Durerea de spate devine o problemă? Trateaz-o prin forțe proprii cu RestartiX

Durerea de spate devine o problemă? Trateaz-o prin forțe proprii cu RestartiX

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu dureri severe de spate ca urmare a unui stil de viață haotic și a unei posturi incorecte menținute pentru perioade lungi de timp. Deși majoritatea învață să trăiască cu o astfel de durere, aceasta poate escalada în afecțiuni serioase, dificil de tratat, ceea ce înseamnă că, dacă te afli într-o astfel de situație, trebuie să iei măsuri cât mai curând. Efectuează constant exercitii coloana cervicala și scapă de durerea care te împiedică să-ți trăiești din plin!

De ce apar durerile în zona cervicală

Postura greșită la birou, pe canapea sau în momentul în care folosești telefonul cauzează peste 90% dintre durerile acuzate la nivelul coloanei cervicale, problemă cu care tot mai multe persoane, indiferent de vârstă, încep să se confrunte. Asta înseamnă că primul pas pe care trebuie să îl faci în momentul în care te confrunți cu o astfel de problemă este să îți analizezi poziția și să cauți metode prin care să o îmbunătățești pentru a scăpa definitiv de durere.

Învață să combați durerea pe cont propriu

ResteartiX este o platformă educațională care vrea să îți arate că ești responsabil de felul în care te simți și de sănătatea corpului tău pentru că deții toate resursele necesare pentru a păstra factorii de risc la distanță sau pentru a-i combate. Terapia non-chirurgicală a durerii se bazează pe ideea că organismul uman deține resurse infinite de autovindecare care, odată ce înveți să le exploatezi, devin instrumentele principale prin care poți scăpa de durere și să începi să îți trăiești din nou viața așa cum vrei, fără limitări fizice.

Descoperă programele de kinetoterapie online dezvoltate de RestartiX

Bazându-se pe această teorie, echipa RestartiX a creat programe speciale de kineto și fizioterapie online prin care să țintești și să combați orice problemă fizică cu care te confrunți. RestartiX Coloană Cervicală cuprinde numeroase informații și acțiuni din sfera recuperării medicale, pe care le poți adopta pe cont propriu pentru a elimina cauzele care stau la baza durerii și a recăpăta flexibilitatea fizică.

Acest program cuprinde o serie de exerciții fizice personalizate la situația ta, pe care le vei efectua pe o perioadă de un an sub atenta îndrumare a unui expert care îți va oferi feedback corectiv ori de câte ori este nevoie pentru a te asigura că execuți corect și că obții rezultatele dorite în scurt timp. După un an, vei avea parte de o nouă evaluare a stării coloanei lombare pentru a stabili dacă există progres și programul poate fi încheiat sau dacă este nevoie de o abordare mai personalizată în continuare. 

Scapă de durere, recapătă libertatea de mișcare și îmbunătățește mobilitatea cu ajutorul serviciilor RestartiX!