Amanet auto in formula sa cea mai eleganta

Amanet auto in formula sa cea mai eleganta

Exista oameni de afaceri care se poarta foarte elegant cand ofera produsele si serviciile lor, iar consumatorii se simt atrasi de finetea comportamentului lor.

Toata lumea trece la un moment dat prin crize financiare si nu poate uita niciodata creditorul care a tratat-o cu maxima consideratie in acele momente defavorabile.

Lipsa banilor da un complex de inferioritate, fiindca oricat s-ar stradui lumea sa spuna ca banii nu sunt importanti, omul cumpara produse si servicii cu ajutorul lor, isi intretine viata si sanatatea si tot banii sunt cei care contribuie la realizarea imaginii sale.

Clasificarea sociala a oamenilor cuprinde doua categorii: oameni cu bani si oameni fara bani.

Amanet auto este formula cea mai eleganta a creditarii fiindca:

-solicitantilor nu li se pun intrebari incomode. Discutia cu reprezentantii Amanetulauto au in vedere: suma de care solicitantul are nevoie si evaluarea masinii sale. De asemenea, se pun la punct detalii legate de contract.

Anumiti reprezentanti ai bancilor obisnuiesc sa intrebe solicitantii de credite ce vor face cu banii. Exista credite pentru vacante, pentru reabilitarea locuintei, pentru nevoi personale. La firma Amanetulauto nimeni nu intreaba cum va fi utilizat creditul.

-nu se intocmeste un dosar cu acte si nu este nevoie de adeverinta de salariat. Sunt suficiente actele si cheile masinii, plus actul de identitate al proprietarului.

-contractul de amanetare are 2 pagini, scrisul nu este foarte mic, formularea este clara, astfel incat inainte de a semna, posesorul masinii este informat despre costurile totale ale amanetarii. Contractul poate fi reinnoit la 30 de zile, comisioanele sunt afisate la vedere pe site si variaza in functie de suma.

-in cazul in care datoria nu poate fi onorata, omul este ajutat sa isi vanda masina la cel mai bun pret de pe piata. Asa el va acoperi datoria pe care o are si ii raman si bani din vanzare.

Implicarea in vanzarea masinii va fi totala. Echipa de profesionisti de la firma prezentata va schimba infatisarea masinii, facand-o irezistibila.

Autoturismul este verificat atent in vederea depistarii micilor disfunctii, se fac seturi de poze care sunt postate pe site-uri si aratate potentialilor clienti si tot reprezentantii firmei sunt cei care se ocupa de actele de vanzare-cumparare.

Omul este ajutat in cazul in care are masina amanetata in alta parte sa o recupereze si i se ofera in schimb cel mai mic comision si o perioada de gratie.

Intre persoana care amaneteaza masina si reprezentantii firmei nu se nasc conflicte, fiindca discutiile sunt serioase, iar creditorii inteleg cand datornicii nu isi pot achita la timp datoriile. Nu se raporteaza persoana respectiva la biroul de credite, ci este sustinuta sa isi plateasca datoria si sa revina pe linia de plutire.

Grija fata de masinile aduse la amanet este maxima. Pentru ele s-a construit un parc auto prevazut cu sute de locuri de parcare acoperite. Ploaia, ninsoarea, soarele puternic nu afecteaza sub nicio forma masina, fiindca profesionistii care ofera bani in schimbul lor sunt responsabili.

Sistemul de paza este sigur. Monitorizarea video eficienta este dublata de paza umana, dar si cainii special dresati isi fac datoria.

Banii sunt oferiti oamenilor cand vin cu masinile la sediul firmei. Sigur ca incasand sume asa de mari, se impune ca ei sa fie prudenti, fiindca pot fi urmariti si jefuiti.

Nevoia de bani a devenit o urgenta in zilele acestea de iarna marcate de pandemie si de scumpirile alimentelor de baza, a energiei electrice si a gazelor.

Masina poate fi singura salvare in acest caz, fiindca un imprumut bancar indatoreaza si mai mult pe o perioada indelungata.

In cazul in care un om nu isi achita ratele bancare, in mod sigur ca va primi somatii dupa somatii, i se va face poprire pe salariu sau i se vor confisca bunuri. Nimeni nu il va ajuta sa isi vanda masina, sa se poata redresa din punct de vedere economic.

Datornicul este lasat sa se descurce singur la banca, in timp ce la Amanetulauto este ajutat de la inceput si pana la sfarsit. La cererea clientului se prelungeste si contractul.

Pentru a obtine un imprumut lasand masina la sediul firmei, omul nu face nenumarate drumuri pana acolo, fiindca se lucreaza cu maxima eleganta si seriozitate. La telefon se pun la punct detaliile, se face programarea si se fixeaza suma ce va fi imprumutata. Primul drum la creditor se face pentru ridicarea imprumutului. Cu alte cuvinte, banii se dau pe loc fara tergiversari si fara emotii.

Discretia totala reprezinta un alt aspect al elegantei care se impune sa fie subliniat. In general, oamenii care au o situatie financiara precara nu doresc sa se stie despre ea. In timp ce in cazul bancilor, angajatorii sunt informati despre orice imprumuturi facute de salariat, chiar si imprumuturile facute prin CAR, Amanetulauto pastreaza tacerea despre operatiunile pe care le face o anumita persoana. Tranzactiile au loc intre cei doi semnatari ai contractului, nimeni din afara nu este implicat.

Tot mai multi romani recurg la amanetarea masinilor datorita elegantei acestei forme de imprumut. In plus, masina reprezinta o tentatie si utilizarea ei implica multa cheltuiala. Pentru o vreme, oamenii aleg sa renunte la ea in schimbul banilor de care au nevoie si sa faca mai multa miscare.

Sumele care se pot acorda in schimbul masinilor pot depasi valoarea de 40 000 de lei, comisionul fiind de 5 % in acest caz.

In parcul auto pot fi vazute masini delicate de oras, dar si masini puternice de teren si masini de lux.

Oamenii au incredere in aceasta firma, iar increderea le este rasplatita pe deplin!