Ce stim despre aceste viziere de protectie

Investeste minim in protectia ta zilnica, in momentul in care iesi din casa. Unealta necesara care iti poate asigura atat libertatea cat si protectia este viziera de protectie, fiindca este facuta dintr un material transparent dar si foarte rezistent. Plexiglasul din care sunt confectionate majoritatea vizierelor de protectie este incasabil astfel incat virusul nu poate trece prin el, eficienta lui fiind demonstrata de mai multe studii. Durata de viata a vizierei este cu atat mai crescuta cu cat este rezistenta si la socuri puternice.

Medicii din Italia au ales sa foloseasca viziere de protectie in lupta impotriva noului coronavirus, datorita materialelor din care sunt contruite, fiindca ofera protectia necesara atat pentru nevoile sociale cat si la locul de munca sau spitale. Investitia este utila pentru ca viziera este facuta din plexiglas, material incasabil usor de curatat si de dezinfectat, in acelasi timp durata ei de viata este lungita datorita rezistentei la socuri si trepidatii, fiind usor de integrat in viata ta.

E important sa alegi siguranta in momentul de fata, atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau. Viziera te poate proteja fiindca materialul din care este facuta are in componenta masa plastica transparenta si incasabila. Rezistenta ei asupra socurilor si a trepidatiilor ii ofera o calitate imbatabila si de durata in lupta impotriva noului coronavirus, fiind recunoscuta pe plan mondial. Este  folosita in spitale, la locurile de munca dar si in activitatile zilnice in societate.

Lupta impotriva noului coronavirus achizionand ustensile funnctionale fabricate din materiale calitative. Viziera iti poate oferi atat protectia cat si libertatea de care ai nevoie in momentul in care iesi din casa. Este varianta cea mai utila atat pentru tine cat si pentru familia ta. Fabricata din plexiglas, material treansparent, incasabil ajuta la o curatare si dezinfectare efiecienta de fiecare data. Durata ei este necontestata pentru ca materialul este rezistent la socuri si trepidatii.

Cel mai recent studiu realizat de medicii de la Universitatea din Iowa, cu privire la eficacitatea diferitelor metode de acoperire a feței în prevenirea răspândirii noului coronavirus sustin că vizierele pot oferi o opțiune mai bună decât măștile de pânză. Materialul rezistent din care sunt fabricate ofera o posibilitatea mult mai usoara pentru a le curata si dezinfecta dar le si lungeste viata, astfel, asigurand si minimul de investitie pe termen lung, atat de necesar in aceasta perioada.

Mai multe ONG-uri din Romania s-au oferit in a proiecta si a fabrica viziere de protectii pentru medicii romani aflati in prima linie in lupta cu noul Coronavirus. Acestia au fabricat diferite tipuri de Viziere pe care le puteti gasi si pe Medikal Boutique. Medikal Boutique va prezinta cele 6 tipuri de viziere – Econom – pentru cei ce doresc sa foloseasca ocazional aceste viziere, Trafic – usoare si comode, acestea sunt cele mai comandate din Romania, Dental – acestea sunt create special sa fie rabatate, pentru cei cu ochelari – fixarea se poate face pe baza de arici – un patent brevetat de Coreea de Sud si Supreme – acestea din urma avand optiunea de a putea cumpara si rezerve de plastic transparent.