Cumpăraţi numai dezinfectanţi avizaţi de Ministerul Sănătăţii

Cumpăraţi numai dezinfectanţi avizaţi de Ministerul Sănătăţii

Cererea mare de produse biocide (dezinfectanţi) în toate domeniile de activitate pentru curăţarea pardoselilor, a mâinilor sau a instrumentarului medical a cauzat mari probleme lanţului de aprovizionare. Presiunea pusă pe producători a fost imensă și a durat o vreme până și-au putut crește capacităţile de producţie pentru a acoperi necesarul din piaţă. În acele perioade de criză au apărut și foarte mari fluctuaţii de preţuri precum și diverși profitori care au încercat să comercializeze produse neconforme. Astăzi, la aproximativ 6 luni de la debutul pandemiei de Covid-19 (noul coronavirus), lucrurile au reintrat la normal. Stocurile au fost refăcute, preţurile sunt revenite la normal.

Ministerul Sănătăţii din România a avut o misiune dificilă în toate această perioadă, fiind nevoit să testeze și să avizeze spre utilizare o multitudine de produse profesionale pentru dezinfecţie. De aceea, este foarte important să avem încredere exclusiv în produsele avizate și să ne documentăm temeinic înainte de a achiziţiona dezinfectanţi într-o cantitate mare din surse mai puţin demne de încredere.

În magazinul online serveteledehartie.ro de exemplu veţi găsi o secţiune specială intitulată DEZINFECTANŢI AVIZAŢI MS deoarece toate produsele comercializate îndeplinesc cerinţele de reglementare și au parafa de atestare din partea Ministerului Sănătăţii. Produsele comercializate sunt foarte detaliat prezentate, fiecare având și o fișă tehnică cu toate specificaţiile despre producător, compoziţie și destinaţie.

Astfel puteţi avea garanţia că produsul achiziţionat este conform, a fost testat și verificat șin prealabil, vi se spune exact pentru ce îl puteţi utiliza și în ce cantităţi.

dezinfectanti