Florarii Online cu Trandafiri Criogenati – Un nou trend

Florarii Online cu Trandafiri Criogenati – Un nou trend

Florarie online cu livrare gratuita in Bucuresti!

Cand te-ai hotarat ca vrei sa faci un cadou deosebit unei persoane dragi sau angajatilor si vrei sa impresionezi, florile sunt o alegere inteleapta, iar prin serviciul gratuit de livrare, o florarie online a dat lovitura. S-ar putea sa ti se para banal, dar florile puse intr-un aranjament special sunt mult mai apreciate decat orice alt cadou ceva mai scump. Ele transmit mereu un mesaj celor care le primesc, miros frumos, sunt usor de intretinut pentru o perioada, au o cromatica deosebita si unde design aparte.

Florile obisnuite au fost inlocuite in cadouri, treptat, de un alt tip de flori, florile criogenate. Nu trebuie sa te lasi pacalit de atributul criogent. Nu sunt flori artificiale, sunt naturale, 100% ecologice, au crescut ca oricare planta, dar au trecut prin procese complexe de stabilizare, ca sa reziste mai bine in diverse medii. Din perspectiva producatorilor si firmelor care le vand, de exemplu Floraria de Vis, o florarie online cu experienta, florile criogenate sunt mai economice, nu mai investesti mereu in comenzi noi, florile rezista bine la depozitare. Conservarea florilor criogenate le ofera o rezistenta sporita la un mediu mai umed, dar nu au nevoie de apa, nu trebuie udate, trebuie ferite de razele soarelui, de expunere directa. Ele sunt utilizate in special pentru decorare in sali, restaurante, dar si acasa.

florarie online

Prin stabilizare florile devin si mai frumoase, seva si apa din plante este inlocuita la maturitate de un lichid special, amestec de lichide. Florile sunt apoi criogenate si puse imediat sub cupole vidate unde stau si 25, 50 de ani. Cupolele se decoreaza si ele si trandafirii sau alte flori criogenate vor fi un element de decor important pentru nunta, pentru decorarea casei cu ocazii speciale.

Florile criogenate se transporta foarte usor, nu sunt probleme legate de livrari, pentru florariile online care le au in oferta, planta arata exact ca atunci cand a trecut prin procesul de stabilizare, nu se degradeaza structura sa. Nu ai probleme cu alergiile, nu atrag praful florile criogenate, poti sa le pui unde vrei, fara sa te temi ca se vor ofili vreodata.

Pe de alta parte, florile criogenate, pe care le gasesti la preturi bune si pe Floraria de Vis, vor putea fi integrate in diverse aranjamente speciale, se pot face si tablouri sau elemente complexe de decor, rezistenta lor la manipulare este foarte buna, nu se compara cu florile obisnuite.

In acest fel ai florile primite la nunta sau de ziua ta pentru mai multa vreme, ai amintiri pe care le poti vedea in fiecare zi si pe care nu esti nevoita sa le ingrijesti in vreun fel.