Noutati despre rafturi pentru fabrici si depozite!

Noutati despre rafturi pentru fabrici si depozite!

Rafturile metalice sunt foarte utile nu numai pentru depozite, dar si pentru micile magazine si supermarketuri care doresc sa isi expuna marfa pe un suport 100% curat si steril. Spre deosebire de alte materiale, metalul se curata usor si nu se degradeaza in timp. De exemplu, rafturile din lemn pot sa se umfle in cazul in care sunt expuse la umezeala sau sa dezvolte diverse organisme (acarieni). Plasticul poate parea o solutie sustenabila de viitor, insa nu este la fel de rezistent preucm metalul.

Rafturile metalice de perete sunt foarte versatile si permit expunerea unui numar mare de produse, din cele mai diverse intr-un mod optim pe orizontala. Suntem invatati sa citim de la stanga spre dreapta, de aceea cand cautam ceva, indiferent ca e pe un site, intr-o revista sau in rafturile unui magazin o facem incepand din coltul de stanga sus in forma de Z pana cand ajungem in coltul din dreapta jos. Este un reflex conditionat dobandit in scoala pe care merchandiserii stiu foarte bine sa il exploateze. De aceea, rafturile de la nivelul ochiului sunt cele de pe care e cel mai probabil sa se faca o achizitie. Noutatile se aseaza in general in coltul din stanga sus, in timp ce produsele din aceeasi categorie, cu pret mai convenabil sau de tip bax economic vor fi plasate cel mai bine pe rafturile cele mai de jos.

Ce avantaje aduc rafturile metalice?

Rafturile realizate din metal au o caracteristica ce le face mult mai durabile decat cele care sunt realizate din alte materiale, astfel incat acestea sunt o investitie importanta pentru amenajarea corespunzatoare a magazinului vostru, astfel incat sa creasca vanzarile.

Datorita faptului ca au o rezistenta indelungata, nu va trebui sa va faceti probleme ca in cativa ani va trebui sa le inlocuiti, deoarece sunt vechi, nu mai arata bine din punct de vedere estetic deoarece au oxidat si nici ca nu mai sunt rezistente. Rezistenta mare a acestor rafturi le transforma intr-o optiune perfecta pentru o amenajare eficienta a magazinului. Durabilitatea rafturilor metalice este un avantaj foarte important, avand in vedere ca ele au o rezistenta ridicata la coroziune. Umiditatea si alte conditii de mediu pot afecta in mod clar alte materiale, dar nu si metalul. Din acest motiv, rafturile metalice sunt cea mai buna solutie pentru un magazin amenajat in mod inteligent.

Multe si ieftine! Metalul se dovedeste a fi un material mult mai ieftin decat alte materiale de pe piata, cum ar fi lemnul, din care, de asemenea, se creeaza rafturi. Alegerea unor rafturi metalice pentru magazin reprezinta cea mai buna solutie cu un raport calitate/pret exceptional.

Este important insa sa tineti cont ca trebuie sa alegeti rafturile in functie de nevoile magazinului vostru. Dar asta nu va fi o problema pentru voi, deoarece Storeexpert.ro va pune la dispozitie in magazin o gama variata de rafturi, tocmai pentru a putea alege rafturile de care aveti nevoie pentru amenajarea corespunzatoare a magazinului.

Astfel, intrand pe site, veti gasi rafturi metalice magazin, rafturi panificatie din pal, rafturi pentru legume si fructe, rafturi metalice cu polite ajustabile, rafturi metalice pentru supermarket, rafturi de perete si de mijloc, rafturi de magazin cu autoservire.

Totul la vedere! Un alt mare avantaj oferit de rafturile metalice este acela ca ofera o vizibilitate maxima marfurilor plasate pe ele. Cu cat marfurile sunt mai bine ordonate si plasate, cu atat vor atrage mai mult atentia consumatorilor vostri si ii vor determina sa le cumpere chiar daca nu au neaparat nevoie de ele.

Ventilatie imbunatatita! Deoarece proiectarea acestor structuri va permite sa distribuiti mai bine produsele plasate, acest lucru face posibila aerisirea corespunzatoare a produselor. Aerisirea corespunzatoare nu se potrivita doar pentru marfuri, ci si pentru rafturi. Find constant ventilate, se vor pastra in stare buna, iar durata de viata utila va fi mult mai lunga.

Acces usor! Datorita modului in care sunt realizate, aceste rafturi permit accesul rapid si manipularea cu usurinta a marfurile asezate pe ele. Datorita faptului ca atat comerciantii, cat si clientii pot avea acces usor la masuri, rafturile metalice comercializate de Storeexpert.ro sunt recomandate a fi utilizate constant.

Rafturile metalice nu pot fi personalizate la fel de mult ca rafturile din lemn, dar compenseaza aceasta situatie prin oferirea de durabilitate. Rafturile din materiale metalice va pot indica faptul ca umezeala se poate scurge pe podea, in timp ce daca alegeti rafturi din lemn, umezeala poate patrunde in interiorul acestora, si le face sa putrezeasca.

Cu toate acestea, acest lucru nu este valabil in cazul rafturilor metalice, si acesta este un detaliu pe care consumatorii ar trebui sa il ia in considerare, atunci cand decid ce tip de rafturi li se potriveste pentru a le cumpara.

Rafturile metalice sunt realizate dintr-o varietate de metale. Cele din aluminiu sunt usoare si practice pentru uz casnic. Rafturi industriale din otel sunt capabile sa fie utilizate chiar si dupa ce au fost lovite cu un stivuitor. In plus fata de avantajele structurale, rafturile metalice pot fi de fapt mai accesibile decat rafturile din lemn.

Producerea de rafturi metalice este mai ieftina in comparatie cu producerea de rafturi din diferite soiuri de lemn, si acest lucru ar trebui sa fie luat, de asemenea, in considerare atunci cand doriti sa cumparati rafturi pentru casa.

Magazinul storeexpert.ro este un leader in domeniul rafturilor metalice, utilaje, confectii metalice si utilaje precum motostivuitoare si transpaleti. Descoperiti ultimele noutati despre rafturi pe care orice profesionist trebuie sa le cunoasca, astfel incat depozitul sau fabrica sa sa fie dotate corespunzator!