Foloseste un aspirator piscina pentru mentenanta piscinei

Magazinul piscineservice.ro este renumit in randul proprietarilor de piscine, deoarece ofera o gama vasta de produse utile pentru intretinerea piscinei. Toate produsele oferite de acest site, fie produse chimice pentru curatat, fie accesorii precum pompe sau site de particule, sunt produse omologate care provin de la producatori renumiti.

Luand in considerare cat de dificila poate fi mentenanta unei piscine, magazinul ofera si o gama cu roboti piscina pentru curatenia acesteia, dar si o gama de aspiratoare pentru piscina.

Cum functioneaza un aspirator piscina?

Un aspirator pentru piscina este o solutie rapida pentru curatarea resturilor diverse care pot fi gasite in piscina dvs. Exista doua tipuri de aspiratoare pentru piscina, un aspirator manual pentru piscina sau un aspirator automat pentru piscina, cunoscut si sub numele de curatator automat pentru piscine. Utilizarea unui aspirator de piscina face ca sarcina de a curata podeaua piscinei sa fie usoara, aspirand toata murdaria. Exista doua tipuri de aspiratoare de piscina pe care le puteti alege, unul manual sau unul automat. Un aspirator in vid consta dintr-un cap de vid, un furtun de vid si un stalp telescopic. Un aspirator manual inseamna ca faceti munca mutand aspiratorul in jurul piscinei, la fel ca aspirarea unui covor de podea.

Un curatator automat pentru piscine este un aspirator destinat colectarii resturilor si sedimentelor de la piscine cu o interventie minima a omului, care face o mare parte din lucrari de unul singur printr-un mecanism de actionare automata si o sursa de alimentare pentru a se deplasa in jurul zonei piscinei pentru a ridica murdaria.

Cum folosim un aspirator piscina?

Atasati capul de vid la un capat al stalpului telescopic. Acest lucru va permite sa mutati capul de vid in jurul fundului piscinei. Ar trebui sa existe un loc liber in partea de sus a capului pe care il atasati la stalp.

Atasati un capat al furtunului de vid la capul de vid.

Tineti stalpul in mana si coborati capul de vid in piscina, impreuna cu furtunul. Asigurati-va ca celalalt capat al furtunului este in afara piscinei.

Localizati filtrul de filtrare (unde apa patrunde in piscina) pe peretele piscinei.

Introduceti celalalt capat al furtunului in duza de admisie a apei. Aceasta va trimite apa prin furtun. Veti vedea bule de aer ridicandu-se din capul vidului. Odata ce furtunul este plin cu apa, nu vor iesi bule. In acest moment, aspirarea va fi creata, iar capul va fi plat si strans pe podeaua piscinei.

Comutati duza filtrului in modul de admisie (aspirand apa) si apoi ghidati capul de vid, folosind stalpul telescopic, de-a lungul podelei. Veti vedea murdaria aspirata.

Deconectati furtunul de la filtru cand ati terminat

Afla despre importanta curateniei periodice atunci cand detii o piscina.

O piscina este un lux suprem in casa. Va puteti scufunda in ape cristaline si va puteti intineri corpul si mintea oricand doriti. Pe de alta parte, copiilor le place sa se joace in apa. Daca aveti o piscina in facilitatile dvs., puteti face multe activitati recreative, asezat sau culcat langa piscina. In timp ce multe lucruri se invart in jurul acestui aspect, intretinerea este, de asemenea, foarte esentiala.

Bucurandu-ne de piscina, uitam adesea sa ne ocupam de igiena piscinei noastre. Daca ati facut si voi acelasi lucru, ar putea fi timpul sa va ganditi sa luati un dispozitiv de curatat piscina. Pentru ca este posibil sa nu va fi gandit la asta in acest fel, dar ar putea deveni motivul multor boli pentru dvs. si familia dvs. daca acestea nu sunt ingrijite in mod corespunzator.

Este posibil sa nu observati clar acest lucru, dar o cantitate mare de resturi incepe sa se acumuleze la suprafata, care poate deveni apoi sursa infectiei din piscina dvs. Prin urmare, ar trebui sa luati in considerare curatarea corecta si regulata a grupului dvs. folosind anumite metode. In timp ce piscina este acolo, ar trebui sa aveti la indemana instrumente de curatare de baza, cum ar fi un skimmer, un generator de ozon etc. Desi nu va puteti curata piscina zilnic, ar trebui sa existe o rutina regulata de curatenie saptamanala si lunara.

Cateva sfaturi esentiale pentru a va mentine piscina curata si igienica:

Valoarea PH: Controlul nivelului pH-ului apei dvs. este foarte important. In mod ideal, ar trebui sa se faca odata sau de doua ori pe saptamana. Cantitatea de clor este, de asemenea, determinata de nivelul pH-ului, nivelul mai scazut al pH-ului va necesita mai putin clor pentru apa din piscina.

Degresare: degresarea regulata este inevitabila, deseuri precum parul, frunzele uscate etc. Se pot acumula la suprafata si pot putrezi prin umezeala. Pastrati suprafata curata cu un skimmer si asigurati, de asemenea, curatarea regulata a skimmerului.

Calitatea apei: pentru a asigura o calitate buna a apei, asigurati-va ca apa curge constant. Puteti folosi, de asemenea, un ozonator uneori pentru a curata apa. Nu treceti cu vederea defectarea niciunui echipament pentru piscina si apelati imediat la un service de reparatii urgente pentru a repara echipamentul cat mai curand posibil.

A sta in apa si a simti forta plutitoare este o experienta foarte interesanta. Daca petreci ceva timp in piscina, veti avea in mod regulat un corp sanatos si mai tonifiat. Intareste-ti muschii si oasele. Inotul face ca tot corpul sa faca miscare. In timp ce inotul este foarte benefic pentru sanatate, ingrijirea igienei in timpul inotului este foarte importanta. O piscina este utilizata de mai multi oameni, deci exista o mare posibilitate ca bacteriile infectioase sa provoace boli pe baza de apa. Intretinerea este, de asemenea, importanta pentru vizibilitatea prin apa.

Magazinul piscineservice.ro ofera cele mai bune solutii in materie de intretinerea piscinei!