De ce sa alegem mobilier living la comanda ?

De ce sa alegem mobilier living la comanda ?

 

 

Mobilierul la comanda este o piatra de temelie in lumea designului interior. Capacitatea sa de a avea dimensiuni si cerinte specifice ii confera un avantaj semnificativ fata de mobilierul cumparat din magazin. Proiectarea si fabricarea este un proces bidirectional intre furnizor si client. Cand functioneaza, produsul final ar trebui sa se dovedeasca a fi potrivit pentru proiect.

Unul dintre cele mai semnificative puncte in plus pentru designerii de interior sau clientii individuali este ca mobilierul personalizat se poate potrivi cu stilul lor unic. Acest lucru poate fi aplicat in multe moduri diferite. De exemplu, o companie vrea sa se asigure ca designul interior se potriveste cu marca sa, iar personalizarea mobilierului ii poate ajuta sa isi atinga obiectivul. Intr-un alt aspect, o persoana care isi cauta camera de zi visata poate aranja acel scaun care se potriveste perfect in colt.

Acelasi principiu se aplica daca doriti sa mobilati o camera, un birou sau o casa complet. Asa ca, alegeti mobilier living la comanda!Poate fi dificil sa gasiti mobilier diferit care se completeaza unul pe celalalt. Puteti rezolva aceasta problema construind mai multe piese. In esenta, crearea propriei tale mobile de la zero este oportunitatea de aur de a va impartasi stilul unic.

Desi poate fi mai rapid sa cumparati mobilier gata facut, pe termen lung, s-ar putea dovedi a fi o abordare nepractica. Adesea, clientii cauta functii specifice, cum ar fi o unitate de depozitare suplimentara sau o anumita forma care sa se potriveasca intr-un saptiu gol.

Cu mobilier la comanda, aceste cerinte specifice pot fi indeplinite cu usurinta. Indiferent daca sunteti in cautarea unui spatiu de depozitare imbunatatit, dimensiuni stabilite sau un anumit material, la Aethos, expertii se straduiesc sa va faca mobila cat mai functionala. Lucrul direct cu producatorii de mobila ofera clientilor o doza suplimentara de siguranta ca produsele vor fi construite pentru a dura. Una dintre problemele principale ale mobilierului de productie in masa este tendinta acestuia de a fi realizat cu materiale si finisaje de calitate inferioara, ceea ce inseamna ca produsul final are o durata de viata limitata. Investirea banilor si a timpului in aceasta abordare colaborativa se rasplateste in termeni de inalta calitate si longevitate.

Chiar si cu marcile premium, mobilierul personalizat se compara favorabil ca pret si calitate. Diferenta dintre cele doua este ca vei putea face propriile ajustari care se potrivesc nevoilor tale.

Cu producatori de renume, cum ar fi Aethos, puteti vizualiza modelele inainte ca acestea sa fie construite. Pe site sunt nenumarate modele de prezentare care va arata produsul finit. In plus, puteti face cu usurinta modificari ale designului final la vizualizare si puteti obtine rezultatul dorit. In al doilea rand, facand acele modificari, puteti economisi costuri semnificative si dureri de cap pe termen lung. Este esential intr-un proiect personalizat sa obtinem designul corect si, cu ajutorul tehnologiei, ne putem asigura ca il obtinem corect de prima data.

Celalalt aspect al designului este concentrarea pe detalii. Parti de mobilier, cum ar fi manerele usilor si picioarele, pot fi adesea trecute cu vederea, dar sunt cruciale pentru finisajul general. Avantajul colaborarii cu companii de mobilier la comanda este ca au experienta, expertiza si resursele necesare pentru a furniza modele la comanda.

Dupa cum demonstreaza imaginile de pe site, echipa de la Aethos are un proces stabilit pentru crearea fiecarui detaliu. Exista un accent evident pe calitate, cu resurse considerabile dedicate finisajelor. De asemenea, lucreaza cu alte materiale accesibile, cum ar fi otel, nichel si fier.

In plus, folosesc cea mai recenta tehnologie pentru a reproduce manerele vechi care nu mai sunt realizate cu acuratete. Cu mobilier la comanda, aveti ocazia sa adaugi o nota personala.

Un alt beneficiu al acestei abordari colaborative este ca veti putea vedea daca producatorul de mobila este ecologic. Transparenta procesului va asigura ca veti putea urmari sursa materialelor si veti putea monitoriza orice risipa. De asemenea, veti fi siguri ca mobilierul  va respecta toate legile si reglementarile locale.

Mobilierul gata facut este intotdeauna produs tinand cont de gusturile populare. Canapelele sunt in mare parte in bej si gri, deoarece acele nuante sunt considerate practice si singurele optiuni care se potrivesc cu absolut orice decor. Masutele de cafea sunt disponibile in cea mai mare parte in modele care sunt deja in tendinte de ceva vreme si de care va veti satura rapid. Exista foarte putin spatiu pentru lucrurile care sunt unice si facute pentru stilul vostru de viata, pur si simplu pentru ca inovatiile in mobilier dureaza mai mult pentru a se manifesta pe piata de masa, deoarece costul fiecarui articol este ridicat.

S-ar putea sa credeti ca designul personalizat necesita timp, dar luati in considerare ultima data cand ati cumparat mobilier de la comerciantul online preferat. A durat saptamani sa ajunga la tine, iar daca ceva nu a fost pe placul vostru, au existat stres si anxietate nesfarsite. In aceeasi perioada de timp, sau mai putin, puteti obtine exact ceea ce doriti in design personalizat, fara a fi nevoie sa contactati serviciul pentru clienti.

In mod similar, in ceea ce priveste cheltuielile, avem acces la cei mai talentati artizani si la cele mai bune locatii de aprovizionare pentru ca voi sa obtineti o calitate superioara pentru banii investiti si sa eliminati complet riscurile greselilor costisitoare si materialelor si fortei de munca prea scumpe. La comanda inseamna si personalizat. De la forma si tesatura, la culoare si ornamente, fiecare detaliu este conform specificatiilor voastre, facandu-l cu adevarat al vostru. Cine vrea ca casa lor sa arate o casa oarecare, fara pic de stil si personalitate? Nu, vreti sa va expuneti personalitatea si stilul unic, iar mobilierul personalizat va permite sa faceti exact asta.