Cum sa ai cea mai buna lumina in baia ta?

Baia este un spatiu care este destinat atat pentru petrecerea momentelor de relaxare cat si pentru indeplinirea rutinei de ingrijire zilnica. Dar, indiferent de activitatile desfasurate in acest spatiu ai nevoie de o lumina potrivita care sa te ajute sa indeplinesti orice activitate cu lejeritate.

Mai ales atunci cand vine vorba despre sesiunile de relaxare, ai nevoie de o lumina care sa iti creasca starea de bine. O lumina potrivita trebuie sa aiba o culoare optima dar si sa creeze o ambianta placuta. Asadar, atunci cand achizitionezi corpuri de iluminat pentru baie trebuie sa tii cont ca lumina sa fie una cat mai potrivita pentru activitatile desfasurate in acest spatiu in fiecare zi.

            Cum trebuie sa fie lumina adecvata pentru baie?

Atunci cand alegi corpuri de iluminat pentru baie trebuie sa tii cont si de preferintele si tipurile de activitati realizate de toti membrii familiei. Lumina rece este potrivita pentru a scoate in evidenta chiar si cele mai mici detalii, aceasta fiind ideala atunci cand te machiezi, te barbieresti, te coafezi sau pur si simplu aplici produse de ingrijire. Aceste activitati trebuie sa fie realizate avand o lumina cat mai buna pentru a acorda atentie chiar si la cele mai mici detalii. Poti monta corpuri de iluminat in jurul oglinzii sau deasupra.

Pentru iluminatul general poti alege corpuri de iluminat care ofera o lumina calda si care poate sa asigure o atmosfera perfecta pentru momentele tale de relaxare. In cazul iluminatului general trebuie sa te asiguri ca vizibilitatea este buna si ca poti sa iti deswfasori activitatile cu lejeritate. Poti instala plafoniere sau spoturi pentru a oferi spatiului un aspect mai minimalist.

In baie vei mai avea nevoie de o lumina de contrast care sa contribuie la atmosfera prezenta in acest spatiu dar si pentru a evidentia elementele de decor. Poti sa folosesti corpuri de iluminat precum spoturi incastrate sau aplice care vor evidentia toate elementele care sunt demne de admirat in design-ul baii tale.

            Corpuri de iluminat pentru bai elegante si de lux

Cele trei tipuri de surse de iluminat sunt foarte importante pentru a avea parte de confort vizual. Atunci cand vine vorba despre decorarea baii, poti sa folosesti multe tipuri de corpuri de iluminat in functie de tipul de design interior ales. Poti incorpora si candelabre, daca ai o amenajare eleganta sau de lux care domina incaperea. Vei putea sa creezi o atmosfera placuta si un iluminat foarte bun, astfel incat sa iti poti desfasura activitatile in voie.

Vei putea sa gasesti corpuri de iluminat pentru toate gusturile atat in magazinele fizice cat si in cele online precum instalmen . Avantajul de a cumpara online este acela ca vei putea sa gasesti intotdeauna oferte foarte bune pentru corpuri de iluminat sau chiar reduceri sau lichidari de stoc. Tinand cont de toate aceste recomandari vei putea sa iti amenajezi baia astfel incat sa fie o incapere luminoasa si perfecta pentru toate activitatile tale. Baia este un loc in care nu doar iti indeplinesti rutina de ingrijire zilnica ci si iti petreci timp de calitate cu tine insuti.