Cele mai recomandate lenjerii de pat sunt cele de bumbac

In ciuda faptului ca nu imi place sa scriu review-uri, m-am gandit ca poate totusi acestea sa fie utile unora, asa cum si eu le citesc de fiecare data cand cumpar ceva. Asa ca am sa incep chiar de la ultima comanda, un set de lenjerii de pat din bumbac. Stiu ca unii se vor gandi ca nu au nevoie de indrumare atunci cand aleg o lenjerie de pat, dar daca ai dat o gramada de bani pe o saltea de calitate si mai apoi cumperi cea mai ieftina lenjerie, cu siguranta, ai o problema.

Sincer sa fiu, nici eu nu dadeam deloc importanta lenjeriilor si le cumparam pe primele pe care le gaseam prin magazine, iar intotdeauna calitatea lasa de dorit. Probabil ca oricine a cumpara o lenjerie a constatat ca aceasta nu arata in realitate deloc ca in poze si am fost dezamagiti. Din acest motiv m-am documentat foarte bine si am alcatuit o lista cu magazine care comercializeaza lenjerii de pat pe care sa ne putem baza. Primul dintre acestea este Casa New Concept, nu am mai auzit de el pana la momentul respectiv, dar cand am comandat de la ei am fost pe deplin multumit. Gasesti la ei nu numai lenjerii pat bumbac, ci si o gramada de alte variante, iar preturile sunt foarte bune. 

Personal am ales bumbacul pentru ca mi se pare un material foarte bun pentru pretul sau, dar si pentru ca nu e deloc pretentios. Oricine poate sa intretina cum trebuie o lenjerie de pat si astfel sa ii prelungeasca mult durata de viata. Produsele de la Casa New Concept arata bine si isi pastreaza aspectul chiar si dupa mai multe spalari, ceea ce rar mai intalnesti in cazul altor lenjerii. 

Desenele pe care le-am facut imprimate sunt foarte frumoase, pentru toate gusturile si sigur gasesti ceva care sa te multumeasca pe deplin. Eu am ales ceva cu motive florale pentru ca astea sunt preferatele mele, iar culorii vii chiar se vad frumos. Dar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, ci poti sa cumperi si tu sa testezi direct. Ai sa vezi ca o lenjerie din bumbac e foarte placuta la atingere si iti influenteaza mult somnul. Chiar nu se poate compara cu una fabricata dintr-un amestec de bumbac cu materiale sintentice pentru ca astea sunt aproape transparente cand le pui pe pat si cam bate vantul prin ele la uscat.

Eu zic ca oricine apeleaza la CasaNewConcept gaseste lenjerii de care sa fie multumit pe deplin, iar raportul calitate – pret e unul mai mult decat ideal. Poate ca aceasta recenzie se considera reclama, dar chiar este pentru ca recomand produsele disponibile aici.