Gokredit.ro – adresa catre cel mai rapid imprumut

Gokredit.ro – adresa catre cel mai rapid imprumut

In trecut, oamenii nu mai puteau sa doarma, cand nu isi puteau plati datoriile la timp, fiindca nu existau atat de multe posibilitati sa faca rost de bani ca acum. Imi povestea un coleg, intr-o pauza la cafea la  ce umilinte a fost supus de un director bancar, reproducandu-mi cu suferinta in glas replicile acestuia:

-Profesore, aveti doua salarii de mizerie si dumneata si sotia si veniti si imi cereti mie o suma astronomica. Ce garantii am eu ca veti plati ratele la timp? Ce garantii ai dumneata ca nu vei muri de foame in timpul creditului?

Era socant tot ce imi spunea, dar la vremea aceea numai bancile si casele de amanet ofereau imprumuturi pe piata si nu se puteau amaneta masini.

La banca te duceai cu un dosar complet si plateai comision de analiza a dosarului. Dupa ce ca iti lipseau resursele financiare, riscai sa pierzi si taxa de analiza a dosarului, adica veneai la banca sarac si plecai si mai sarac si fara imprumut.

Cred ca fiecare om s-a confruntat la un moment dat cu lipsa banilor si a cochetat cu datoriile.

Dintr-un salariu mic abia supravietuiesti, de unde sa mai ai resurse sa iti achiti la timp datoriile. Oricat ii era datornicului de rusine, oricat se stresa si nu dormea noptile, nu putea sa faca rost de suma aceea  pe care fagaduise sa o inapoieze la o anumita data.

Ca sa intelegi situatia, lucrurile decurgeau asa: X avea nevoie de bani sa ia medicamente copilului grav bolnav si se ducea la Y care ii spunea:

-Te imprumut, nici nu incape vorba, dar in ziua Z te prezinti cu ei, fiindca sunt bani pentru factura la electricitate!

Si ziua Z se apropia, iar banii nu erau nicaieri. X intra in panica, nu mai dormea si nu mai manca, visa noptile cum se certa cu Y si cum acesta ii spunea ca nu mai doreste sa il vada niciodata, fiindca din cauza lui (mai mare rusinea!) nu-si poate plati facturile la timp!

Nu-i asa ca era trist? Chinuit de remuscari, X se ducea la M si cerea un alt imprumut si in ziua Z prezenta banii amicului care ii daduse.

Erau insa zi zile in care X gasea toate usile incuiate si amicii il evitau. Il zareau pe geam, de departe si spuneau:

-Iar vine asta sa imprumute bani!

Si incuiau usa.

X ii simtea inauntru si era coplesit de rusine, mai ales ca i se intampla acest lucru de nu stiu cate ori in ziua aceea.

Astazi daca dai un click pe adresa https://www.gokredit.ro/despre-noi/ ajungi in cel mai scurt timp in locul in care se da cel mai rapid credit, credit garantat cu masina, cu dubita, cu camionul sau cu utilajele cu care se lucreaza in constructii si in agricultura.

Iata ce etape vei parcurge, sa obtii pe loc 75% din valoarea reala a masinii tale in aceeasi zi in care te duci cu ea la garajul acoperit si bine pazit al institutiei financiare!

  1. Intri pe site si studiezi problema! Gasesti acolo lista bunurilor cu care poti garanta imprumutul si conditiile acordarii imprumutului, formular de contact prin care poti solicita un anumit serviciu sau poti discuta cu operatorul de serviciu, rubrica de intrebari frecvente, adica locul in care poti pune si tu cate intrebari doresti si vei primi raspunsul.
  2. Contactezi un reprezentant al institutiei si ii prezinti masina pe care o detii sau utilajul, poti trimite si poze, fiindca in evaluare sunt importante: pretul, anul fabricatiei si aspectul si astepti sa ti se comunice ce suma vei primi in schimbul garantiei auto. Trebuie sa stii ca ti se ofera 75 % din valoarea masinii.
  3. Daca oferta te multumeste pe deplin, pregatesti dosarul cu toate actele, in cazul in care te prezinti personal si pregatesti si masina. Trebuie sa o duci curata, sa faci o impresie buna, in plus nu poti sa le umpli garajul ingrijit cu noroi. Te poate reprezenta cineva apropiat, cu procura de la notariat.
  4. Te prezinti cu masina si poti vedea locul in care este parcata. O lasi acolo, iar la ghiseu citesti atent contractul, il semnezi si pleci cu banii. Imprumutul se acorda pe cel mult 45 de zile, cu cele 15 zile de prelungire cu tot. Ti se spune acest lucru si pe site si de catre operator, dar scrie negru pe alb si in contract.

Mai departe contractul este in favoarea clientului fiindca spre deosebire de unul bancar ii permite acestuia sa ramburseze anticipat, total sau partial, suma imprumutata, fara plata unui comision. Dimpotriva, institutia este multumita ca persoana care a luat banii ii poate da mai devreme.

Si in cazul in care dupa o luna, omul nu gaseste banii sa isi achite imprumutul, nu este suparare si nu trebuie sa se streseze, fiindca i se acorda un ragaz de 15 zile, dupa cum spuneam la inceput.

Daca si acest termen trece fara succes, nu urmeaza telefoane de amenintare, adrese trimise la domiciliu sau la serviciu sau poprire pe salariu, ci datornicul este ajutat sa isi vanda masina si sa acopere imprumutul, iar restul ii revine.

Nu vi se pare o forma mult mai eleganta si eficienta de imprumut?

Este trist sa aiba cineva nevoie ugenta de bani si nimeni sa nu ii dea imprumut, da si mai trist sa il umileasca inainte de a-l efuza.

Apelati cu incredere la institutia financiara prezentata de mine si nu  veti regreta, iar lipsa banilor nu va mai avea un efect atat de traumatizant asupra voastra!