Videochat in Bucuresti, insa la standarde internationale! Iar castigurile vor fi si ele pe masura!

Videochat in Bucuresti, insa la standarde internationale! Iar castigurile vor fi si ele pe masura!

Un model de videochat Bucuresti nu este cu nimic mai prejos decat o fata care alege aceeasi cariera in Paris, Londra, Berlin sau chiar peste ocean, in Statele Unite ale Americii. Modul fastuos in care arata camerele de lucru, platformele online pe care lucreaza, aparatura de ultima generatie utilizata – iata tot atatea elemente care se afla, in capitala Romaniei, la cele mai inalte standarde posibile!

Lucrurile stau la fel si din punctul de vedere al castigurilor obtinute, situate cu mult peste sumele care intra de regula in buzunarele angajatilor romani. Fetele care fac videochat in Bucuresti la Studio-20.ro ajung chiar si la incasari de peste 10 000 de dolari pe luna. Iata cum este posibila o astfel de evolutie!

Castiguri garantate in primele trei luni de lucru

videochat bucuresti
videochat bucuresti

La inceput de drum, cand nu ai inca experienta si te familiarizezi cu noul domeniu, este normal ca performantele de pe site-urile dedicate adultilor sa nu fie spectaculoase. Asta nu inseamna insa ca nu vei avea bani suficienti deoarece, timp de 3 luni, fiecare model are parte de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna.

Siguranta astfel obtinuta le ajuta pe incepatoare sa se concentreze pe interactiunea cu experimentatii traineri de videochat din Bucuresti si cu profesorii care le ofera cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up.

Sprijin pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj

Dupa o discutie preliminara la care participa un make-up artist, sunt alese produsele necesare pentru completarea garderobei de lucru si a trusei de make-up. Ele sunt platite de studio, iar modelele care raman in echipa pentru cel putin 3 luni nu vor mai trebui sa returneze vreodata contravaloarea, ci totul va fi considerat un cadou de bun-venit.

In schimb, fetele care pleaca mai devreme de 3 luni vor achita suma corespunzatoare din ultima plata efectuata.

Cum se ajunge la un comision de 65%?

Fiecare fata care face videochat in Bucuresti sau oriunde altundeva in lume primeste un comision de baza in valoare de 50% din castigurile generate pe platformele online dedicate adultilor.

Acest procent poate fi rotunjit cu ajutorul unor bonusuri acordate in functie de mai multe criterii. Mai precis, sumele cresc cu 2% daca lucrezi online peste 90 de ore intr-o perioada si cu 5% daca depasesti 100 de ore intr-o perioada. Obtii 5% in plus daca incasarile sunt de peste 10 000 de euro intr-o perioada si inca un bonus de 5% daca faci parte din echipa aceluiasi studio de videochat din Bucuresti timp de un an calendaristic complet.

Credite in conditii avantajoase

Dupa ce implinesti 6 luni in echipa, ai parte de inca un avantaj financiar major: capeti posibilitatea de a primi un credit rapid, direct de la studio, pe care il poti folosi pentru a-ti cumpara o casa, o masina sau pentru a face o operatie estetica. Tu strangi 20% din suma de care ai nevoie, iar studioul asigura diferenta de 80%, fara dobanzile si comisioanele pe care le-ar genera un credit acordat de o banca. Sumele vor fi returnate din activitatea desfasurata ulterior pe site-urile dedicate adultilor.

Ca model de videochat Bucuresti, vei lucra in aceleasi conditii si vei obtine aceleasi venituri ca un model din cele mai bogate tari occidentale. In acest domeniu, Romania se afla, intr-adevar, la cel mai inalt nivel!