Oferte si produse de calitate pentru toti!

Oferte si produse de calitate pentru toti!

Luna Septembrie este intotdeuna aglomerata mai ales pentru cei care trebuie sa se intoarca la scoala. Din fericire, anul acesta Quickmobile.ro aduce oferte foarte bune pentru cine doreste sa achizitioneze gadget-uri sidevice-uri noi. Campania Back To School se desfasoara intre 5 si 15 Septembrie, iar clientii beneficiaza de sute de disconunturi avantajoase.

Pe langa o gama de produse foarte varaita la Quickmobile clientii pot alege serviciul suplimentar de garantie extinsa si asigurare casco online.

De ce sa va acoperiti smartphone-ul cu asigurari mobile?

Motivul de astazi este destul de simplu. Smartphone-ul a inlocuit telefonul simplu mic cu flip-flop sau telefonul mobil de baza cu taste. Aceasta tehnologie ofera multe posibilitati.

Dar tehnologia are un cost. Laptopul care costa cateva zeci de euro a fost inlocuit de smartphone-ul care costa 1.000 de euro. Desigur, nu toata lumea cumpara iPhone sau Samsung de ultima generatie si exista multi producatori noi care au luat un rol major pe piata smartphone-urilor ieftine. Acest lucru permite tuturor sa isi aleaga smartphone-ul in functie de bugetul lor. Dar acest device este inca scump pentru multe gospodarii. Asigurarea mobila va permite pur si simplu sa va protejati in caz de spargere sau furt , desigur in functie de nivelul garantiilor contractate.

Avantajul este foarte clar. In functie de incident, mobilul vostru poate fi preluat de asigurare si reparat sau chiar inlocuit. Cu pretul smartphone-ului, este mai bine sa aveti o asigurare buna pentru telefonul mobil decat sa fiti obligat sa cumperi un smartphone, mai ales daca este scump.

In plus, platiti in fiecare luna un pachet pentru care ati angajat pentru o anumita perioada.

Asigurarea este adesea perceputa ca fiind restrictiva prin excluderile sale si conditiile sale de compensare destul de stricte. In plus, este considerat destul de scump, este necesar sa se faca un calcul in amonte pentru a determina daca va fi cu adevarat profitabil.

Desigur, va putem sfatui doar sa utilizati un comparator de asigurari mobile pentru a gasi cel mai bun pret, dar si planul care se potriveste cel mai bine situatiei voastre si modului in care utilizati smartphone-ul.

Consultati recenziile privind asigurarile de telefonie mobila pe internet, acest lucru va va oferi o idee despre feedback-ul clientilor si despre capacitatea asiguratorilor de a satisface cerintele asiguratilor.

Deschiderea coletului la livrare este o alta optiune de care clientii Quickmobile beneficiaza. Smartphone-urile au multiple avantaje prin aplicatii precum aplicatiile GPS care va permit sa ajungeti dintr-un punct in altul in timp ce va ghidati, prognoza meteo pentru a cunoaste vremea, jocuri pentru divertisment, retelele sociale pentru a ramane in contact cu prietenii sau familia, ascultarea muzicii , vizionarea de filme sau transmisiuni live etc.

Foarte complet, beneficiati de mai multe instrumente intr-un singur dispozitiv. Nu este nevoie sa va transportati Mp3-ul, jurnalul si camera foto, deoarece smartphone-ul reuneste toate caracteristicile acestea. Avantajul smartphone-ului consta si in faptul ca sunt disponibile multe aplicatii mobile. Prin urmare, este posibil sa descarcati tot ce aveti nevoie si chiar cateva jocuri mici pentru a petrece timpul. Majoritatea aplicatiilor sunt gratuite, ceea ce este destul de bine. Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii, smartphone-ul este chiar acum capabil sa va permita sa platiti pentru achizitiile voastre cu o functie specifica, care va scuteste apoi de a va purta portofelul cu voi. Astfel, unii spera in special ca telefonul mobil va putea inlocui cardurile bancare.

Este usor de inteles de ce majoritatea oamenilor prefera aceste dispozitive in ziua de astazi. Sunt usor de depozitat in orice spatiu, le putem purta cu noi oriunde si ofera flexibilitate pe platformele online.

La Quickmobile se gasesc cele mai performante dispozitive care pot fi achzitionate impreuna cu o garantie extinsa pe termen lung!