O garsoniera Pipera este locuinta ideala pentru orice persoana tanara!

O garsoniera Pipera este locuinta ideala pentru orice persoana tanara!

Pentru multi, Pipera este cartierul ideal pentru a cumpara o locuinta in Bucuresti. De ce? Cartierul Pipera este visul celor care doresc o viata sociala specifica Bucurestiului, cu o comunitate de oameni extraordinar de puternica, facand din aceasta una dintre cele mai valoroase si populare zone rezidentiale disponibile pe piata imobiliara in acest moment. Situata in partea de nord-est a Bucurestiului, zona Pipera se mandreste cu multe scoli private internationale, ansambluri rezidentiale moderne si arhitectura de calitate remarcabila.

Administrativ, zona Pipera face parte din orasul Voluntari, dar datorita apropierii de Bucuresti poate fi considerata parte integranta a acestuia, marginita la nord cu Soseaua de Centura si Tunari, la est cu orasul Voluntari, la vest cu DN1, Baneasa Shopping City si la sud de Lacul Tei. Achizitionarea unei locuinte precum o garsoniera Pipera de la ivoryresidence.ro este o alegere inteleapta pentru orice persoana tanara sau pentru un burlac! Datorita calitatii exceptionale al ansamblului Ivory Residence, fiecare apartament este construit din materiale de calitate si alte obiecte de top precum centrala termica Immergas, obiecte sanitare  marca Roca si bateriile Kludi, iar fiecare apartament beneficiaza de aer conditionat Mitsubishi. Ca sa numai vorbim ca blocurile sunt intretinute zilnic de femei de serviciu, iar sistemul de securitate promite siguranta maxima!

Un apartament de tip garsoniera se refera in general la spatiul mare combinat care include o bucatarie, o baie si un dormitor fara a le separa. Cu toate acestea, planurile moderne de constructie au inceput acum sa separe bucataria de sufragerie si dormitor. Ofera tot ce ai nevoie intr-o camera mare pentru a trai, a manca si a dormi, cu o camera separata acolo unde este nevoie – baia. Camera de zi, dormitorul si zona de bucatarie ofera un spatiu de locuit confortabil si practic, ideal pentru miscarea de reducere a dimensiunilor de astazi.

Si in timp ce apartamentele mari si costisitoare nu sunt pentru toata lumea, apartamentele de tip studio ofera beneficii pe care proprietatile mai mari nu le ofera.

Iata care sunt beneficiile locuirii in garsoniere:

– Este mai accesibil in comparatie cu alte proprietati mai mari. Este o optiune excelenta pentru cei care cumpara case pentru prima data si pentru cei care se gandesc sa-si reduca spatiile de locuit.

– Acest lucru este mai atragator pentru cei care doresc cu adevarat sa traiasca singuri fara a depinde de un coleg de camera.

– A avea mai putin spatiu pentru treburile casnice devine ceva practic atunci cand ai o singura camera de curatat. Acest lucru  ofera mai mult timp in program pentru a face lucruri mult mai interesante.

– Vei economisi bani pe mobilier, iar decorarea casei este mai accesibila, deoarece ai mai putina nevoie de articole precum covoare, tratamente pentru ferestre si arta de perete.

– Garsonierele sunt ecologice datorita spatiului lor mai mic, consuma mai putina energie si economisesc bani la facturile de incalzire si racire. Spatiile mai mici sunt mai usor de incalzit si racit, astfel incat nu va trebui sa pornesti aerul conditionat sau incalzitorul la fel de mult ca intr-un spatiu mai mare.

– A trai intr-un spatiu mic te face sa organizezi lucrurile, deoarece nu ai unde sa le ascunzi sau sa le depozitezi. Este greu sa supravietuiesti intr-un mediu aglomerat; deci imbratiseaza viata intr-o ambianta organizata, fara dezordine!

– Este mai greu sa pierzi telecomanda sau orice altceva de altfel.

– Majoritatea garsonierelor sunt construite in comunitati inflorite, aproape de transportul public, magazine, restaurante, divertisment si sunt la o distanta usoara de principalele orase.

– Este mai usor sa impachetezi si sa te muti cand vine timpul sa mergi mai departe.

Datorita numarului limitat de metri patrati, in primul rand, o garsoniera este mult mai accesibila de inchiriat sau cumparat in comparatie cu un apartament cu un dormitor. Acest lucru este atragator pentru cei care doresc cu adevarat sa traiasca singuri, fara a fi nevoiti sa depinda de un coleg de camera. De asemenea, economisesti bani cu mobila, deoarece vei avea mai putin spatiu. Chiar si decorul casei este mai accesibil, cu mai putina nevoie de articole precum covoare, tratamente pentru ferestre si arta de perete.

Apartamentele studio sunt, de asemenea, ecologice, deoarece creeaza o amprenta de carbon mai mica, consumand mai putina energie, ceea ce se traduce in economii la factura de energie. De asemenea, garsonierele tind sa aiba multa lumina naturala cu o fereastra mare. Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, sa iti reduci facturile la energie, folosind mai putina energie electrica pentru a lumina casa in timpul zilei. Este casa ideala pentru persoanele care incearca sa-si limiteze consumul la electricitate pentru a plati facturi mai mici. De asemenea, este mult mai usor sa intretii si sa cureti o garsoniera datorita dimensiunii.

Cuplurile fara copii adesea locuiesc in garsoniere. Este solutia ideala de casa minuscula pentru cuplurile care doresc sa reduca dimensiunile in toate aspectele vietii lor si sa poata locui in oras. Daca apreciezi interioarele elegante si ai tendinta de a evita dezordinea, o garsoniera cu o chicineta ar putea fi o optiune atractiva. Poti compensa lipsa spatiului de depozitare cu mobilier multifunctional, care economiseste spatiu, cum ar fi un pat Murphy (un tip de pat pe care il poti desprinde sau scoate de pe un perete). S-ar putea sa profiti si de oportunitatea pentru design interior creativ. In timp ce unele modele de studio in forma de L creeaza un sentiment de intimitate cu un despartitor sau un mic perete despartitor, poti, de asemenea, sa creezi spatii distincte folosind ecrane, biblioteci, containere de depozitare stivuite sau alt tip de mobilier.