De ce puteti avea incredere in firma ANALKO?

De ce puteti avea incredere in firma ANALKO?

Din anul 2004 pana in prezent, marea majoritate a obiectivelor importante aflate in Romania au apelat la serviciile firmei ANALKO. Impreuna cu furnizorii cu care formeaza un parteneriat, au realizat urmatoarele obiective: PALATUL DE JUSTIȚIE, GRĂDINA BOTANICĂ, FLOREASCA OFFICE, PROMENADA MALL, NOVOTEL,S PARC, CASA NOTARILOR, NOVO PARK, AVERESCU, AUTO ITALIA, precum și marea majoritate a mall-urilor construite în România: COTROCENI MALL, SAN PLAZA, GRAND ARENA și multe altele, precum BUCHAREST TOWER CENTER, care reprezintă cea mai mare clădire din România, cu 22 de etaje, realizată cu profile din aluminiu de 8 metri lungime, o noutate la vremea respectivă pentru vopsitoriile din România și lista poate continua.

Aceste colaborari sunt de o vreme indelungata de timp, firma ANALKO avand colaborari cu firme serioase si importante in industrie din exteriorul Romaniei, unele din acestea fiind urmatoarele: TEHNOREX, ALUSYSTEM, MIMO, INVEST PROD, REFLEX, STRIAL, ALPROMT, PRESTAREA.

In final, vom trece in revista doar cateva dintre produsele importante pe care un atelier  de confectii metalice industriale le poate crea, gama fiind si mai variata in cazul companiilor mari: usi si ferestre metalice, rulouri pentru ferestre, garduri, porti, balustrade, grilaje, rafturi metalice, rafturi magazine, rafturi universale, rafturi mobile, rafturi modulare, rafturi specializate, stalpi cu profil special, panouri publicitare, , rafturi arhivare,  chioscuri, containere, unelte metalice de mana, rezervoare, feronerie, ambalaje metalice, stelaje port-paleti, hale metalice, baraci metalice si chiar si accesorii pentru autovehicole utilitare si masini agricole, etc..

Motivele pentru care ar trebui sa alegi firma ANALKO

Un prima avantaj pe care il ofera alegerea firmei ANALKO este faptul ca firma este lider de piata in domeniul vopesirii electrostatic, prin acest fapt firma este obligata sa ofere si sa furnizeze produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Serviciile oferite de firma ANALKO sunt de inalta calitate, un exemplu care dovedeste acest lucru este: tehnologia inovatoare si superioara de calitate maxima ce ajuta la decorarea a tuturor profilelor de aluminiu si orice categorie de casete si rame cu o pelicula ce imita lemnul. Aceasta tehnologie este denumita Sublimare (sublicromie) – WOODinAL.

Firma va poate garanta oferirea unor servicii de calitate, de care nu o sa fiti dezamagiti

Un alt fapt foarte important care sugereaza alegerea firmei ANALKO este colaborarea acesteia cu alti furnizori de profile din otel si aluminiu de incredere, care ofera la randul lor servicii de inalta calitate si care se afla peste tot in lume. Dintre acestia, enumerăm: ALUKONIGSTAHL (SCHÜCO), WICONA, REYNAERS, SAPA (ALCOA), ALUPROF (METALPLAST BIELSCO), VIMETCO precum și toți furnizorii din Grecia, cum ar fi: ALUMIL, BALKAN, EXALCO, ETEM, DORAL.

Firma ANALKO utilizeaza o gama variata de unelte de ultima generatie, ce pot executa o varietate de actiuni pentru desenele cerute de catre benificiar. Piesele fabricate sunt de cea mai inalta calitate si pot fi realizate din otel, aluminiu si inox si pot fi vopsite in toata gama de culori RAL in 264 de nuantem, dar si pentru toate tipurile de vopsea existenta, cum ar fi: efect auriu, lucioase, semi lucioase.

Un alt beneficiu pe care il ofera firma ANALKO este reprezentat de confectii metalice sudate care sunt realizate in cele mai inalte conditii. Materialele prime standard folosite includ placile metalice, fitingurile, piesele turnate, diferitele forme de metale, expandat, sectionat sau, sarmele de sudura MIA/MAG.