Tot ce trebuie sa stiti despre utilitatea targilor pentru transportul pacientilor

Atunci cand vorbim despre o targa transport pacienti, aceasta poate fi utilizata atat pentru deplasarea pacientilor, cat si ca pat de recuperare dupa o operatie. Aceasta combina designul modern si functionalitatea unica intr-o modalitate realmente utila. Cat despre modalitatea practica de folosire, targa se foloseste pentru transportul unui pacient bolnav sau ranit, in pozitie culcata sau ocazional in pozitie asezata. De asemenea, targa mobila este utilizata in principal in spitale sau centre de sanatate pentru a transporta un pacient intre diferite sectii. Totodata, acest brancard poate fi utilizat si afara, in special de catre paramedici, pentru a transporta pacientii la unitatile medicale.

Cand un pacient ajunge la o unitate medicala, are nevoie de ingrijirea si atentia dumneavoastra, iar parte din aceste ingrijiri trebuie rezolvate cu targa. Orice forma de transport poate provoca un soi de stres pacientului, dar poate fi si un risc de siguranta pentru persoana care face transportul. Targa pentru transportul pacientilor este un echipament medical care transporta pacientii raniti si bolnavi in toate sectiile unui spital. De asemenea, targa este conceput special pentru sectiile de urgenta si cele de terapie intensiva. Daca in clinica dumneavoastra exista un deficit de targi, MLM Medica ofera o mare varietate de targi pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Totodata, va punem la dispozitie si targa ambulanta, conceputa special pentru transportul pacientilor in situatii de urgenta.

Pe site-ul nostru, gasiti o varietate de articole, instrumente, produse si ustensile necesare in domeniul medical, la un pret foarte convenabil, motiv pentru care am fost si suntem alegerea multor manageri de spitale din Romania, dar si din strainatate. Ceea ce ne recomanda, in principal, este calitatea produselor pe care le comercializam, dar si promptitudinea livrarilor. In domeniul medical, fiecare minut poate face diferenta, de aceea, ne straduim sa ne onoram comezile la timp, pentru ca aceste produse medicale sa ajunga in unitatile de destinatie cat mai rapid cu putinta. In cei 15 ani de activitate am devenit un partener de incredere pentru ei intrucat le-am oferit solutiile optime pentru fiecare stadiu de dezvoltare si evolutie a companiei. Astfel, dand dovada de empatie, respect si incredere, am crescut impreuna.

In egala masura, suntem mereu preocupati sa oferim calitate prin produsele pe care le comercializam, iar echipa noastra de profesionisti participa cu o frecventa ridicata la targuri in afara tarii, tinand mereu legaturi stranse cu companiile care produc echipamente si consumabile medicale. Este deosebit de important sa gasim companii care sunt pe aceeasi lungime de unda cu noi, dar si cea a clientilor din portofoliul nostru.

MLM Medical poate fi cea mai inspirata alegere si pentru dumneavoastra, contacteaza-ne si comanda produsele sau echipamentele de care aveti nevoie, iar noi va vom raspunde prompt!