Îți plac parfumurile unisex? Alege cel mai căutat parfum al sezonului!

Îți plac parfumurile unisex? Alege cel mai căutat parfum al sezonului!

Parfumurile unisex sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mirosurile unisex sunt în general condimentate și lemnoase. Deci, dacă îți place amestecul subtil de arome pline de  note senzuale, alege cel mai căutat parfum unisex al sezonului: parfum Oud Dinar!

Parfumul arăbesc Oud Dinar este un parfum unisex potrivit pentru toate genurile. Este perfect pentru femeile cărora le plac aromele picante și pentru bărbații care doresc mai multă prospețime și senzualitate.

Cum să alegi un parfum mixt?

Cuplurile au acum un parfum. Puterea aromelor lemnoase și picante se unește cu dulceața parfumurilor florale. Rezultatul: parfumuri delicioase ambigue. Numele lor: parfumuri mixte sau unisex așa cum este și Oud Dinar pe care îl găsești pe Emper.

Parfumuri mixte, jocul ambiguității

În general, ingredientele parfumurilor pentru femei și bărbați diferă. Cedru, lemn de santal, salvie sau parfumuri lemnoase sau aromatice sunt asociate parfumurilor concepute special pentru bărbați. Cele destinate femeilor favorizează notele pudrate și florale. Parfumurile mixte se joacă pe acorduri universale. De exemplu, note acvatice. Prospețimea și mirosul sărat al acestor compoziții îi atrag pe ambii parteneri. Alte esențe unisex se distrează cu aceste două lumi. Parfumerii încearcă să găsească echilibrul perfect. Aromele lemnoase și condimentate dau putere parfumului. Pentru dulceață, puțină notă dulce sau florală. Această căsătorie surprinzătoare dă naștere unui parfum ușor.

Parfumuri mixte, dispariția codurilor

Limita dintre parfumurile masculine și feminine devine din ce în ce mai subțire. Codurile și barierele cad. Multe femei nu mai ezită să poarte parfumul bărbătesc. Anumite compoziții îi însoțesc minunat: chihlimbar, oud sau patchouli. Mirosuri florale precum labdanum, iasomie sau trandafir. Arome fructate precum ananas. Dar și notele aromate, precum șofran, scorțișoară și vanilie. În același timp, parfumierilor le place să-și imagineze parfumuri ambigue: florale, lemnoase sau picante. Îndrăzneala lor nu are limită, iar parfumul arăbesc Oud Dinar te va cuceri din prima clipă. Acest parfum constituie cel mai căutat parfum mixt al sezonului. Indiferent de sex sau vârstă, toată lumea, fără distincție, vrea să aibă această sticlă.

Astăzi, a purta un parfum unisex rămâne un mod de a ieși în evidență, de a gândi altfel. Parfumurile feminine/masculine sunt mai mult destinate unei clientele de cunoscători, care trec mai ușor dincolo de codurile stabilite.

Îți afirmi personalitatea

A purta un parfum unisex este ca atunci când porți o cravată roz. Este o chestiune de gust și asigurare. Unele femei preferă balerinii decât stiletto, pantalonii decât rochiile strânse, fără să le pese de codurile stabilite de seducție. În parfumerie, este același lucru, dacă gustul lor le îndreaptă spre parfumuri unisex cu note lemnoase, fructate și florale, vor purta mai ușor parfumuri mixte precum Oud Dinar.

Au existat deja momente în care parfumeria era orientată mai puțin pe gen. Până în secolul al XVIII-lea, de exemplu, bărbații și femeile foloseau aceleași podoabe: praf de păr, machiaj, dantelă și bibelouri și chiar tocuri pentru încălțăminte. Sexualizarea parfumului a ajuns odată cu burghezia în secolul al XIX-lea, dar variază și în funcție de culturi. În țările din Golf, în special, există puține diferențe între parfumurile feminine și masculine, ceea ce este destul de interesant, având în vedere poziția socială a femeilor.