Idei de cadouri amuzante pe care sa le oferi persoanelor dragi

Idei de cadouri amuzante pe care sa le oferi persoanelor dragi

Cauti cadouri amuzante pentru femei, barbati sau copii care sa le aduca acestora zambetul pe buze. Iata mai multe idei numai bune de incercat anul acesta pentru cadouri:

Carafa in forma de craniu

Ai un prieten rocker sau goth care este pasionat de astfel de elemente deocrative? Este foarte bine pentru ca acum ii poti oferi cel mai amuzant cadou – alege o carafa in forma de Craniu si cu siguranta il vei putea impresiona. Un astfel de cadou este cu certitudine cea mai buna alegere pentru ca va decora cu el mesele cu prietenii si il va folosi atunci cand vrea sa le serveasca acestora diverse bauturi. Carafa are 1 litru si este confectionata din sticla de buna calitate pentru a rezista cat mai mult.

Cadou amuzant: Pistol cu bule de sapun

Un pistol cu bule de sapun se va dovedi alegerea perfecta in momentul in care mergi in vizita intr-o casa cu copii. Cei mici adora sa faca bule si sa alerge dupa ele sau sa le lase sa ii inconjoare, ceea ce inseamna ca un astfel de pistol va fi cu siguranta sursa distractiei pentru intreaga zi si veti putea tine copiii ocupati astfel incat sa nu va incurce in timp ce va distrati.

Cadou amuzant: O bratara antitantari pentru copii

O bratara antitantari verde, in forma de broscuta se va dovedi una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru petrecerile in aer liber sau pentru momentele in care mergeti la picnic cu familia. Copiii sunt tinte sigure pentru tantari si in plus, nici nu stiu sa se protejeze de ei, iar sprayurile repelente pot sa le creeze iritatii si reactii alergice. O astfel de bratara se va dovedi una dintre cele mai bune idei de cadouri.

Cadou amuzant: Rama foto si accesorii pentru fotografii amuzante

Prietenii tai adora sa faca fotografii si sunt interesati de toate cabinele foto pe care le intalnesc la petreceri? Se accesorizeaza de fiecare data si acapareaza cabina foto? Atunci un astfel de set se va dovedi cea mai buna idee de cadou si in plus, nici nu costa mult. Ai o rama foto speciala si interesanta pe care sa o oferi prietenilor tai in dar. Este ideala pentru cupluri pentru ca fiecare are loc in fotografie.

Cadou amuzant: Un joc de ruleta cu shoturi

Jocul de ruleta cu shoturi se va dovedi una dintre cele mai bune solutii pentru cei care se distreaza mult. Este interesant chiar si pentru cei care nu consuma alcool in mod normal, pentru simplul motiv ca vor putea pune orice in acele pahare, inclusiv apa si se pot distra in continuare jucandu-se. Desigur, acest joc functioneaza cel mai bine cu alcool si atunci ofera cea mai mare distractie, dar este suficient de versatil pentru a se potrivi tuturor.

Acestea sunt doar cateva idei de cadouri amuzante pe care le poti oferi. In realitate, in functie de tot ce cunosti despre destinatar va fi foarte usor sa alegi orice alt cadou pe care il consideri potrivit.