Evita problemele nedorite prin inlocuirea geamurilor defecte

Evita problemele nedorite prin inlocuirea geamurilor defecte

Masina este esentiala pentru multi dintre noi, in special daca avem un job care ne obliga sa calatorim mult, pe distante scurte sau lungi, in tara sau chiar in afara. Iar de la un caz la altul, mai ales daca reprezentam o firma mare sau vrem sa facem o impresie cat mai buna, masina pe care o folosim trebuie sa arate cat mai bine si sa nu aiba niciun defect, aici fiind incluse si zgarieturile si crapaturile sau loviturile de la nivelul geamurilor.

Defectele de la nivelul unui parbriz de exemplu dar si de la nivelu celorlalte geamuri ale unei masini ne pot cauza probleme in mai multe feluri, de la un nivel de lumina necorespunzator care ne va batea in fata sau in lateral si  ne va afecta vizibilitatea in zilele insorite pana la aspecte care nu sunt permise de lege. Asemeni defectelor unei caroserii, sunt permise anumite limite dar si acelea cu conditia de a fi rectificate cat mai rapid. Astfel, chiar si acele mici puncte aparute initial, la impactul cu pietre sau alte obiecte mici trebuie rezolvate in cel mai scurt timp, mai ales daca va pregatiti de testele RAR sau cele pentru ITP unde astfel de aspecte va pot respinde si astfel veti pierde atat timp cat si bani.

Va recomandam cu tarie sa nu alegeti alte metode in cazul acestor teste, care nu doar ca nu sunt legale insa prin care ajungeti sa cheltuiti si mai multi bani decat daca ati opta pentru inlocuirea parbrizului sau a altui geam care prezinta defecte, acest lucru oferindu-va si mai multe avantaje. Fiind vorba despre o masina pe care o utilizati in mod constant, in cele din urma tot veti fi nevoiti sa inlocuiti defectele sau sa rectificati ceea ce este posibi iar asta va aduce de la sine o si mai mare investitie, lucru pe care probabil ca nimeni nu si-l doreste. Asadar, trebuie sa alegeti cu grija cele mai bune solutii astfel incat sa va bucurati la maxim de masina personala si sa cheltuiti cat mai putini bani in intretinere si reparatii.

In materie de parbrize, lunete si geamuri laterale, de la masini personale pana la microbuze, camioane sau utilaje, va aducem cele mai bune solutii, in ceea ce priveste calitatea produselor oferite, a serviciilor si inlocuire si montaj rapide, chiar acasa la voi sau la o locatie dorita, daca va aflati in Bucuresti sau in apropiere, costul deplasarii noastre fiind complet gratuit. Folosim metode eficiente de demontare a unui geam defect precum si de montare a unuia nou alaturi de toate celelalte consumabile necesare. Fie ca este vorba despre un model vechi sau unul nou, un model din ultimii ani, cautam cele mai bune optiuni in materie de calitate si pret pentru voi.

Tehnicile utilizate de angajatii nostri in materie de montaj parbrize nu necesita deplasarea la un service specializat si nici utilizarea de echipamente si scule complexe. Asta nu inseamna ca rezultatele nu vor fi exact asa cum este nevoie ci chiar din contra. Am ales insa aceasta optiune pentru a va ajuta sa economisiti timp si bani si sa puteti reutiliza masina in cel mai scurt timp posibil dupa montarea unui nou geam. Pentru va avem deja in stoc numeroase modele de parbrize, lunete si geamuri laterale precum si consumabile si echipamente de fixare si etansare, nu este nevoie sa mai asteptati si pana cand le vom obtine sau chiar mai rau, asa cum o fac alte ateliere, sa le cautati voi insiva ci ne vom deplasa la voi in cel mai scurt timp dupa ce ne contactati.

Pentru ca suntem disponibili oricand, de Luni pana Duminica, puteti conta pe serviciile noastre oricand. Acelasi lucru il putem spune si in privinta sfaturilor si informatiilor necesare care v-ar putea fi de ajutor. In cazul unei firme, este absolut necesar ca masinilesau utilajele sa fie repuse in functiune in cel mai scurt timp, sistarea activitatii aducand de la sine intarzieri, pierderi financiare si chiar a increderii clientilor. Iar uneori poate ca nu exista varianta masinilor de rezerva sau poate ca punerea acestora in functiune nu este cea mai buna solutie comparativ cu serviciile noastre destul de rapide in inlocuirea geamurilor defecte.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate este indicat sa asteptati macar o zi pana sa porniti din nou la drum, astfel incat lipirea geamului sa se faca bine sau acesta sa nu se miste, daca mergeti pe drumuri denivelate sau cu gropi. Asadar, daca inlocuirea mai poate astepta, este bine sa fie facuta in zilele in care masina sau utilajul nu sunt folosite iar pentru ca ne gasiti si Duminica, este cu atat mai simplu. De asemnea, va sugeram sa nu spalati masina la jet de apa puternic, sa nu o tineti in pozitie inclinata, pe cric sau parcata, cel putin doua zile de la inlocuirea unui geam. Daca este necesara curatare, puteti utiliza lavete umede daca este posibil sau puteti apela la o spalatorie care sa o curete fara acel jet de apa si cu grija la nivelul geamurilor inlocuite.

Un parbriz nou, asemeni oricarui alt geam, ofera un aspect estetic mai frumos oricarei masini si astfel, se poate spune ca masina este mai ingrijita. De asemenea, vizibilitatea nu mai este intrerupta in zonele in care existau zgarieturi sau lovituri si puteti elimina riscul de a fi opriti de politie din aceasta cauza astfel incat va puteti bucura de un drum mai sigur.