Cumpara cele mai bune echipamente pentru curatarea canalizarilor de la Unilift

Cumpara cele mai bune echipamente pentru curatarea canalizarilor de la Unilift

Curatarea canalizarilor este un proces complex care are nevoie de mare atentie si experienta, cat si de echipamente speciale care sa faciliteze munca. Pentru a avea garantia celei de-a doua chestiuni, prestatorii de servicii pot apela cu incredere la gama de produse de specialitate din magazinele Unilift Serv. Cumpara pompe submersibile cu tocator si garanteaza succesul tuturor situatiilor profesionale in care esti implicat: https://tubulaturi-canalizari.ro/cat-produs/pompe-submersibile-cu-tocator/.

Ce este o pompa submersibila?

In interventiile asupra canalizarilor este nevoie de un dispozitiv care sa colecteze si sa transporte apa, astfel incat sa se evite suprasolicitarea. Acestea se numesc pompe submersibile si au puterea sa absoarba cantitati insemnate de apa. Spre deosebire de un hidrofor, acestea nu folosesc o energie suplimentara pentru a atrage apa in rezervor. Ele se introduc in bazinul vizat pentru a favoriza ridicarea apei prin intermediul fortelor fizice. Acest lucru le face sa fie variante mult mai economice si utile.

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi o pompa submersibila?

Puterea necesara – in oferta Unilift vei gasi mai multe variante adaptate unor interventii diferite. Forta de absorbtie se adapteaza in functie de cat de mare este cantitatea de apa vizata. Vei putea alege intre pompe de 2.5, 3, 3,2, 5.3 sau chiar 9,1 KW.

Debit maxim – capacitatea joaca un rol esential in asigurarea unei interventii fara intreruperi. Este important sa iti adaptezi alegerea in functie de amploarea serviciilor la care participi. Ai la dispozitie variante de la 300 de litri pe minut, la 21.600 litri pe ora.

Tipul de apa – pentru apa cu impuritati sunt necesare accesorii suplimentare, fata de cea curata. Tocatorul este indispensabil in vederea maruntirii tuturor materiilor astfel incat sa nu existe riscul aparitiei unor blocaje pe tevile de colectare.

Ai garantia celei mai bune alegeri cu ajutorul serviciului gratuit de consultanta

Daca nu esti sigur care dintre pompele disponibile ar face fata serviciilor pe care le prestezi, un specialist Unilift iti sta intotdeauna la dispozitie. Te va informa cu privire la proprietatile fiecarui model si iti va face recomandari in conformitate cu particularitatile activitatii tale. Tot ce trebuie sa faci este sa ii comunici in ce conditii vei folosi pompa si ce rezultate iti doresti sa obtii cu ajutorul ei.

Solicita o oferta personalizata de pret

Nu trebuie sa ratezi avantajele financiare Unilift. Aici ai garantia faptului ca platesti strict pentru ceea ce primesti. Cu alte cuvinte, calculul costurilor totale se face la momentul plasarii comenzii, in functie de complexitatea si dimensiunea dispozitivului, de functiile din dotare si de accesoriile suplimentare de care tu decizi daca ai sau nu nevoie. Daca nu, poti comunica acest lucru si noi le scoatem din pachet si vor fi scazute si din pret.