Citeste mai multe aici, daca ai nevoie de servicii funerare pentru cei dragi!

Citeste mai multe aici, daca ai nevoie de servicii funerare pentru cei dragi!

Daca am putea, am imparti vietile noastre cu cei dragi, fiindca ne este foarte greu sa traim cu dorul lor in suflet. Fiecare dintre noi a pierdut pe cineva drag si moartea acestuia l-a lovit atat de tare, incat nu s-a mai putut vindeca nici la 5, nici la 10 sau la 20 de ani de la deces.

Traim greu cu dorul. De ce trece vremea, simtim mai tare lipsa celor dragi si asteptam sa ne reintalnim.

Un lucru este sigur: cand ai pierdut o persoana draga, nu mai ai nimic de facut, decat sa suni la o firma de pompe funebre sau citeste mai multe aici.

Pe site-ul firmei Funerare.ro gasesti toate informatiile de care ai nevoie, sa te linistesti si sa te pregatesti sa treci demn prin perioada de doliu.

Cel drag nu ar fi vrut sub nicio forma sa te vada ca alergi atat de mult, purtand in suflet o durere asa de mare si nici sa vada cum incetezi sa mananci, incetezi sa iti traiesti viata si plangi pana ti se umfla ochii si te doare ingrozitor capul.

Pe site-ul firmei de top de servicii funerare pe care ti-am prezentat-o, gasesti suficiente informatii, sa iti dai seama ca angajatii cu calificare profesionala se pot ocupa de tot ca tu sa iti rezervi timpul necesar, sa accepti decesul, sa stai langa sicriu, sa evoci memoria defunctului.

Pentru toate aceste lucruri importante ai nevoie de timp, de mult timp.

Inmormantarea este asemenea unei batalii crunte care se desfasoara pe mai multe fronturi si numai o echipa se poate ocupa cu succes de toate acestea.

Etapele se desfasoara smultan si constau in:

  1. Ingrijirea atenta a trupului neinsufletit ca defunctul sa fie ca in timpul vietii. In prezent, specialistii dispun de produse de machiaj profesionist care sterg urmele mortii, de sala autorizata si complet utilata, unde se face toaletarea si asezarea in sicriu.

Oricat ar fi de usor decedatul, manipularea acestuia este dificila si fizic, dar si moral. Angajatii de la pompe funebre sunt niste erori adevarati din multe puncte de vedere. In primul rand, pentru ca isi inving teama si se ocupa de decedati. Acestia pot fi victime ale unor boli contagioase, profesionistii de la servicii funerare isi fac datoria. Uneori imbraca echipamente speciale, au grija sa nu se infecteze si ei, dar isi indeplinesc menirea.

  1. Punerea la punct a dosarului cu actele necesare inhumarii. Pentru obtinerea lor, apartinatorul ar trebui sa mearga cu lacrimile siroind pe obraji la medicul de familie si la evidenta populatiei si nu i-ar fi deloc usor. Se intampla ca in acele momente sa iti amintesti de locurile prin care treceati impreuna si sa nu te mai poti opri din plans. Bunele maniere spun sa nu iti arati durerea in public si sa ii tulburi pe ceilalti cu atitudinea ta.
  2. Mersul la cumparaturi. La firmele de pompe funebre sicriele sunt in stoc, produsele necesare inmormantarii traditionale sunt la indemana. Fara ajutorul lor, apartinatorii ar trebui sa mearga in doua-trei magazine. In perioada de doliul nu este indicata suprasolicitarea psihica, fiindca poate cauza o depresie grava. Acesta este motivul pentru care s-au infiintat firmele de pompe funebre: sa menajeze pe cel marcat de decesul unui membru al familiei sale.

Moartea unei persoane dragi inseamna o perioada de zbucium sufletesc, de aceea apartinatorul ar trebui sa solicite servicii complete celei mai bune firme de profil.

Este suficient un apel telefonic si primesti consultanta de care ai nevoie. Esti implicat direct si trebuie sa stii cum se va proceda ca totul sa fie perfect, trebuie sa alegi sicriul si hainele si servicii suplimentare, daca acestea se impun.

De pilda, daca este foarte cald afara, imbalsamarea responsabila se impune sa fie dublata de un capac frigorific care poate fi inchiriat de la firma.

Exista firme de pompe funebre care pun la dispozitia familiei capela si inchiriaza si catafalc.

Poate ca nu stii ce trebuie sa contina cosul pe care il duci la biserica sau ce produse ar trebui sa contina pachetelul care se ofera celor care au venit sa il conduca pe ultimul drum pe cel drag.

De ce sa nu apelezi la cei care stiu si care au facut acest lucru de mii de ori?

Firma de pompe funebre este cea care te ajuta sa indeplinesti dorintele defunctului, in cazul in care acesta a avut timp sa le treaca in testament. Acesti profesionisti pot organiza oricand si incinerarea, daca se doreste acest lucru.

Nimeni nu trebuie condamnat pentru alegerea felului in care decurge ceremonia finala. Stiu persoane care au dorit ca urna cu cenusa sa ajunga in largul marii, iar cenusa sa fie imprastiata in cele paru zari sau pe varful muntelui si sa fie purtata pe aripile vantului pana departe.

Atat in sectorul 1, cat si in sectorul 6 al Bucurestiului exista filiale ale acestei firme de top, care se pozitioneaza langa tine, cand ai pierdut pe cineva drag. Nu esti singur in durerea ta si acesti profesionisti isi asuma responsabilitatea organizarii ca tu sa ai timp sa plangi in casa, sa treci perioada de doliu, sa petreci timpul cu cel drag, mai ales ca este asa de scurt.

Citeste cu atentie despre pachetele funerare care sunt foarte avantajoase si alege si modelul de sicriu care iti place, fiindca sicriul, florile, lumanarile, coroanele si un mormant ingrijit, completat de pachetele cu mancare si de parastas sunt tot ce mai poti face pentru defunct!

Veti hotari impreuna si specialistii de la firma de servicii funerare tin cont de dotintele tale, sa ai sufletul impacat.