Mic îndrumar pentru machiajul pentru brunete

Mic îndrumar pentru machiajul pentru brunete

Nu există femeie care să nu își dorească să arate bine, așa că nu este de mirare că acestea petrec destul de mult timp în fața oglinzii, încercând să ofere o mână de ajutor naturii, cu produse de make-up bine alese. O oferta la machiaje va fi una care nu va rezista prea mult în magazine, așa că pregătește-te din timp pentru Black Friday 2021 Romania, care se anunță de-a dreptul gradios.

O mică schimbare nu strică niciodată

Pentru un aspect mereu surprinzător, în sens plăcut desigur, o mică schimbare este binevenită. Câteva kilograme în minus, o nouă tunsoare sau coafură, o culoare nouă pentru unghii… Dar, de regulă, majoritatea schimbărilor pe care le fac femeile se referă la cele din zona machiajului. Specialiștii sunt de părere că un machiaj reușit ține cont ținuta pe care urmează să o purtăm în acea zi, dar și de culoarea podoabei capilare sau nuanța tenului. De aceea, dacă ești brunetă, rândurile următoare sunt pentru tine, pentru că te vom ajuta să obții un machiaj perfect, de fiecare dată.

Culoarea ochilor

Culoarea ochilor contează enorm atunci când te ”joci” cu nuanțele produselor tale de make-up. Chiar dacă ești brunetă, nu înseamnă că poți folosi aceleași culori ca și prietena ta, care are ochi căprui, în timp ce ai tăi sunt albaștri! Să detaliem un pic. Astfel, pentru brunetele cu ochi albaștri sau chiar negri, fardurile tale trebuie să abunde în nuanțe de albastru, gri, violet sau argintiu. Vei obține un look aparte, de fiecare dată, iar cei din jur te vor admira pentru felul în care alegi să combini mereu nuanțele potrivite.

În schimb, brunetele care au ochii căprui sau chiar verzi, reușesc să iasă din anonimat cu niște farduri în nuanțe care amintesc de bronz, sau poate maro ori auriu. Ochii verzi la o brunetă sunt de-a dreptul irezistibili, așa ai grijă cum îi pui în valoare prin fardurile alese.

Privire luminoasă

Adori acea senzație de privire luminoasă și plină de profunzime pe care doar o brunetă o poate avea? Atunci reține acest truc: sub sprâncene poți aplica nuanțe de auriu, alb sidefat, bej sau crem. Evident, nu mai este nevoie să adăugăm că este important ca sprâncenele să aibă un contur perfect, da? Nu uita nici de rimel și creionul dermatograf.

Ce culoare pentru ruj?

Există și anumite culori ale rujului care atunci când sunt folosite de brunete, sunt parcă special create pentru ele. Este vorba despre roșul intens, roz, sau în orice caz, o nuanță cât mai apropiată de cea naturală a buzelor.

Culori de evitat

Culorile reci nu sunt cele mai bune prietene ale brunetelor, care au parte de un look perfect atunci când culorile calde se regăsesc în machiajul lor. În niciun un caz nu folosi creion dermatograf negru, ci unul cu nuanțe de maro, sau care să se potrivească bine cu culorile folosite la farduri.

Atunci când alegi produsele de make-up, acestea trebuie să fie în armonie cu culoarea pielii. Astfel, dacă ai tenul mai deschis la culoare, nuanțele de roz închis, în timp ce pentru brunetele cu un pigment mai întunecat, maro sau mov sunt perfecte!