Cum sa iti alegi lenjerii de pat pentru dormitorul tau?

Cum sa iti alegi lenjerii de pat pentru dormitorul tau?

O treime din fiecare zi ne-o petrecem in pat, in dormitor, odihnindu-ne. Cele sapt sau opt ore sunt cruciale pentru activitatile desfasurate a doua zi, ele ne ajuta sa ne trezim plini de energie si dispusi sa facem efort pentru a termina toate sarcinile. Somnul odihnitor depinde de foarte multe lucruri, de pat, de lenjerii de pat, de atmosfera generala din camera, de cat de bine ne simtim acolo. Degeaba vrem sa ne odihnim foarte bine daca odata ce intram in dormitor nu avem alt gand decat sa treaca mai repede orele si sa plecam de acolo.

Lenjeriile de pat pentru dormitor, formate din huse pilota, fete de perna, cearsafuri vor face cu siguranta diferenta intre un somn placut si unul foarte greu, vor asigura confortul necesar pentru odihna de calitate si pentru refacerea organismului. Alegerea lenjeriilor de pat pentru dormitor ar trebui sa tina cont de mai multe aspecte. Dimensiunile patului si forma lui vor fi primele avute in vedere. Degeaba avem lenjerii de calitate, frumoase, care s-ar potrivi perfect in dormitor, daca dimensiunile patului sau prea mari sau prea mici. De regula dimensiunile lenjeriilor sunt adaptate pentru paturile clasice, de o persoana sau de doua, in functie de firma de la care le cumparati puteti gasi si alte marimi intermediare.

lenjerii de pat

In afara de dimensiuni trebuie sa tinem cont de culoare si de model. Culoarea trebuie sa se potriveasca cu restul decorului din dormitor, sa ne placa si sa reziste la uzura, la murdarie, modelul trebuie sa fie unul original si cat mai bine realizat, cu diverse culori si substante speciale, care rezista la spalari succesive.

Calitatea materialelor folosite la fabricarea de lenjerii de pat este foarte importanta. Vom prefera lenjeriile care sunt dintr-un material mai gros, cu textura si fibre mai rezistente la uzura, la calcari, spalari. Nu vom face rabat de la calitate pentru economii minore, vom prefera brandurile mari si preturi ceva mai mari pentru lenjerii foarte rezistente in timp si unice.

Intretinerea lenjeriilor e si ea importanta, avem nevoie de lenjerii care se igienizeaza rapid, simplu, care nu au nevoie de conditii speciale de folosire, ale caror tesaturi sunt foarte bine realizate si nu impuni reguli stricte de intretinere.

Tipul de material este pe lista de criterii folosite la alegerea lenjeriilor de pat, cele mai bune sunt cele din materiale naturale, care permit pielii sa respire, care nu provoaca alergii si se spala usor. Cele sintetice sunt bune, dar doar daca vrei ceva ieftin, care nu prea rezista si esti dispus sa le schimbi mereu.

Lenjerii de pat bumbac

Si daca tot suntem la materiale si la cele mai bune tipuri pentru lenjeriile de pat, trebuie sa mentionam si lenjeriile de pat din bumbac, pe care le gasiti si la Armonia Textil un material excelent pentru orice lenjerie. Cu rezistenta mare la uzura, usor de intretinut si de spalat, calcat, uscat, bumbacul tine de cald iarna, vara avem racoarea dorita in noptile toride, nu provoaca alergii, este placut la atingere si are tesatura foarte puternica. Lenjeriile din bumbac sunt cea mai buna alegere daca vrei sa nu ai lenjerii scamosate, sfasiate, daca vrei sa ai igiena perfecta si culori care rezista mai mult timp. Cu lenjeriile de pat din bumbac de calitate superioara ai un somn odihnitor si te trezesti dimineata cu mai multa energie si cu chef de lucru.

Lenjerii de pat ieftine          

Un criteriu esential pentru alegerea lenjeriilor potrivite pentru dormitor este si pretul lenjeriilor. Cele din bumbac sau alte materiale de calitate sunt ceva mai scumpe, dar le cumperi mai rar, cele din sintetic sunt mai ieftine, dar le cumperi mereu, deci cheltuiesti mai mult. In functie de buget putem sa achizitionam lenjerii de pat ieftine de la Armonia Textil, magazinul online are reduceri permanente, are si articole outlet, mereu sunt promotii si discounturi la toate tipurile de produse. Armonia Textil iti garanteaza ca vei cumpara lucruri de calitate si foarte rezistente, la preturi de producator, lenjerii ieftine de calitate superioara speciale pentru dormitorul tau. Pretul nu defineste intotdeauna calitatea lenjeriilor, poti sa ai preturi mici si calitate excelenta, asa cum e si in magazinul online cu lenjerii.