Luminile solare de gradina: iluminat ieftin si ecologic

Luminile solare de gradina: iluminat ieftin si ecologic

O gradina nu poate fi imaginata fara o iluminare buna. Ilumineaza carari si arata splendoarea bijuteriei tale verzi la maxim. Cea mai usoara modalitate de a implementa concepte de iluminat mari si mici este, probabil, cu luminile solare de gradina , deoarece acestea sunt flexibile si ieftine. In acest articol, va vom spune de ce ar trebui sa aruncati o privire mai atenta asupra luminilor wireless moderne.Vezi detalii aici pe Pedavo

Avantaje

Probabil cel mai evident avantaj al luminilor solare de gradina este utilizarea unei resurse de energie regenerabile sau inepuizabile – lumina soarelui. Aceasta inseamna ca nu exista deloc costuri cu electricitatea, deci nu trebuie sa cheltuiti niciun ban pentru a utiliza lampa solara. De cele mai multe ori, LED-urile sunt incorporate si in luminile solare, ceea ce creste si mai mult longevitatea si eficienta energetica.

De asemenea, protejati mediul si sanatatea celorlalti. Daca nu ati trecut inca la un furnizor de energie electrica durabil, va puteti juca in siguranta cu lumini solare pentru ca electricitatea nu este generata din energie nucleara.

De altfel, nu aveti nevoie de cunostinte anterioare manuale sau de inginerie electrica pentru a instala lumini solare de gradina , deoarece nu trebuie asezate cabluri prin gradina. Acest lucru face ca luminile solare sa fie deosebit de potrivite pentru zonele greu accesibile, pentru instalarea ulterioara si pentru locatiile aflate la distanta. Chiar si atunci cand locuiti cu copii, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la pericolele de declansare si la sursele potentiale de pericol sub forma de linii electrice. Cu luminile solare de gradina, ideile individuale de iluminat pot fi puse in aplicare rapid, usor si flexibil.

Pentru un iluminat ecologic puteti folosi panouri fotovoltaice de la pedavo

Cum functioneaza luminile solare de gradina

Inainte de a intra in ingrijirea si utilizarea luminilor solare de gradina, am dori sa va oferim o scurta perspectiva asupra fundalului tehnic al luminilor . Pentru ca este aproape ca magia: lumini din gradina care functioneaza in totalitate fara electricitate. Cum poate fi asta? Dupa cum a fost mentionat deja, cheia acestui lucru este tehnologia solara. Fiecare dintre luminile solare de gradina are asa-numitele celule solare sau celule fotovoltaice , care constau din semiconductori (de exemplu, siliciu) si sunt construite ca niste diode.

Daca radiatia electromagnetica le loveste sub forma luminii solare, electronii sunt eliberati. Pur si simplu, acestea sunt apoi directionate in directii diferite de un camp electric, care creeaza energie electrica. Aceasta este apoi derivata direct si alimenteaza imediat lumina cu energie sau este stocata intr-o baterie. Cu ajutorul unui senzor sau temporizator crepuscul, lampa isi emite energia numai atunci cand se intuneca sau cand cineva se afla in apropiere.

Reciclare profesionala

Daca lampa ta renunta la functionare la un moment dat, esti sigur ca te vei confrunta cu intrebarea: ce sa faci cu ea? Eliminarea unei lampi solare de gradina nu trebuie facuta niciodata cu deseurile reziduale. Punctele municipale de colectare a deseurilor electronice accepta cu placere luminile si panourile solare si pot arunca piesele individuale in mod corespunzator . De asemenea, este adesea posibil sa le returnati direct dealerului.