Siguranta oferita de cutiile iPack

Siguranta oferita de cutiile iPack

In orice companie, fie ea una ceva mai mica sau una mare, care opereaza la nivel international sau chiar mondial, transportul ocupa un loc important in procesele cheie care fac ca un business ce ofera bunuri de consum sa fie cat mai eficient. Iar o data cu extinderea in alte locatii, este nevoie de alte solutii care sa faca acest proces si mai eficient, rapid si cu costuri cat mai scazute.

Una dintre industriile care au ramas constante de-a lungul anilor este cea a bauturilor alcoolice, indiferent de tipul lor. Printre cele mai apreciate, vinul, de la cel alb pana la rose si sortimente mult mai rare sau mai scumpe, existente doar in anumite regiuni ale lumii. Chiar si la noi in tara exista foarte multi producatori de vin, de la cei mai mici, locali, pana la cei care sunt cunoscuti chiar si la nivel international.

Accidente se pot intampla mereu iar uneori, din neatentie, putem scapa din mana o cutie in care sunt ambalate sticle de vin iar acestea se por sparge.  Daca insa sunt utilizate solutii de ambalare corespunzatoare, acest lucru nu se va intampla. Aici intervin cei de la iPackOnline, care ne pot oferi cele mai buna sisteme de ambalare si transport pentru sticle. Toate modelele lor de cutii transport sticle sunt realizate din carton CO5 si CO3 cu pana la 5 straturi, de cea mai buna calitate. Acestea sunt rezistente si au un aspect modern si in acelati timp elegant.

De foarte multi ani, cartonul si mai exact cutiile de carton, reprezinta cea mai eficienta, simpla si ieftina metoda de impachetare si transport in cazul multor produse si bunuri. Acestea pot fi utilizate intr-o multitudine de aplicatii si in multe domenii de activitate, atat in industrie cat si in aplicatii casnice sau de alta natura.

Un alt aspect important al acestor cutii transport este factorul de reciclabilitate precum si posibilitatea de reutilizare, in alte scopuri. Aceste cutii sunt ideale pentru a putea depozita aproape orice in ele datorita rezistentei foarte mari asa ca le putem gasi un loc in casa noastra cu siguranta, fiind usor de pliat si de reconstruit.

In oferta magazinului gasim peste 20 de modele diferite de cutii, de la cele pentru transport sticle pana la cutii pentru pizza sau cutii pentru alimente. Totodata, pe langa cutiile in sine avem la dispozitie si materiale de protectie si sisteme de prindere si inchidere, precum folii de polietilena expandata, folii de ambalare, tuburi de carton sau banda adeziva.

Cei de la iPack pot realiaza cutii la comanda, dupa dimensiunile dorite de catre clienti. Este vorba aici atat despre cutii pentru transportul sticlelor cat si alte modele, in functie de nevoile fiecarui client. Singurul aspect de care trebuie tinut cont este acela ca o astfel de comanda poate fi realizata numai pentru un numar minim de 1000 de bucati. Dar, luand in considerare capacitatea de productie a unei companii care doreste ceva diferit decat ce gaseste de regula in magazin, aceasta nu va fi o problema foarte mare.