Benzinaria cu grupuri sanitare puse la punct

Benzinaria cu grupuri sanitare puse la punct

O excursie de o zi in Moldova a fost cadoul primit din partea conducerii firmei. Microbuzul era confortabil, dotat cu aer conditionat, dar si cu caldura, fiindca era in ianuarie si nu peste tot in tara era cald, in anumite zone ninsese mult sau erau geruri cumplite.

La plecare, fiecare am primit un pachet consistent in care aveam: mere, bomboane, apa, suc acidulat si pliculete de nes, sandvisuri si biscuiti. Bomboanele aveam aroma de cafea. De asemenea, s-a stabilit ca vom avea si opriri in benzinarii sau la un restaurant de pe drum, fiindca la drum lung orice om are nevoie sa mearga la baie.

Calatoria a decurs placut, cu discutii intre noi, cu peisaje de o frumusete salbatica sau citadina, in functie de asezarile pe care le strabateam.

Stationarea de la prima benzinarie ne-a umplut de incantare, cu toate ca toti eram persoane plimbate prin lume.

Colega mea de birou a venit la masa la care imi beam cafeaua si savuram tortul de mere, sa imi spuna:

-Draga mea, sa nu ratezi baia, te rog! In plus, nu uita ca viitoarea oprire va fi peste 100 de kilometri!

Aveam la dispozitie o jumatate de ora, iar cafeaua mea era pe sfarsite. Am strans ambalajele de unica folosinta si m-am indreptat cu ele catre cosuri colectare selectiva.

Am citit cu atentie unde trebuie sa pun ambalejele din plastic, apoi m-am indreptat catre grupul sanitar.Stiam ca in general toaletele din benzinarii sunt curate si nu aveam nicio retinere.

In benzinarii nu este mizerie in cabine, gasesti tot ce iti trebuie, deci rezolvi urgentele in conditii de maxima decenta. Dupa ce am deschis usa unde intra o singura persoana, a fost randul meu sa ma minunez si nu m-am putut abtine sa nu spun tare:

-Ce benzinarie tare! Nu se poate!Numai in aeroport am vazut capac toaleta senzor!

M-am bucurat pentru persoanele mai in varsta din grup, care nu puteau sa stea in pozitia aceea incomoda de teama infectiilor cu care ar putea sa se aleaga, fiindca s-au asezat direct pe vasul de toaleta.

Am inceput sa privesc benzinaria aceea micuta cu alti ochi. O terasa cu fresh de portocale si de kiwi sau capsuni  si mancare buna aveau, toaletele aratau in mare fel, iar la iesire am descoperit dispenserul pentru sapun lichid antibacterian.

Mirosea placut, in plus iti simteai mainile perfect curate. Toate produsele de calitate premium fusesera comandate de pe site-ul magazinului online Sanito.ro, iar colaborarea cu acest furnizor plasa o benzinarie dintr-un oras mic pe acelasi plan cu cel mai mare aeroport din tara si cu cele mai mari aeroporturi din lume.

Ne-am continuat drumul apreciind tot ce am vazut in locul respectiv. Toate straluceau de curatenie si nu exista nici cea mai vaga urma de bacterii si de virusi in locul in care se stie ca sunt omniprezenti.

O mana de gospodar face ca despre  institutia sau firma respectiva sa se vorbeasca in termeni apreciativi mult timp si oamenii sa se simta in siguranta, cand folosesc grupurile sanitare.

Si in baia de acasa imi doresc un capac toaleta inteligent ca oaspetii care vin sa aprecieze modul in care curatenia si sanatatea sunt tratate in familia mea.