Multicookerul, printre cele mai utile echipamente HoReCa din bucatariile profesionale

Multicookerul, printre cele mai utile echipamente HoReCa din bucatariile profesionale

Pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti si a obtine succesul ca patron sau administrator al unui restaurant, exista cateva elemente absolut necesare. Este vorba atat despre oameni, in special de un maestru bucatar priceput, cat si despre echipamente HoReCa de cea mai buna calitate.

In cea de-a doua categorie intra si noile modele de multicooker, care ofera numeroase avantaje si, tocmai de aceea, reprezinta o investitie ale carei roade se vor vedea rapid.

Beneficiile oferite de un multicooker

Folosirea unor astfel de echipamente HoReCa de la Fresco Expert intr-o bucatarie profesionala ofera o intreaga serie de beneficii, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

poti prepara, cu ajutorul unui singur aparat, mai multe feluri de mancare, de la supe sau ciorbe pana la specialitati pe baza de carne, paste sau orez. Asta se datoreaza faptului ca un multicooker poate sa prajeasca, sa fiarba, sa coaca sau sa gateasca la aburi ori sub presiune, in functie de reteta.

este scurtat considerabil timpul de care este nevoie pentru prepararea alimentelor, astfel incat devine posibila servirea prompta chiar si atunci cand exista un flux considerabil de clienti.

spatiul din bucatarie este, de asemenea, economisit, deoarece un singur multicooker inlocuieste cu succes mai multe tipuri de echipamente HoReCa, precum tigai sau diferite tipuri de oale: de ciorba, pentru cuptor ori sub presiune.

mancarea pregatita prin aceasta metoda este mai sanatoasa, comparabil cu alte variante care implica folosirea unei cantitati insemnate de grasimi. Preparatele oferite clientilor sunt in acelasi timp satioase si hranitoare, ceea ce fara indoiala ii va face sa le aprecieze.

Cum alegeti un multicooker?

Exista mai multe criterii de care trebuie sa tineti cont, atunci cand decideti sa investiti in astfel de echipamente HoReCa. In primul rand, conteaza capacitatea, care trebuie adaptata nevoilor si fluxului de lucru din restaurantul pe care il detineti sau il administrati.

Astfel, daca este vorba de o unitate de alimentatie mica sau medie, cu un flux normal de clienti, puteti sa achizitionati un echipament oferit de prestigioasa firma Virtus Group GmbH, cu capacitatea de 13 litri. Este vorba despre o tigaie electrica cu functii multiple, pe suport dulap, cu o usa. Dimensiunile nete sunt urmatoarele: lungime de 400 de milimetri, latime de 730 de milimetri si inaltime de 870 de milimetri.

Daca, in schimb, sunteti proprietarul sau managerul unei unitati alimentare mai mari, cu un flux ridicat de clienti, atunci aveti nevoie de un produs cu o capacitate superioara. In aceste conditii, puteti sa investiti intr-o tigaie electrica produsa de asemenea de Virtus Group GmbH, cu capacitatea de 26 de litri, cu functii multiple, pe suport dulap cu doua usi. Dimensiunile sunt, in acest caz, urmatoarele: lungime de 800 de milimetri, latime de 900 de milimetri si inaltime de 870 de milimetri.

Alte criterii sunt reprezentate de functiile fiecarui aparat, de puterea acestuia, care influenteaza rapiditatea prepararii, si, bineinteles, de pret.

Un antreprenor responsabil alege cu maxima atentie si firmele cu care colaboreaza. Pentru a cumpara cele mai performante echipamente HoReCa, o sursa de incredere este Fresco Expert, companie care asigura excelenta in bucatariile profesionale din Romania inca din 1992!