Un job de model cu aparatură modernă la un studio de videochat din București este un job de vis

Un job de model cu aparatură modernă la un studio de videochat din București este un job de vis

A găsi un job bine plătit nu este un lucru ușor, mai ales în contextul actual. De cele mai multe ori este acceptat și un job oarecare, doar pentru plata facturilor sau pentru întreținerea zilnică. Sunt, din păcate, și mulți angajatori care nu oferă condiții foarte bune de lucru, vorbim aici de echipamente vechi, obiecte și alte necesare activității prestate care sunt ieșite de mult din uz și care pot cauza diverse accidente.

Prea puțini angajatori fac eforturi pentru a-ți menține angajații într-o echipă sudată și la un loc de muncă la care să meargă cu drag.

Agenția Prime este însă un exemplu pozitiv pe piața locurilor de muncă.

Un loc de muncă la care mergi cu plăcere

Deși nu se vorbește în mod curent despre condițiile de muncă, ci doar despre salarizare și acestea sunt importante, deoarece cu cât sunt mai performante, cu atât eficiența muncii crește.

La agenția Prime angajatorul de aici este ferm convins de acest lucru și vorbește cu mândrie despre aparatura moderna la studioul nostru de videochat din Bucuresti. Chiar dacă și salarizarea este excelentă aici, echipamentul tehnic este cel care face posibil calitatea show-urilor live din camerele modelelor angajate. Practic fără el și echipa de specialiști din spate, conexiunea dintre membri și modele nu ar fi posibilă.

La Prime Studios atmosfera este plăcută și toată lumea vine la muncă cu plăcere, mai ales că se poate lucra în trei schimburi în funcție și de nevoile personale.

Aici îți poți crea propria independență financiară

Femeile îndrăznețe care doresc să își schimbe viața aplică pentru postul de model de la agenția Prime. Prin muncă și perseverență ele pot câștiga sume de bani la care alții mai comozi doar visează. Ne este nevoie de experiență anterioară, așa cum cer mulți angajatori, ci doar de o prezență plăcută și de cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional.

Echipa de aici este gata să le sprijine pe noile modele, atât cu traininguri gratuite și cu inițierea în tainele meseriei, cât și cu suport psihologic. De altfel chiar din primele trei luni de la angajare acestea câștigă suma de 15.000 de Ron, la care se adaugă bonusul pentru angajare și bonusul pentru recomandarea unei prietene.

În plus, în fiecare lună se organizează concursuri cu premii, constând în vouchere pentru intervenții estetice sau city-break-uri pentru relaxare.

Casa sau mașina visată sunt doar la un pas distanță.

Performanțe uluitoare, într-un timp relativ scurt, doar cu agenția Prime din capitală

Chiar dacă cine aplică pentru job și este acceptata nu locuiește în București, agenția oferă o chirie temporară până când modelul este independent financiar și își poate achiziționa casa mult dorită.

Confortul financiar poate veni însă mai repede prin implicare personală, respectiv prin cât mai multe ore petrecute în online. Atmosfera de lux și magie din studio face însă ca acest job să fie unul plăcut și mai ales unul care are loc în siguranța dată de anonimat. Persoanele apropiate nu vor afla ocupația modelului, decât dacă acesta alege să le spună personal.

Pentru mai multe beneficii despre jobul de model la agenția Prime și despre angajare, poți accesa și tu pagina oficială.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944