Cartusele compatibile laser livrate la domiciliu

Cartusele compatibile laser livrate la domiciliu

Ai scris prima ta carte sau ai finalizat lucrarea de licenta sau de doctorat si iti doresti sa fie fara greseala. Corectarea textului este cea mai grea operatiune, mai ales daca este facuta de autorul acestuia. De ce? Fiindca el este obisnuit cu textul si nu sesizeaza decat cu mare dificultate un cuvant scris gresit.

Si cate greseli nu apar intr-o lucrare de sute de pagini, daca nu este corectata cu atentie! Ne fug ochii pe randuri, ecranul ne oboseste si nu putem corecta toate greselile.

Am intrebat corectorii de la edituri cum reusesc sa perieze frumos manuscrisele altora de toate scamele si mi-au raspuns fara ezitare:

-Avem cartusele compatibile laser si fiindca respectam atat de mult munca tuturor clientilor nostri, realizam corectura ca la carte.

Apoi mi-a explicat cum se printeaza fiecare manuscris in parte si se corecteaza cu pix rosu, fiindca asa se pot depista toate greselile. Se numeroteaza toate paginile cu greseli si abia dupa aceea se reintra in documentul in format electronic si se corecteaza temeinic totul.

Grea munca! Acum inteleg de ce, editurile pun oamenii care isi publica volumele pe cheltuiala lor sa plateasca 1 leu sau 2 lei pagina corectatul.

Avem studii superioare, dar avem si dileme proportionale cu ele. Nu stim care este forma corecta a unui substantiv la genitiv, o anumita forma de plural sau cum se conjuga un verb la o anumita persoana, la un timp anume. Pe cat este de frumoasa si de plastica limba noastra, pe atat de multe capcane are.

Nu iti vine sa crezi ca ai crescut cu aceasta limba, ca o vorbesti de 30 de ani si inca ai dubii care este forma corecta a unui cuvant. Uneori forma indicata de dictionare nu coincide sub nicio forma cu cea vorbita pe strada sau pe ulitele satelor.

De ce insa este nevoie de cartuse compatibile laser?

Fiindca de cartus depinde calitatea printului, iar de acuratetea acestuia calitatea corecturii. Este un lant intreg al interconditionarilor  de care marile edituri tin cont, de aceea au contracte cu Cartushop.ro, partener de care se declara in totalitate multumite.

Intr-o editura sau intr-o redactie se printeaza enorm de multe documente. Atat de multe, incat cartusele se golesc, cat ai clipi din ochi. Ce ar fi ca de fiecare data,  cand se termina consumabilele cineva care lucreaza la editura sa isi lase lucrul sau si sa faca aprovizionarea cu produse de papetarie necesare, cu cartuse si accesorii sau periferice? Cu siguranta ca ar ramane in urma fata de ceilalti si cheltuielile ar fi mai mari, fiindca ar avea nevoie de o masina sa aduca marfa la adresa editurii.

Cartushop.ro isi ajuta clientii sa printeze tot ce au nevoie, aprovizionandu-i la domiciliu sau la sediul firmei cu consumabile de cea mai buna calitate ca si calitatea printului sa fie exceptionala.

O alta facilitate care fidelizeaza multi clienti consta in ridicarea cartuselor folosite de la sediul firmei/editurii sau locuintei si depozitarea lor intr-un loc sigur, ca toate componentele acelea toxice sa nu ajunga in pamant sau in panza freatica.

Afland toate aceste amanunte, respect si mai mult acest distribuitor de cartuse, fiindca sterge efectele nefaste pe care produsele sale le au asupra mediului.

In timp ce alti antreprenori sunt interesati numai de castiguri, Cartushop.ro doreste sa mentina prin actiunile sale sanatatea apei, a pamantului si a aerului si prin acest gest, sanatatea tuturor pamantenilor.

Grija fata de timpul si sanatatea cumparatorilor este maxima si in aceste timpuri grele, marcate de pandemie. Reducerea deplasarilor de la domiciliu si a spatiilor inchise inseamna sanatate, in timp ce orice expunere, chiar si cea de cateva minute este riscanta.

Este bine ca majoritatea afacerilor din mediul fizic s-au mutat in cel virtual si poti sa faci si cumparaturi de la distanta, dar si sa soliciti anumite servicii.

Cartushop te asteapta sa intri pe site-ul sau cand poftesti. Ia-ti timp, fa-ti o cafea sau o limonada cu gheata si analizeaza atent produsele!

Citeste informatiile de pe site, sa vezi ce cartus este mai bun si la ce te ajuta un parteneriat pe termen lung cu acest magazin.

Un cartus adevarat rezista sa printezi 2500 de pagini si toate se vad foarte bine, fiindca nu au dungi negre si nu exista portiuni sterse din text.

Un astfel de produs indispensabil marilor edituri si redactii de ziare si reviste costa 150 de lei.

In acest magazin se gasesc si hartie de cea mai buna calitate pentru copiatoare, ustensile arhivare, lipici, instrumente de scris si agende.

Este si pacat sa comanzi cartusul de aici si hartia din alta parte sau capsatoarele pentru birouri de pe alt site!

Si acasa va puteti corecta textele cu aceeasi grija, cum se lucreaza in editurile de succes. Aveti nevoie de un cartus de calitate premium si nu uitati sa printati toate materialele si sa le corectati in aceasta forma. Modul in care arata un referat sau o lucrare care poarta semnatura noastra echivaleaza cu cartea noastra de vizita, de aceea trebuie sa fim foarte atenti, sa nu trimitem nici un document plin de greseli.

Exista profesii dependente de imprimanta si de documente. Profesorii fac teste initiale si sumative si dau cate un exemplar fiecarui elev si este inadmisibil ca acestea sa aiba greseli.

Avocatii isi contruiesc pledoaria pe care o prezinta in fata instantei pe baza dovezilor nevinovatiei clientilor lor si redacteaza numeroase documente in numele acestora. Ce ar fi ca tot ceea ce se pune la dosar, sa contina multe greseli?

Sa avem grija la toate documentele care poarta semnatura noastra, sa fie scrise fara greseala, fiindca ne reprezinta!