Protejeaza-ti mainile cu cele mai bune manusi de sala pentru un antrenament la intensitate maxima!

Protejeaza-ti mainile cu cele mai bune manusi de sala pentru un antrenament la intensitate maxima!

Sa faci exercitii fizice intense fara manusi de sala este o greseala pe care numai incepatorii pot sa o comita. Odata ce capata o minima experienta, fiecare sportiv isi da seama cat de importanta este purtarea lor. Aceste accesorii fitness il scutesc de mai multe probleme, dupa cum urmeaza:

in primul rand, ele au rolul de a pastra mainile uscate. Altfel, palmele transpira in timpul antrenamentului, iar manuirea aparatelor sau a greutatilor devine dificila, fiind chiar posibila producerea unor accidente. Prin simpla purtare a unor manusi sala, acest risc dispare.

cand folosesti aparate fitness sau ridici greutati pentru o perioada de timp mai indelungata, exista riscul sa apara bataturi si abraziuni in palma. Pe langa faptul ca sunt total inestetice, acestea incomodeaza si in timpul antrenamentului. Din cauza bataturilor, poate sa apara o senzatie de durere in timp ce lucrezi, care te va impiedica sa efectuezi exercitiile corect.

aceste accesorii fitness mai joaca un rol important: au meritul de a reduce presiunea pusa pe maini, atunci cand ridici greutati mari sau cand efectuezi un efort fizic intens. Multe tipuri de manusi se infasoara in jurul incheieturii, astfel incat reduc considerabil si presiunea exercitata asupra acestei parti a corpului.

in fiecare palma exista nu mai putin de 27 de oase. Asadar, in cele doua maini sunt 54 de oase, din totalul de 206 oase existente in corpul omenesc. La un calcul simplu, rezulta ca oasele mainii reprezinta mai mult de 25% din toate oasele din corp. Este, deci, o portiune extrem de importanta a corpului, iar orice eventual accident poate sa produca daune majore. De aceea, este important sa o protejezi cat mai eficient cu putinta, prin intermediul unor manusi de sala.

Magazinul online Sport-Mag iti pune la dispozitie mai multe oferte, dintre care poti alege in functie de intensitatea si de tipul exercitiilor pe care le faci de obicei.

Manusile pentru Fitness Insportline Harjot

Aceste manusi pentru sala sunt confortabile si lasa pielea sa respire, datorita materialului elastic tip plasa de pe partea superioara. Sunt fabricate din materiale deosebit de rezistente: 70% amara, 30% plasa Fourway mesh si alte materiale speciale. Astfel, acestea asigura o prindere ferma si sigura a halterelor, eliminand riscul ca greutatile sa cada din maini.

Banda velcro de la nivelul incheieturii este mai lunga, astfel incat manusile sa fie mai usor de pus pe maini. In plus, datorita formei anatomice, se muleaza perfect si previn accidentarea musculara in timpul antrenamentului. Pot fi cumparate cu 51 de lei, pret redus de la 67 de lei.

Manusile pentru fitness Worker S900

Utile atat pentru fitness, cat si pentru nordic walking sau ciclism, aceste accesorii fitness sunt confectionate dintr-un material elastic de calitate. Au un design anatomic, iar materialul este aderent la nivelul palmei. In plus, asigura o buna aerisire a pielii si au un sistem de fixare tip velcro.

Folosirea lor impiedica alunecarea greutatilor din maini, din cauza palmelor transpirate. Pastreaza palmele uscate si sporesc confortul in timpul antrenamentului. Aceste manusi pentru sala se remarca si prin pretul deosebit de accesibil, in prezent fiind disponibile la numai 26 de lei, pret redus de la 34 de lei.