Cum alegem canapele pentru sufragerie

Cum alegem canapele pentru sufragerie

In orice decor, obiectele mari, elementele de mobilier mari sunt cele mai usor de remarcat si chiar sunt primele pe care cineva le vede de la prima privire aruncata prin incapere. Canapelele sunt unele dintre cele mai mari piese de mobilier, tocmai de aceea trebuie alese cu foarte mare grija. Chiar si dintr-un decor mai incarcat, asa cum este cel din imagine, primul lucru care iese in evidenta este canapeaua. Vezi oferta de canapele Tamos chiar in magazinul online al acestora. Vei ramane surprins(a) de diversitatea mare de modele si culori pe care o gasesti aici.

Am spus decor mai incarcat, nu pentru ca este neplacut, ci pentru ca este un trend acum, in amenajari, care a prins foarte bine. Acesta se intoarce, oarecum, in timp, iar lucrurile care au semne vizibile ale trecerii timpului, dar nu in sensul de deteriorare, sau care sunt observate cu ochiul liber ca sunt realizate manual si nu se inscriu in perfectiune. Personal, consider ca sunt foarte dragute, iar impreuna cu culorile pastelate, au un efect foarte placut si primitor, de casa adevarata, in care traieste cineva. In imaginea de mai sus se poate observa foarte usor efectul pe care il are o canapea intr-o culoare neutra, dar care ajuta foarte mult, indiferent de ce culori s-ar alege. Un alt avantaj este faptul ca schimband accesoriile colorate, poti avea decoruri in diferite nuante si tonuri, cu foarte mare usurinta.

In schimb, in aceasta imagine se poate observa un decor foarte modern, tocmai prin simplitatea sa si prin lipsa de decoratiuni inutile. Este specific si indragit de persoanele foarte pragmatice si care nu se complica in detalii. Totul este foarte calculat si se tine foarte mult la spatiu si lumina naturala. Aici, canapeaua, care, de fapt, este un coltar, este in primul plan si este obiectul impozant al incaperii. Iar spatiul liber din jur o scoate si mai mult in evidenta. Totul in jur se raporteaza la culorile si la design-ul acesteia. Aici se observa, cu adevarat, importanta acestor canapele.

In unele cazuri, canapelele sunt doar elemente de mobilier puse la perete, avand doar un rol strict uzual, insa canapelele pot deveni paturi perfecte, mai ales in garsoniere, acolo unde trebuie sa iti gestionezi foarte bine spatiul redus pe care il ai, apeland la fel de fel de obiecte cu mai mult de o singura folosinta. Alege canapele potrivite pentru tine si locuinta ta din magazinul Tamos.