Iesim cu totii afara! Cei mici merita sa se joace mai mult timp in aer liber

Iesim cu totii afara! Cei mici merita sa se joace mai mult timp in aer liber

 

Dacă te simți vinovat pentru cât timp petrec copiii tăi pe iPad sau pe telefon, de-a lungul saptamanii, este momentul sa te gândești bine la “mituirea” lor cu câteva opțiuni inteligente de petrecere a timpului in aer liber. Studiile arată că copiii care își petrec timpul în aer liber sunt mai activi fizic, mai creativi în jocul lor și se pot concentra mai bine. (De parcă am avea nevoie de un motiv științific pentru a dori ca cei mici să mai iasă din casă, nu?!)

 

Nici cei mai comozi copii nu vor putea rezista avioanelor, leagănelor și celorlalte jocuri grozave ce pot fi livrate chiar la ușa ta, gratie magazinelor online precum kizo.ro ! Beneficiaza de oferta actuala la jocuri copii din aceasta perioada !

 

Pentru a te motiva pe tine, ca parinte, dar si pe copii, am pregatit cateva intrebari si raspunsuri frecvente:

 

  • Sunt jucariile de exterior dificil de asamblat?

Majoritatea jucăriilor de aer liber (pentru băieți și fete) sunt simplu de asamblat și includ indicații pas cu pas. Cele mai mari, cum ar fi seturile de leagăn sau casutele de joacă, pot necesita un mester sau scule mai specifice.

  • Sunt durabile? Părțile din lemn se vor despica ușor? Cât de predispuse la ruginire sunt piesele metalice?

Deoarece jucăriile în aer liber sunt construite pentru a fi pastrate in exterior, vă puteți aștepta ca cele mai multe să fie proiectate pentru a face fata intemperiilor. Majoritatea structurilor de joacă din lemn, de exemplu, sunt vopsite în prealabil și tratate pentru a tine departe așchierea, ruperea și mucegaiul.

  • Ce fel de întreținere necesită jucăriile pentru afara?

Minim spre deloc! Lanțurile vor trebuie unse din când în când pentru a preveni scârțâitul. Mingile vor trebui umflate din cand in cand, cu pompa. Totusi, in general, jucăriile de exterior sunt construite pentru a face față vremii și copiilor!

 

De ce sa le alegi?

  • Oferă ore de distracție în aer liber
  • Pot fi folosite de o paleta larga de copii de varste diferite
  • Încurajează miscarea cu intreg corpul
  • Garanteaza un spatiu excelent pentru interactiuni sociale si joaca
  • Unele tipuri de jucarii de acest tip pot fi folosite atat in exterior dar si in casa
  • Incurajeaza coordonarea maini-ochi
  • Sunt disponibile intr-o varietate de marimi si forme

 

Cele mai populare, de azi? Oferta este incredibil de variata – de la spatii de joaca (tobogan, tunel cu tobogan, leagan, masute de joaca cu apa, jocuri de sarit, castel, balansoare, spatii de joaca complexe), la casute de joaca de diferite dimensiuni si tematici ori jucarii mici (zmei, unelte de gradinarit, seturi de exploratori, mingi, moriste de vant, corzi de sarit, ustensile pentru nisip, cosuri de basket, pistoale pentru apa).

 

Ce mai astepti?

Pregateste joaca in gradina, drumetiile in parc sau la iarba verde cu zecile de oferte cu jucarii pentru copii de la kizo.ro !