Cauți o soluție de curățat mâinile eficienta pentru pielea ta?

Cauți o soluție de curățat mâinile eficienta pentru pielea ta?

Când ai nevoie să îți cureți mâinile, un dezinfectant pe baza de alcool îți aduce calitate și încrederea într-un produs delicat cu pielea ta. Nu îți usucă tegumentele, dezinfectează eficient și îți protejează pielea. Dacă nu ai încercat încă un dezinfectant maini pe baza de alcool îl poți cumpăra în cantități diferite, în funcție de necesități. Ai flacoane mici de 450 ml dar și flacoane de 1l sau 1.5 l destinate utilizării industriale.

De ce sa alegi un dezinfectant pe baza de alcool?

Acest tip de dezinfectant este un biocid eficace, care înlătura microbii, murdăria, bacteriile, ciupercile și virușii. Acțiunea sa rapidă îl face recomandat atunci când ai nevoie să îți dezinfectezi mâinile eficient și rapid, oriunde te-ai afla. Dezinfectantul este recomandat pentru utilizare casnică, pentru folosință industrială și pentru mediul sanitar.

Spitalele, clinicile și cabinetele medicale se bucură de protecția împotriva microbilor oferită de gelul dezinfectant. În perioade de epidemii, în zone de risc sanitar, în unități de învățământ sau firme cu mulți angajați, e nevoie de o protective suplimentară contra infecțiilor. Bacteriile, virușii, ciupercile generează boli, iar dezinfectarea corectă a mâinilor scade riscul de contaminare.

Ce conține dezinfectantul de maini?

Gelul dezinfectant este un produs biocid, care acționează înlăturând microbi, viruși, bacterii de pe pielea mâinilor, păstrând sănătatea pielii. Principalii compuși ai produsului sunt: etanol (85%), apă, coloranți, substanțe emoliente, parfum și stabilizatori.

Cum acționează gelul dezinfectantul cu alcool?

Acțiunea dezinfectantă a produselor cu alcool este una rapidă, iar aplicarea corectă pe mâini înlătura anumite bacterii, viruși, ciuperci, fungi. Flaconul prevăzut cu dozator se folosește simplu. O apăsare eliberează 3 ml de produs, care se aplică direct. Mâinile trebuie frecate bine timp de un minut, apoi se repetă aplicarea și se freacă un minut și jumătate.  Produsul se aplică direct, nu necesită clătire și nu afectează pielea mâinilor.

Se recomandă păstrarea flaconului la loc uscat și răcoros, ferit de căldură și foc. Produsul este inflamabil și toxic, nu trebuie lăsat la îndemână copiilor. În contact cu ochii provoacă iritații, de aceea se recomandă manevrarea să cu atenție.

Cui se recomandă?

Produsul este folosit de cadre medicale, de persoanele care lucrează în mediul industrial, în firme sau instituții dar și școli sau universități. Prețul convenabil și calitatea ireproșabilă îl recomandă pentru utilizări frecvente. În perioada pandemiilor, în zone cu risc de infecții, în colectivități mari, este de dorit un dezinfectant eficace care să acționeze împotriva murdăriei și microbilor.

Substanțele conținute de dezinfectant protejează pielea mâinilor, ferind-o de crăpături dureroase. Chiar folosit frecvent gelul dezinfectant nu usucă pielea, o catifelează și o curăță eficient.

O dezinfectare în profunzime și o curățenie impecabilă înseamnă un risc redus de infecții, iar produsul poate fi folosit în siguranță, fiind avizat de Ministerul Sănătății. Acest biocid corespunde standardelor de calitate, fiind utilizat pentru acțiunea sa bactericida, fungicidă, levuricida și  virucidă. Produsul se adresează nu doar mediului sanitar sau industrial, dar și oricui dorește să își protejeze mâinile, să se dezinfecteze și să își asigure o igienă perfectă în orice situație.