Renovare – adaugare de spatiu si eficientizarea consumului de energie

Renovare – adaugare de spatiu si eficientizarea consumului de energie

In momentul in care este demarat un proces de renovare, conteaza foarte mult sa aveti de la bun inceput un plan bine stabilit de care sa va tineti si care sa va ajute sa ajungeti la rezultatele dorite in cel mai scurt timp, astfel incat sa va puteti bucura in continuare de zonele preferate ale  locuintei si de confortul din interiorul acesteia.

Reinventeaza o alta camera pentru a adauga spatiu

Adaugarea de metri patrati suplimentari prin introducerea unei noi incaperi poate fi costisitoare. Dar ghiceste ce? Puteti recupera 50-83% din banii pe care i-ati investit. Suna bine, nu? Modificarea spatiului sau a camerei existente intr-un spatiu mai functional, va poate economisi mai multi bani, permitandu-va in acelasi timp sa cresteti valoarea casei. In astfel de eforturi, puteti sa va terminati subsolul si sa il transformati intr-o camera de agrement, sa remodelati mansarda si sa o transformati in dormitorul dvs. sau probabil, in camera de joaca pentru copii. De asemenea, puteti adauga un spatiu in sau peste garaj si il puteti inchiria ca si camera separata. Deoarece majoritatea potentialilor cumparatori prefera camere versatile, adaugarea de camere suplimentare este o optiune perfecta pentru a creste valoarea casei. Va puteti inspira si de pe  https://spincomexim.ro/  sau  instalmen.ro pentru a obtine rezultatele dorite.

Renovarea pentru eficienta energetica

 

Deoarece potentialii cumparatori de locuinte cauta eficienta, maximizati eficienta energetica cat mai mult posibil. Pentru a realiza acest lucru, ar trebui sa va asigurati ca podul dvs. este izolat corect prin adaugarea unui strat suplimentar de izolatie. In plus, ar trebui sa sigilati toate fisurile care ar putea fi potentiale cai de intrare a aerului. De asemenea, ar trebui sa adaugati ferestre si usi eficiente din punct de vedere energetic pentru a reduce consumul de energie in timpul iernii.

 

Intretinerea de baza si renovarea

 

Indiferent cat de prevazator ai fi, casa ta nu va fi niciodata perfecta fara o intretinere de baza. Ca atare, ar trebui sa contactati contractorul dvs. de renovare, pentru un contract de intretinere. In timpul contractului de intretinere, expertii in renovare a casei vor inlocui lemnul care putrezeste, vor revopsi zonele plictisitoare, vor repara acoperisurile cu probleme de scurgeri si vor inlocui instalatiile sanitare defecte, pentru a va mentine casa intr-o stare perfecta. Daca doriti sa efectuati o remodelare pentru a creste valoarea casei, remodelarea baii, remodelarea bucatariei si instalarea de terase, ar trebui sa fie in fruntea listei. Si, deoarece toti cumparatorii de case cumpara pentru eficienta, adaugarea de izolatie de inalta calitate si imbunatatirea eficientei energetice da roade.

 

Renovarea teraselor

Calitatea spatiului dumneavoastra exterior este inca un alt factor important atunci cand evaluatorii va viziteaza proprietatea pentru o evaluare. Prin urmare, va puteti instala terasa sau puntea apeland la un antreprenor profesionist de remodelare in aer liber si va puteti bucura de o viata confortabila. Daca doriti sa castigati mai multa atractie, instalarea unei terase acolo unde nu a existat este o optiune, deoarece puteti recupera pana la 75% din costul initial de instalare.