Www.funerarenicolas.ro firma care inlocuieste durerea cu multumirea sufleteasca

Www.funerarenicolas.ro firma care inlocuieste durerea cu multumirea sufleteasca

Oare ce iti mai ramane de facut, cand stii ca pentru cel apropiat zbuciumul vietii a incetat si urmeaza perioada de odihna? Uneori viata este curmata nedrept in plina tinerete, dar plansul sfasietor zile si nopti la rand nu-l mai poate aduce inapoi.

Trebuie sa ramai lucid, sa fii demn in durere, mai ales daca in jurul tau sunt persoane mai slabe, batrane si bolnave care au nevoie de sustinere morala.

Iti dai seama ca daca esti singurul apartinator, tu trebuie sa actionezi si sa iei toate deciziile ca inmormantarea sa fie organizata perfect si ca nu iti permiti sa ti se faca rau sau sa cazi in depresie?

Stiu ca acestea sunt cele mai delicate situatii existentiale, dar mi-a placut, cand una dintre colegele mele mult mai tinere care si-a pierdut mama, bunica (pe care le diviniza) si tatal alcooolic in 2 ani, mi-a spus simplu ca a simtit cum o intareste Cel de Sus sa faca totul conform datinii.

www.funerarenicolas.ro este site-ul pe care intri coplesit de durere ca sa iesi cu multumirea sufletesca a datoriei indeplinite la cele mai inalte standarde.

Cand te loveste primul deces in familie este posibil sa nu stii nimic despre asta!

Daca nu ai experienta nefericitului eveniment nu est informat despre actele necesare, despre preturile serviciilor fnerare, despre modul in care se orgenizeaza o repatriere si despre formalitatile ce se impun a fi indeplinite.

Pe site-ul firmei prezentate mai sus am aflat ca este diferenta mare intre transportul funerar intern si cel international sau repatrierea.

Pe teritoriul tarii, decedatul este asezat intr-un sicriu obisnuit sau de lux, dupa posibilitatile familie, iar capacul este fixat inainte de coborarea in mormant.

Din afara tarii, decedatul este adus numai in doua sicrie, unul din zinc si unul din lemn, iar la plecarea catre tara, capacul este sigilat.

In aceste conditii, apartinatorii nu isi mai pot vedea mortul, chiar daca acesta este imbracat elegant si machiat, sa arate la fel de frumos ca viu si nu il vor mai vedea niciodata!

Stii? Sa alegi ce este mai bun pentru cel care ti-a fost drag, este ca si cum ai trimite un cadou prin curier cuiva aflat la mare distanta de tine. Nu esti aproape de el sa ii vezi lumina bucuriei din ochi, dar esti multumit cand esti anuntat ca pachetul respectiv a fost livrat.

Conteaza sa stii ca ai ales ce a fost mai bun pentru fiinta pe care ai pierdut-o si ca ii faci cele mai alese daruri la despartire.

Nu poti lasa fara machiaj o femeie frumoasa, care se ruja si cand statea toata ziua in casa, fiindca era o vreme imposibil de iesit!

Pentru transportul in tara al decedatului nu sunt necesare atat de multe acte si mortul poate fi plimbat pe unde ii placea lui sa mearga, conform traditiei, in timp ce ruta prevazuta in pasaportul funerar se impune sa fie respectata cu sfintenie, daca discutam de repatriere.

In ambele cazuri, familia este tinuta la curent cu modul in care decurge calatoria. De cele mai multe ori, in cazul transportului in tara, un membru al familiei trebuie sa recunoasca decedatul la morga si nu este deloc placuta experienta si se poate ocupa personal de obtinerea actelor necesare.

Repatrierea se face in absenta apartinatorului care asteapta linistit la capela sa primeasca sicriul.

Sunt convinsa ca un site care te informeaza atat de bine apartine unei firme de pompe funebre care este liderul topului firmelor de profil din tara.

Apartinatorul care are nevoie urgenta de consultanta gratuita o va primi la ora solicitata de el, chiar si in zilele de sarbatoare, fiindca un agent este la post gata sa il sustina psihologic. Exista patru modalitati superusoare prin care poti obtine consultanta, poti solicita informatii, anumite servicii sau oferta de pret:

  1. Discutand pe chat cu agentul.
  2. Sunand la numarul de telefon 004 0768 000 440
  3. Utilizand formularul online de pe site.
  4. Scriind un mail si trimitandu-l la urmatoarele adrese: [email protected]

[email protected]/

In ceea ce ma priveste, cand am de rezolvat o problema atat de urgenta, prefer sa discut pe chat sau telefonic si in acest fel sa primesc un raspuns pe loc la toate intrebarile care ma framanta.

Tot de la ei am aflat ca exista si repatrieri cu cost 0, desi exista prejudecata ca nu toate familiile isi pot aduce decedatii acasa din cauza preturilor mari ale serviciilor de repatriere.

Este suficienta o polita de repatriere si familia decedatului va primi banii care se cuvin inapoi din suma asigurata. Se vor deconta numai repatrierea rutiera sau aeriana si serviciile de pregatire a decedatului.

Este de preferat o repatriere rutiera, fiindca este autonoma, in timp ce una aeriana depinde de orarul zborurilor, de locurile libere din cala (aici se depune sicriul). In plus, este mai scumpa repatrierea aeriana, daca nu exista polita de asigurare de viata, iar de la aeroport pana la capela, transportul se face tot cu masina funerara.

Reprezinta o usurare pentru apartinatori prezenta pe piata serviciilor funerare a unei firme asa de serioase care face totul la superlativ. Durerea familiei indoliate ar fi mai mare, sa fie nevoita sa alerge pentru punerea la punct a tuturor detaliilor si sa nu poata sta langa decedat la capela.

Cine sa mangaie sicriul si sa primeasca prietenii, vecinii si colegii de munca, daca nu rudele? Cine sa aseze florile asa de fumos si sa fie atenti cu toti care vin la trista ceremonie, daca nu cei din familie?

Pe site-ul firmei Funerarenicolas.ro intri dezorientat si cu sufletul ingenunchet de durere si pleci linistit, avand certitudinea ca niste oameni atat de bine pregatiti se vor ocupa de inmormanarea celui drag!