Locuinte sigure si confortabile gata de vanzare

Locuinte sigure si confortabile gata de vanzare

Marile orase atrag tinerii ca un magnet. In primul rand, aici piata de munca are oferte serioase si pentru cei care cauta de lucru, dar si pentru angajatori. Oricine doreste acest lucru isi gaseste de munca, fiindca reusesc acest lucru si studentii. Da, multi tineri sunt independenti financiar pentru ca in timpul liber aleg sa munceasca. In acest mod, au bani de chirie, sunt bine imbracati si pot merge in vacante sau pot iesi in cluburi si la restaurante.

Salariile din Bucuresti sunt mai mari decat salariile din provincie, iar munca nu este mereu grea. Orasul reprezinta insa si o asezare culturala care le ofera locuitorilor sai multe oportunitati: spectacole, mese rotunde, prezentari de carte, gale de premiere.

La bilioteca din comuna nu merge nimeni sa se aseze in sala si sa citeasca, dar la cea oraseneasca poate sta si 4-5 ore cineva in sala de lectura. Au fost studenti care isi pregateau temeinic examenele in acel loc, mult mai bine ca la camin sau ca acasa, fiindca atmosfera este de studiu si nimeni nu o tulbura.

La oras, oamenii se odihnesc dupa terminarea programului de lucru sau lucreaza prin casa: la bucatarie, fac ordine, in timp ce la tara, dupa serviciu sau sambata si duminica se lucreaza in gradina, in sere sau in solarii.

La oras sunt universitatile, cele mai bune scoli si licee, de aceea o  garsoniera Dimitrie Leonida se dovedeste o adevarata mana cereasca.

Sigur ca anumite persoane se duc cu gandul la blocurile cenusii din comunism, in care oamenii erau condamnati la intuneric si la frig. Nu se poate uita repede imaginea orasenilor care stateau in casa imbracati cu haine dintr-o jumatate de sifonier, cu caciuli pe cap si manusi in maini, dar apartamentele puse in vanzare in acest moment sunt noi si diferite de cele de atunci. Unele sunt din 2021, altele din 2022 si au centrale proprii si calorifere proprii.

Acest lucru inseamna ca fiecare locatar alege temperatura optima in functie de nevoile celor din familie. De exemplu, daca sistemul de incalzire este comun, locatarii primesc caldura, cand decid edilii orasului.

Nu se tine cont de batranii din apartamentele sau garsonierele respective, de copiii care se pot imbolnavi. Sunt persoane sensibile care se intorc cu hainele ude din oras si au nevoie de putina caldura ca sa isi revina dupa o zi ploioasa de alergatura.

Nu conteaza atat motivele pentru care doreste cineva sa porneasca sistemul de incalzire al garsonierei intr-o zi de primavara sau de toamna timpurie, cat libertatea deplina de a se bucura de temperatura dorita la orice ora si in orice zi.

Blocurile au fost proiectate ca locatarii apartamentelor si garsonierelor sa poata beneficia cat mai mult de lumina zilei, de lumina naturala. In plus, blocurile nu mai sunt cenusii, ci zugravite in culori placute care atrag privirile. Termopanele lucesc in soare si persoanele care viziteaza locuintele pe care doresc sa le cumpere vor fi uimite! Le va fi greu sa inteleaga cum de afara este atat de mult zgomot, iar inauntru nu se aude nimic si se poate citi in voie.

Persoanele care lucreaza in schimburi pot dormi fara grija ca sa recupereze noptile pierdute. Izolarea fonica este perfecta asemenea celei termice.

Nu se pierde caldura si nu intra de afara gerul iarna, dar nici canicula vara.

Tinerii isi doresc sa castige cat mai mult, sa isi cumpere si casa si masina, sa se imbrace si elegant si sa se si distreze. Dupa absolvirea studiilor, unii dintre ei au doua-trei ocupatii si timpul le este masurat. Tocmai de aceea ei isi doresc ca magazinele, bancile, farmaciile si parcul sa fie aproape.

De la magazine sa poata cumpara la intoarcerea de la serviciul I ceea ce le este necesar si dupa un dus si o gustare, sa se apuce de serviciul II.

Facturile sa poate fi platite in drum spre birou sau spre locul de munca si banii de pe card retrasi la intoarcerea de la serviciu.

Zona Dimitrie Leonida ofera aceste oportunitati, plus ca metroul si mijloacele de transport in comun sunt la doi pasi.

Un apartament se alege in functie de toti acesti factori si de distanta la care este situat de un parc. Trebuie sa fie cel putin un parc in vecinatatea acestuia si cu cat este mai mare, cu atat este mai bine.

Fiecare persoana, oricat ar fi de ocupata, trebuie sa faca miscare. Parcul este un pretext pentru a iesi la aer curat. Fie ca se alearga de doua-trei ori in jurul parcului, fie ca se merge la pas, pentru organism aceasta miscare reprezinta o sursa de sanatate.

Parcul reprezinta o schimbare de peisaj. Daca de la fereastra apartamentului sau de pe terasa/balcon se vad masini, cladiri si oameni, in parc se pot vedea copaci, iarba si flori, copii jucandu-se, pasari de apa inotand gratios pe oglinda lacului. Parcurile din Bucuresti sunt din ce in ce mai bine amenajate, ele oferind imagini feerice privitorilor.

O Garsoniera decomandata, Metrou Dimitrie Leonida, disponibila imediat costa 48 500 de euro, cu TVA inclus, iar acesti bani pot fi dati si in rate, dupa achitarea unui avans de 2425 de euro, suma care se scade din costul total.

Rata lunara poate avea valoarea de 201 euro lunar, mai putin decat valoarea unei chirii, iar la sfarsitul perioadei, se dobandeste un bun de folosinta indelungata deosebit de valoros.

Garsonierele au o suprafata totala generoasa care permite unei familii tinere sa locuiasca in ea fara probleme.

Ea dispune de toate dotarile necesare ca persoana care o cumpara sa se poata muta in cel mai scurt timp, iar blocul are interfon si lift.