Protejeaza-ti sanatatea cu un aparat de dezinfectat cu aburi!

Protejeaza-ti sanatatea cu un aparat de dezinfectat cu aburi!

Curatarea cu aburi prezinta atat de multe avantaje, incat nu e nimic surprinzator in faptul ca tot mai multa lume o prefera in detrimentul metodelor folosite in mod traditional pentru curatenie. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli cu apa rezervorul unui aparat de dezinfectat de acest tip, sa astepti cateva secunde pentru producerea aburilor si esti gata pentru o curatenie si o igienizare de cea mai buna calitate.

Nu mai ai nevoie de vechile mopuri care se imbacsesc rapid si mai degraba imprastie mizeria dintr-un loc in altul, decat sa curete eficient. Nu trebuie sa folosesti nici tot felul de carpe sau manusi, iar detergentul si solutiile chimice de curatat devin si ele o amintire.

Folosind doar apa incalzita care se transforma in abur, ai la dispozitie un instrument care indeparteaza petele persistente, mirosurile nedorite si orice tip de virusuri, bacterii sau microbi.

Incearca un mop cu aburi pentru toate tipurile de suprafete!

Cel mai simplu de folosit aparat de dezinfectat este mopul cu aburi fara fir, disponibil pentru orice tip de suprafata, orizontala sau verticala. Foarte usor de manevrat, mopul poate sa ajunga chiar si in cele mai ascunse colturi din fiecare incapere, cu un efort minim.

Cu denumirea sugestiva de “Moppy”, unul dintre produsele disponibile in magazinul online Polti.ro consta intr-o baza de incarcare cu abur unde se igienizeaza laveta si intr-un mop usor si agil, fara fir, din aluminiu anodizat. Laveta fierbinte, incarcata cu aburi, spala si curata in profunzime toate tipurile de pardoseli si suprafete.

Fara sa utilizeze detergenti, elimina 99,9% dintre germeni si bacterii. Aburii sunt produsi in numai 10 secunde, iar rezervorul de 0,6 litri ii asigura acestui aparat de dezinfectat o autonomie de durata.

Sunt incluse patru accesorii: doua lavete din microfibra, lavabile, si doua lavete electrostatice pentru praf.

Avantajele unui aparat de curatat cu abur Vaporetto Smart

Acest produs este prevazut cu un sistem nelimitat de alimentare cu apa, pentru activitati nelimitate de curatenie zilnica.

Gata de utilizare in numai doua minute, are o forma compacta, care il face usor de manuit si potrivit pentru curatenia zilnica. Peria speciala Vaporforce iti permite sa cureti in profunzime chiar si locurile greu accesibile.

Este dotat cu noua accesorii, care il transforma intr-un aparat de dezinfectat ideal: peria Vaporforce, un accesoriu pentru covoare, o laveta din microfibra, o perie mica cu accesoriu pentru curatarea geamurilor, o periuta mica rotunda cu peri din plastic, o periuta mare rotunda cu peri din plastic, un accesoriu pentru rosturi, un concentrator pentru abur si o laveta mica, cu elastic.

Aparat profesional pentru dezinfectarea unor spatii intens circulate

Unul dintre cele mai performante produse este Polti Sani System Business. Acest aparat de dezinfectat, proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru birouri, clinici, cabinete, studiouri, centre de infrumusetare, masini sau locuinte mai spatioase.

Secretul eficientei consta in utilizarea tehnologiei brevetate Superheated Chamber. In interiorul boilerului Polti Sani System Business este generat un abur saturat supraincalzit, care atinge o temperatura la iesire de pana la 180 de grade Celsius. Datorita acesteia, aparatul este capabil sa omoare pana la 99,99% dintre virusuri, germeni, bacterii, ciuperci si spori.

Polti Sani System Business foloseste doar apa de la robinet si HPMed, un detergent care poate fi utilizat, fara niciun fel de riscuri, in prezenta oamenilor si a animalelor domestice.