Metode moderne pentru a infrange o afectiune veche: adio erectile dysfunction!

Inca din cele mai vechi timpuri, doctorii si cei care se ocupau de tainele medicinei au incercat sa inteleaga legatura dintre barbati si erectia disfunctionala. De la presupuneri la experimente cu putine reusite, in trecut erectia disfunctionala era acceptata ca o boala a varstei inaintate pentru care nu exista leac. Din fericire astazi, exista o multime de doctori specializati si medicamente eficiente pentru barbatii cu erectile dysfunction!

Daca un barbat sufera de o erectie problematica, penisul sau nu devine rigid in timpul actului sexual sau se relaxeaza extrem de repede. Daca problema apare in mod repetat si regulat pe parcursul mai multor luni, medicii vorbesc despre „disfunctie erectila”. In viata de zi cu zi, oamenii vorbesc adesea despre „impotenta” sau „tulburare de potenta”, desi acesti termeni includ si alte probleme sexuale. Disfunctia erectila nu trebuie echivalata cu incapacitatea de a concepe. Consecintele posibile, cu toate acestea, pot fi depresia la omul afectat si probleme in parteneriat. Disfunctia erectila frecventa poate fi, de asemenea, un indiciu al unei boli grave si poate anunta un accident vascular cerebral sau un atac de cord.

Aproximativ fiecare al doilea barbat cu varsta peste 50 de ani este afectat ocazional de disfunctie erectila. In schimb, unul din zece barbati are probleme cu erectia pe o perioada lunga de timp. Statistic, problemele de erectie cresc odata cu varsta, dar pot aparea si la barbatii tineri la varsta de 30 de ani.

Disfunctia erectila este o disfunctie sexuala la barbati. Barbatii afectati nu pot construi o erectie sau penisul se relaxeaza din nou imediat. Daca problema exista de sase luni sau o perioada chiar mai lunga, se numeste disfunctie erectila.

Daca barbatul are disfunctie erectila, el nu va putea obtine o erectie sau o va mentine o perioada suficienta de timp. Penisul ramane flasc sau se relaxeaza rapid din nou, facand imposibila actul sexual.

Probabilitatea de a dezvolta disfunctie erectila poate fi influentata de stilul de viata. Sunt afectati in special fumatorii si persoanele cu consum ridicat de alcool. Dar si barbatii supraponderali prezinta un risc crescut. Prin urmare, disfunctia erectila poate fi prevenita printr-o dieta sanatoasa si exercitii fizice suficiente. Prezentare generala a cauzelor frecvente:

Din fericire exista si site-uri precum myswink.com care ofera discretie totala si preturi foarte avantajaose. Myswink.com este un grup de antreprenori care dresc sa schimbe imaginea medicinei in partea aceasta care se ocupa cu erectia disfunctionala. Cei din spatele proiectului myswink.com inteleg consecintele unei erectii disfunctionale si vor sa ofere barbatiilor cele mai bune solutii pentru a obitne o erectie puternica si eficienta. Multi barbati se tem sa vorbeasca despe erectile dysfunction, iar mediul online le asigura anonimatul. In plus, myswink.com ofera discretie totala si pentru cine care achizitioneaza produsele, deoarece pe card nu vor fi niciodata taxate aceste servicii folosind nume sau alte date care iar putea da de gol pe clienti.

La discutia cu medicul, acesta va incerca sa gaseasca posibile cauze ale problemei. Pentru medic, bolile anterioare, cum ar fi diabetul si hipertensiunea arteriala, precum si operatiile anterioare, sunt de interes. Unii profesionisti din domeniul medical folosesc, de asemenea, chestionare in acest scop. De regula, are sens daca este implicat si partenerul.

Ulterior, se efectueaza diferite examinari ale organelor genitale masculine si ale prostatei, de obicei fiind utilizat si un dispozitiv cu ultrasunete. Cercetarea cauzei include, de asemenea, prelevarea unei probe de sange pentru a masura hormonul testosteron.

Daca nu se gaseste nicio cauza in prima incercare sau daca exista indicatii de deteriorare organica, se efectueaza masuratori si teste suplimentare. Andrologul specializat are o gama larga de instrumente de diagnostic sau le poate aranja.

De exemplu, se pot inregistra erectii spontane nocturne, dar pot fi masurate si activitatile nervoase si musculare. Cu ajutorul unor medicamente speciale, se poate induce o erectie pentru a exclude o tulburare vasculara. Sansele de reusita ale unui tratament sunt adesea mai mari daca cauza de baza este tratata cat mai devreme posibil. Cei care renunta la fumat si isi reduc consumul de alcool, fac sport si mananca sanatos, pot contribui la imbunatatirea disfunctiei erectile. Un androlog specializat are, de asemenea, diverse optiuni pentru tratarea cauzelor si simptomelor. Metoda de tratament care intra in discutie depinde de diagnosticul anterior si de terapiile deja efectuate. Daca amploarea disfunctiei erectile este controlabila si nu exista o cauza organica, inhibitorii PDE-5 sunt adesea prescrisi ca prima terapie. Substantele din aceste medicamente relaxeaza muschii penisului si ajuta vasele de sange sa se extinda. Drept urmare, acestea se pot umple cu sange mai bine, ceea ce face ca penisul sa fie „rigid” in timpul excitarii sexuale. Ingredientele active se administreaza sub forma de tablete. Posibile efecte secundare cunoscute includ dureri de cap, arsuri la stomac si o modificare a perceptiei culorilor.

Alte metode pentru a obtine o erectie includ folosirea unei pompe de vid. Utilizarea unei pompe de vid medicale, cunoscuta si sub numele de pompa pentru penis, nu este atat de simpla de utilizat. Daca doriti sa utilizati aceasta metoda, ar trebui sa planificati o faza de practica. Pompa consta dintr-un cilindru din sticla sau plastic din plastic care este conectat la elementul pompei printr-un furtun. Inainte de actul sexual planificat, barbatul trage cilindrul tubular peste penis si creeaza o presiune negativa prin actionarea pompei. Acest lucru creste alimentarea cu sange a penisului. Odata ce starea dorita a fost atinsa, un inel de cauciuc este plasat deasupra penisului, care ar trebui sa tina sangele in el.