Cercei de aur cu pietre naturale pentru vara aceasta

Cercei de aur cu pietre naturale pentru vara aceasta

Pietrele naturale sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoare și stil garderobei tale. De asemenea, sunt perfecte pentru a adăuga puțină strălucire look-ului tău și sunt foarte ușor de asortat cu alte piese din dulapul tău. Dacă sunteți în căutarea unor cercei noi care pot adăuga un pic de strălucire ținutei dvs., luați în considerare aceste opțiuni:

Pietrele naturale sunt o alegere clasică în materie de pietre prețioase, iar în acest sezon sunt în mare vogă la cerceii din aur. Avem câteva idei pe care să le încerci:

  1. Cercei cuarț roz și diamante din aur alb de 18k. Acești cercei sunt perfecți pentru femeia care își dorește puțin bling-bling, dar care își dorește și ceva mai mult decât ceva frumos – acești cercei au o semnificație în spatele lor!
  2. Cercei cu ametist și diamante din aur alb de 18k. Ametistul este cunoscut ca fiind piatra păcii și a liniștii, așa că atunci când vei purta acești cercei, vei simți că aduci un pic de pace în viața ta (și, sperăm, și în viața altora!).
  3. Cercei cu turmalină și aur alb. Aceasta este o altă variantă a asocierii clasice dintre aurul alb și piatra naturală – dar ne place cum această combinație specială arată ca o explozie de culoare pe pielea ta!

Accesoriului perfect pe care să îl purtăm cu rochiile de plajă, pantalonii scurți și costumele de baie

De ceva vreme suntem obsedate de pietrele naturale. Sunt atât de versatile și au un mare impact atunci când sunt purtate cu ținuta potrivită. Iată câteva dintre pietrele noastre naturale preferate pentru această vară:

-Ametist: Această piatră este cunoscută pentru proprietățile sale calmante, ceea ce este întotdeauna un lucru bun în momentele stresante, cum ar fi examenele sau primele întâlniri. De asemenea, are o culoare purpurie frumoasă, care va ieși în evidență în orice ținută fără a fi prea stridentă.

-Turcoaz: Turcoazul este o altă piatră care este cunoscută pentru efectele sale calmante – aceleași ca și ametistul – dar este, de asemenea, cunoscută pentru că îți dă energie dacă ai nevoie de ea! Este perfect dacă vrei să arăți aranjată în timp ce faci comisioane în pauza de prânz fără să simți că trebuie să tragi un pui de somn după aceea.

-Jad: Jadul este o alegere excelentă dacă doriți ceva mai neutru în culoare, dar totuși doriți ceva care să iasă în evidență pe tonul pielii dumneavoastră (motiv pentru care arată atât de bine pe oameni de toate etniile diferite). Tu

Vara este aici, iar noi suntem pregătiți să îmbrățișăm sezonul cu brațele deschise. Pe măsură ce trecem de la răcoarea iernii la căldura verii, vrem să ne asigurăm că bijuteriile noastre ne reflectă starea de spirit.

Pietrele naturale sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru! Sunt frumoase și pământești, dar suficient de simple încât să nu vă fure spectacolul din garderoba de vară.

Dar ce este mai exact o piatră naturală?

O piatră naturală este o piatră prețioasă care nu a fost tratată sau îmbunătățită în vreun fel. Este la fel cum era atunci când a fost descoperită în subteran. Asta înseamnă că culoarea și modelul pietrei dvs. sunt complet unice – nu există două pietre care să fie exact la fel.

Dacă sunteți în căutarea a ceva nou pentru a adăuga la colecția dvs. de bijuterii în această vară, luați în considerare adăugarea unor pietre naturale la cercei aur damă!

Pietrele naturale sunt pietre prețioase reale care au fost purtate de elementele naturii de-a lungul a mii de ani. Sunt frumoase și unice și pot fi încorporate în orice tip de design de bijuterie. Ne place cum adaugă un element neașteptat ținutelor noastre – și sunt perfecte pentru vremea caldă!

Poți opta întotdeauna pentru ceva clasic, cum ar fi perlele sau diamantele, dar de ce să nu alegi ceva mai unic?