Sicrie de lux alaturi de pachete funerare gratuite

Sicrie de lux alaturi de pachete funerare gratuite

Toti decedatii au nevoie de o casa de veci. Sicriul reflecta situatia financiara a apartinatorilor, iar firmele de pompe funebre de top au in stoc sicrie care costa sub 1000 de lei, dar si sicrie care costa de 10 ori mai mult.

E ciudat ca pentru un decedat abia se gasesc bani pentru cel mai ieftin sicriu, iar cei bogati stau in sicrie de 10 ori mai scumpe, adica intr-un sicriu al carui pret ar putea fi convertit in 10 sicrie modeste. Sigur ca viata este bunul cel mai de pret, dar ea se sfarseste in moarte si toata lumea ajunge rand pe rand intr-un sicriu.

Agentia Funerara Paul pune alaturi de sicrie de lux, facute din lemn de cires sau din lemn de trandafir, cu capac dublu pachete funerare care se deconteaza dupa organizarea inmormantarii, din ajutorul de deces primit de la Casa de Pensii.

Bogatii pot alcatui o lista lunga de produse si de servicii pentru mortii lor dragi, in timp ce saracii beneficiaza si ei de servicii de calitate premium, dar decontate cu ajutorul cuponului de pensii.

Oameni situati la extreme pe scara sociala gasesc pe site-ul agentiei tot ce doresc pentru decedatii lor. La vederea programului non-stop si a serviciilor acestora variate si valoroase, apartinatorii se linistesc, fiind constienti ca au ajuns acolo unde era nevoie sa ajunga.

Specialistii firmei dispun de pricepere profesionala si de experienta pentru a se ocupa de toate etapele care preced inmormantarea, care se desfasoara in timpul acesteia sau dupa ce tristul eveniment a avut loc.

Apartinatorul nu este pus in situatii care sa il extenueze fizic si emotional. Prosoapele, batistele si candelele sunt puse la dispozitie de firma. Certificatul de deces este eliberat de medicul firmei, iar actele de la primarie sunt oferite apartinatorilor tot din mana specialistilor, daca se solicita servicii complexe.

Alimentele pentru pachetelele cu mancare variate si de calitate premium sunt cumparate si asezate in pungi tot de angajatii Agentiei Funerare Paul. Coliva, desertul funerar specific asa de pretentios, este adus tot de agentie in cantitatea solicitata de familie.

Pare de necrezut ca toate acestea care tin de traditie, de pregatirea decedatului, de asezarea acestuia in sicriu sunt realizate de specialisti cu inalta pregatire profesionala si de inalta moralitate gratuit!

Apartinatorul este lasat sa isi revina sub toate aspectele. In timpul inmormantarii i se pun toate la dispozitie, iar dupa inhumare, firma se duce sa depuna dosarul la Casa de Pensii pentru obtinerea ajutorului de inmormantare.

Exista pachete care costa asa de putin, incat familia indurerata primeste 1000 de lei inapoi din acest ajutor.

Agentia Funerara Paul este a tuturor apartinatorilor: si a celor foarte exigenti pentru ca stiu ca dispun de bani multi, dar si a celor care se tem de momentul achitarii costurilor inmormantarii.

Poate ca nu conteaza asa de mult pretul sau aspectul sicriului, cat implicarea apartinatorului si dorinta lui fierbinte ca totul sa iasa perfect si cel drag sa isi gaseasca linistea.

Dar pentru oamenii cu probleme conteaza enorm faptul ca gasesc atata intelegere, incat nu li se cere nici un ban inainte, ci totul este acoperit cu ajutorul de inmormantare, chiar daca acesta vine la 7 sau 10 zile dupa ceremonie.