Masajul – locul unde terapia intalneste placerea

Masajul – locul unde terapia intalneste placerea

Masajul body to body, numit si masaj corporal, este un masaj care completeaza panoul de masaj erotic propus in centrele si saloanele de masaj din Est si Vest. Acest masaj erotic nu este nicidecum o inventie recenta.

Masajul corp la corp este atat o abordare manuala, cat si o abordare corporala. Cu alte cuvinte, masajul se efectueaza cu mainile, dar si cu tot corpul. Masajul corp la corp este in esenta un masaj erotic. Masajul corp la corp se practica intr-o camera parfumata, cu lumina cernuta. O muzica in surdina si senzuala invadeaza atmosfera camerei pe tot parcursul sesiunii.

Protagonistii masajului sunt complet goi in timpul sesiunii. Dupa ce si-au incalzit mainile, cei doi se aseaza unul pe celalalt, folosind uleiuri de masaj.

Fiecare joaca alternativ sau simultan rolul  de maseur, iar alteori receptor. Gesturile includ mangaieri, presiuni asupra anumitor zone ale corpului si, de asemenea, contacte corp cu corp. Sesiunea dureaza aproximativ o ora.

Masajul body to body se practica in centre si saloane de masaj, dar si acasa. Poate fi efectuat de persoane de acelasi sex sau diferit, sau in perechi.

Acest tip de masaj ajuta la un control mai bun al senzatiilor corpului pentru a obtine o performanta mai mare la nivel de sexualitate. Toate formele de cenzura propuse in masajele erotice sunt inlaturate atunci cand se practica masajul corp la corp intre cupluri indragostite.

Pentru a efectua un masaj corect corp pe corp, este esential ca atat clientul, cat si terapeutul sa se dezbrace pentru aceasta sedinta. In multe circumstante, clientii care primesc un masaj corp pe corp sunt asezati pe masa, cu nimic altceva decat lenjerie de corp ramasa pe corp. De obicei, lenjeria de corp ramane pe loc in orice moment in timpul acestui stil de masaj. Cu toate acestea, aceasta este data jos la mijlocul masajului in anumite circumstante.

In timpul unui masaj corp pe corp, maseuza de obicei se aseaza pe client si aluneca in sus si in jos de-a lungul coloanei vertebrale. Ea poate utiliza, de asemenea, miscari profunde de framantare sau chiar loviri usoare pentru a elibera tensiunea din muschii care au fost suprasolicitati din cauza stresului sau a muncii fizice. Pentru ca acest tip de masaj sa aiba succes, este esential ca ambele parti sa comunice deschis intre ele despre modul in care doresc sa se desfasoare masajul. In multe cazuri, terapeutii vor pune clientilor intrebari precum „Te simti bine?” sau „Vrei mai multa presiune?” Acest lucru asigura ca toti cei prezenti se simt respectati in timp ce se bucura de beneficiile terapeutice ale unui masaj corporal.

Maseuza ar trebui sa incerce sa nu se miste prea repede sau prea incet. Miscarile trebuie sa fie lente si netede, dar ferme. Cei care sunt in cautarea celui mai bun masaj de tip bodytobody nu trebuie sa mai caute: best massage in London asigura placere absoluta si maseuze seducatoare!

Maseuza este responsabila sa se spele pe maini inainte de a incepe sesiunea de masaj corp la corp pentru a preveni contaminarea oricarei parti cu orice tip de bacterie care ar fi putut fi preluata de la un alt client in timpul zilei. Terapeutul ar trebui, de asemenea, sa-si usuce mainile, astfel incat sa nu transfere excesul de umiditate pe pielea clientului, ceea ce ar putea duce la iritatii.

Un masaj corp la corp poate ajuta la calmarea muschilor raniti dupa o zi grea petrecuta cu mutarea mobilierului greu, gradinaritul, tunderea gazonului etc. Acest tip de masaj este deosebit de eficient atunci cand este efectuat de o maseuza specializata in lucrul tesuturilor profunde. Acest lucru se datoreaza faptului ca trebuie sa ajunga in tesutul muscular strans si sa elibereze tensiunea pe o zona mare. In unele situatii, in functie de starea clientului, este foarte posibil ca clientul sa experimenteze o anumita oboseala musculara ca urmare a acestei sesiuni. Maseuzele ar trebui sa aiba grija sa nu se aseze prea puternic pe nicio parte osoasa a corpului clientului lor – cum ar fi soldurile sau umerii.

Beneficiile majore aduse de acest tip de masaj.

Relaxare: Daca suferiti de oboseala, rezervati o sedinta de masaj care va va ajuta sa va relaxati; cu siguranta! Masajul este pentru toata lumea si este un excelent tratament pentru organism si ajuta la cresterea aportului de oxigen si a altor nutrienti pentru muschi. De asemenea, ajuta la ameliorarea durerii prin vindecarea tesuturilor deteriorate.

Reduceti stresul: tensiunea si masajul sunt rivale, asa daca apelati la masaj in mod regulat, va va ajuta sa eliminati stresul si sa va sporiti increderea. Daca credeti ca acum aveti nevoie de masaj corporal, puteti rezerva o sesiune de masaj cu goldtantriclondon.com.

Masajul corp la corp, cunoscut si sub denumirea de masaj body2body, este o forma foarte fizica de terapie. Este un masaj al intregului corp in care terapeutul nu isi foloseste doar mainile, ci intregul corp gol pentru a-si stimula clientul. In timpul unui masaj complet corp la corp, terapeutul foloseste curbele feminine ale corpului pentru a oferi o varietate de senzatii. Ea isi va folosi sanii, coapsele, stomacul, picioarele, gambele si antebratele cu viteza si presiune diferite pentru a stimula fiecare zona a corpului clientului.

Maseuza va incerca sa garanteze un contact maxim si poate folosi, de asemenea, respiratia ei fierbinte pe pielea clientului, ceea ce este un atu adaugat la natura erotica a acestui tratament.