Cutii termoizolante pentru situatii delicate de la Schoeller Allibert

 Cutii termoizolante pentru situatii delicate de la Schoeller Allibert

Schoeller Allibert este un producator renumit de cutii in intreaga lume, avand produse de cea mai buna calitate, dar si o gama vasta pentru clienti din diferite domenii. Cu o gama de produse care variaza de la cutii termoizolante, containere din plastic, paleti plastic, navete sua boxpaleti, Schoeller Allibert este lider in domeniul sau.

Ce scop au containerele termoizolante?

Containerele termoizolante protejeaza marfurile impotriva temperaturilor variate. Aceste cutii sunt folosite pentru a muta marfa, cum ar fi produse farmaceutice, produse chimice, alimente, etc. Peretele subtire al unui recipient uscat standard poate fi afectat de clima in zilele calduroase de vara, dar si din cauza frigului puternic in sezonul de iarna. Recipientul izolat ajuta la mentinerea temperaturii interne constante pana la o anumita masura.

Recipientul standard poate fi, de asemenea, izolat temporar, acoperind partea interioara a corpului cu materiale izolatoare necesare.

Orice crestere a temperaturii este in detrimentul calitatii si sigurantei alimentelor ambalate sau a medicamentelor. Mentinerea unei temperaturi constante in timpul depozitarii si transportului este importanta pentru a garanta calitatea produselor si siguranta pentru consum – ganditi-va la perisabile, carne proaspata, fructe de mare proaspete sau inghetata.

Modelul Kaiman ALC 400 x 300 x 264mm de la Schoeller Allibert ofera singuranta ca produsele din interiorul ambalajului nu vor suferi modificari asupra continului sau ale prorpietatilor, deoarece temperatura va fi constanta cu cea initiala cand produsele au fost introduse in cutie.

Apelarea la experti in materie de ambalaje si cutii, va reprezenta intotdeauna cea mai buna varianta. In ceea ce priveste domeniul solutiilor pentru depozitare, expertul recomandat de noi poarta numele de Schoeller Allibert. Acest statut, de expert, se datoreaza faptului ca acest producator de solutii pentru depozitare are o experienta foarte mare in acest domeniu de activitate ( peste 50 ani de activitate), ofera cele mai sigure solutii pentru depozitare si este apreciat la nivel international. Asadar, exista toate motivele pentru a apela la acest producator in momentul in care este necesara achizitionarea unor solutii pentru depozitare. Pentru a putea raspunde unor nevoi variate, acest producator ofera solutii pentru depozitare pentru multe piete. Industria auto, agricola sau retail-ului sunt doar cateva dintre industriile carora se adreseaza produsele realizate de catre acest producator cutii termoizolante, termoboxuri si containere termoizolante. Principalele avantaje oferite de catre utilizarea solutiilor pentru depozitare oferite de catre acest producator sunt urmatoarele:

-Au o durata mare de utilizare. Pentru ca sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente la intemperiile vremii, dar si la eventualele accidente care pot aparea in timpul utilizarii acestora, solutiile pentru depozitare oferite au o durata de utilizare foarte mare. Daca la acest avantaj mai adaugam si faptul ca pretul acestora este unul mic. Aceste cutii termoizolante reprezinta astfel una dintre cele mai bune achizitii care pot fi facute.

-Pot fi utilizate cu succes atat pentru depozitare, colectare, cat si pentru transportul diferitelor marfuri. Datorita gradului foarte mare de siguranta pe care il ofera astfel de solutii pentru depozitare pot fi transportate fara nicio teama pana si cele mai fragile marfuri.

-Au o greutate redusa, detaliu extrem de important pentru persoanele care se ocupa cu transportul marfurilor. Datorita acestui avantaj, scade foarte mult timpul necesar manipularii.

-Respecta toate cerintele igienice pe care trebuie sa le respecte lazile utilizate pentru depozitare sau transport.

-Sunt versatile. Solutiile pentru depozitare oferite de catre acest producator sunt versatile si se pot plia pe cerintele fiecarui client.

Toate produsele realizate de catre acest producator sunt realizate pentru a contribui la eficientizarea afacerilor. Acest lucru este posibil prin oferirea celor mai sigure si eficiente solutii pentru depozitare, dar si prin pretul cu care acestea sunt comercializate. In momentul de fata, magazinul online al acestui producator de solutii pentru depozitare detine peste 1000 de produse diferite. Aceasta abordare, dar si avantajele oferite de catre produsele oferite de catre acest producator sunt motivele principale pentru care Schoeller Allibert este in acest moment lider pe piata solutiilor pentru depozitare. Avand in vedere experienta acestei companii, dar si faptul ca aceasta pune accentul pe calitate, transmite faptul ca acest producator de solutii pentru depozitare va fi lider si in viitor. Principalele motive care stau la baza acestei afirmatii sunt urmatoarele:

-Pretul produselor vandute este foarte mic in comparatie cu calitatea oferita, dar si in comparatie cu pretul practicat de catre alte firme. Este clar ca Schoeller Allibert nu este singurul producator de pe piata, insa este singurul care ofera un pret foarte avantajos.

-Protejarea mediului inconjurator. Unul dintre principiile dupa care se ghideaza aceasta companie este protejarea mediului inconjurator. Acest principiu face ca solutiile pentru depozitare realizate de catre acest producator sa respecte toate cerintele necesare pentru a proteja mediul inconjurator. Acest fapt este de apreciat avand in vedere ca atat oamenii, cat si companiile sunt interesate din ce in ce mai putin de acest aspect.

-Desi sunt incapatoare, produsele comercializate de catre cei de la Schoeller Allibert ocupa putin spatiu de depozitare. Acest detaliu ofera oportunitatea de a putea depozita o cantitate mult mai mare de marfa. Acest lucru este cu siguranta in beneficiul clientului.

Schoeller Allibert nu este doar o simpla afacere, ci o solutie ingenioasa pentru cerintele producatorilor la nivel global, respectand normele in vigoare prevazute pentru a proteja mediu. Firma isi propune solutii ingenioase in fiecare an, pentru a minimiza impactul asupra poluarii folosind materiale plastice 100% reciclabile, dar si folositoare si rezistente, astfel incat clientii vor avea doar beneficii!