Cum te pot ajuta jocurile online

Cum te pot ajuta jocurile online

In calitate de parinte, este greu sa te simti bine cand ii lasi pe copiii tai sa iasa la jocurile video, dar, dupa cum se dovedeste, s-ar putea sa le ofere copiilor tai o dezvoltare cu adevarat grozava a abilitatilor, dincolo de a oferi divertisment fara minte. Gasirea unui echilibru bun intre timpul petrecut pe ecran si, in general, jocul poate fi adesea imposibil, dar site-urile web precum jocurionline.ro ofera jocuri online gratuite pentru fete pot fi de fapt bune pentru cei mici.

Iata sapte moduri sustinute de stiinta prin care aceste jocuri pentru fete v-ar putea face pe voi si pe copilul vostru sa va simtiti bine petrecand ceva timp online.

Jocurile pot imbunatati de fapt atentia si concentrarea

Jocurile care necesita o gandire rapida si o luare rapida a deciziilor pot ajuta copilul sa invete cum sa se concentreze in mijlocul haosului. Titlurile si genurile feminine, cum ar fi jocurile de gatit sau jocurile cu animale de companie, fac acest lucru intr-un mod care poate ajuta la o mai buna capacitate de atentie. Prin integrarea provocarilor rapid de terminat cu povesti mai lungi, acestea ii arata copilului tau satisfactia de a atinge obiectivele pe termen lung prin succese pe termen scurt.

Ele incurajeaza creativitatea

Jocurile de moda, decor si machiaj ii permit copilului sa-si dezlantuie latura creativa fara a face de fapt o mizerie! Cu posturi virtuale si sute de optiuni de culoare, modele si accesorii, acestea pot oferi o selectie mai larga de puncte de vedere creative. Totul gratuit, totul online. Producand o mai buna flexibilitate a creierului si abilitati de luare a deciziilor, oferind in acelasi timp copilului libertatea de a-si flexa cu adevarat propriile muschi ai stilului personal. Jocurile ofera, de asemenea, feedback pozitiv pentru alegerile fashioniste ale copilului tau, sporind increderea.

Jocuri online pentru fete imbunatatesc abilitatile de citire

Unele dintre cele mai populare genuri de jocuri online pentru fete sunt jocurile de povestire. Aceste jocuri au devenit extrem de populare pentru copiii de toate varstele, datorita nivelurilor lor diferite de maturitate si povesti. Aceste tipuri particulare de jocuri se bazeaza in mare masura pe dialog si pe abilitatile de intelegere a citirii, pentru ca copiii sa aleaga urmatoarea cale de actiune. De asemenea, ii ajuta pe copii sa invete conceptul de consecinta a actiunii, deoarece orice actiune pe care o vor alege va aduce o poveste diferita de urmat. Dovezile au aratat ca jocurile video pot chiar ajuta la atenuarea incercarilor unor dificultati de invatare.

Jocurile beneficiaza de coordonarea mana-ochi

Se stie de mult timp ca jocurile video ajuta la imbunatatirea coordonarii ochi-mana, de fapt, un studiu de referinta a aratat ca chirurgii laparoscopici care joaca in mod regulat jocuri video au performante mai bune in operatii. Jocurile pentru fete, cum ar fi machiajul si titlurile de colorat, il ajuta pe copilul vostru sa-si dezvolte abilitatile motorii fine in timp ce incearca sa-si pastreze culorile in zone predefinite, dintre care unele pot fi foarte mici. Ajutand la provocarea centrelor de coordonare din creierul nostru. Aceste titluri pot fi de fapt extrem de benefice si pentru jucatorii in varsta. Pentru mai multe jocuri pentru Fete – jocurionline.ro, site-ul este o alegere buna!

Cele mai multe sporesc abilitatile de rationament spatial si matematica

Constientizarea spatiala este o abilitate incredibil de complexa si importanta pe care incepem sa o perfectionam de la o varsta frageda. Este conceptul de a intelege unde se afla corpul tau in spatiu si cum sa navighezi in mediul tau. Cu jocurile video, in special jocurile online pentru fete, copilul tau trebuie sa-si navigheze caracterul printr-o serie de scenarii diferite, acordand o atentie deosebita la ceea ce se intampla in jurul sau. Adesea, aceste jocuri implica si abilitati simple de rationament matematic, intelegand ca trebuie sa faci trei cookie-uri pentru trei clienti sau patru daca un personaj client comanda doua!

Jocurile care se bazeaza pe caracterul copilului pentru a lua decizii bune, in timp ce isi exprima empatia fata de alte personaje din joc pot servi doar la promovarea abilitatilor de conducere si comunicare. In timp ce actioneaza ca un accent central pentru progresul jocului, copilul tau va trebui, de asemenea, sa se concentreze pe abilitatile de rezolvare a problemelor si pe multitasking. Toate partile importante ale unui lider. Deoarece aceste simulari se bazeaza nu numai pe implicarea vizuala si fizica, ci si pe cea auditiva si emotionala, copiii sunt provocati sa foloseasca fiecare abilitate pe care o au in cel mai bun mod posibil pentru a putea obtine un rezultat ideal.

Jocuri online pentru fete impartasesc momente si valori care pot fi invatate

Jocurile online pentru fete au un accent impresionant pe abilitatile sociale si pe empatie. Solicitarea copilului sa asculte ce spun ceilalti si cum se simt, pentru a decide ce sa faca in continuare. De fapt, un studiu a constatat ca dedatul regulat la jocurile online poate ajuta la prevenirea viitoarelor comportamente de agresor. Ele ofera, de asemenea, un angajament social in viata reala, deoarece este usor pentru prieteni si colegi sa se cufunde in aceleasi titluri. Cu anumite jocuri, chiar si membrii familiei pot intra in distractie, imbunatatind legaturile si relatiile in cadrul dinamicii familiei.

Lumea virtuala este uimitoare, deoarece are lucruri noi in fiecare zi pentru utilizatorii sai. Si, daca esti un iubitor de jocuri, partea distractiva nu lipseste. Da, fiind jucator, ai avea o multime de jocuri noi pentru fete online pe care sa le joci gratuit. Aceste jocuri asigura ca micutul tau va avea mereu ceva de explorat de fiecare data.

Companiile de jocuri continua sa adauge noi provocari la gama lor larga de jocuri – fie ca este vorba de jocuri spa, jocuri de maquillaj, jocuri de imbracaminte sau jocuri de gatit.