magazinul online legalizeit.ro, unde te asteapta o gama diversa de dispozitive pentru fumat.

Storz & Bickel” Volcano Classic

Cu ajutorul designului electromecanic, vaporizatorul de masa „Volcano Classic” functioneaza cu incalzire prin convectie cu aer. Acesta vine intr-un kit complet „Easy Valve”, ce contine un balon demontabil, cu sistem de furtun, menit sa faciliteze inhalarea vaporilor. Temperatura poate fi reglata in functie de preferintele tale, cu ajutorul unui buton rotativ – astfel, poti seta temperaturi situate intre 130 ° C si 230 ° C.

Multumita balonului de intretinere si camerei de umplere cu un design simplu si practic, te poti bucura de mai putina condensare cand vapezi. De asemenea, etansarea optimizata te ajuta sa pierzi o cantitate cat mai mica de aburi.

Sistemul „Volcano” este gandit astfel incat sa elibereze cele mai bune ingrediente active si arome din plantele vaporizate prin aer cald. Rezultatul consta in reducerea substantelor si a mirosurilor nocive. Spre deosebire de fumat, exploatarea ingredientelor active este de 3-4 ori mai mare, motiv pentru care utilizarea unui vaporizator este considerata mai sanatoasa decat fumatul.

Iata ce spun cei care au achizitionat acest produs din magazinul online www.legalizeit.ro.

Merita investitia! E curat, e mai sanatos, fara miros, rapid, nu faci scrum. Parerea medicului meu este ca aceasta este varianta cea mai curata si sanatoasa pentru orice fel de ierburi sau inhalatii. Nu simti decat gustul, nu e fum si nu te ineci.”

Volcano este de departe cel mai bun vaporizator de pe piata, vaporii sunt de o calitate deosebita, iar gustul este foarte bun. Totusi, este mare si nu poti sa-l iei dupa tine. Insa acest aspect e compensat de faptul ca poti umple baloanele cu fum, iar apoi te poti relaxa la televizor.”

Un produs foarte bun si eficient cu o calitate foarte buna a vaporilor. Pastreaza aroma din tutun si elibereaza o cantitate mare de vapori.”

Boundless” CFV

Modelul CFV din colectia „Boundless” este unul dintre putinele dispozitive destinate vapatului cu sistem de incalzire completa prin convectie. Inainte de a interactiona cu plantele aromatice, aerul este complet incalzit, rezultatul fiind un abur bogat si gustos.

Inelele de retentie incluse in pachet ofera gustul inedit al aburilor si iti permite sa reglezi temperatura. Timpul de incalzire a fost redus la 30 de secunde, iar dispozitivul se opreste automat dupa 4 minute de repaus. Este foarte usor de transportat multumita dimensiunilor mici.

Utilizatorii sunt extrem de incantati de acest produs, dupa cum reiese si din urmatoarele recenzii!

Sunt foarte multumit de vaporizator si de promptitudinea livrarii! Multumesc pentru surpriza foarte placuta reprezentata de cadoul de natural hemp rolls si charcoal filters. Foarte usor de utilizat, ofera o aroma puternica la temperaturi de peste 210 grade.”

Un vaporizator excelent! Ajunge la temperatura dorita intr-un timp foarte scurt, are niste inele de lemn pe care le poti schimba. Vine cu cateva piese de schimb, garnituri, perie de curatare si cam tot ce ai nevoie. Il recomand.”