Descoperă care este acel produs care te ajută să ai unghii lungi și sănătoase mereu

Descoperă care este acel produs care te ajută să ai unghii lungi și sănătoase mereu

Manichiura perfectă este visul oricărei femei și de aceea își doresc să poată avea unghii lungi și rezistente, care nu se rup, fără să apeleze la construcții de fiecare dată. Adevărul este că acest lucru se poate obține prin foarte multă grijă oferită din interior, mai ales prin alimentație, dar și prin aplicarea unor produse topice care au ca scop hrănirea și hidratarea unghiei pentru ca aceasta să crească repede și sănătoasă. Descoperă beneficiile pe care un ulei de cuticule aplicat zilnic le poate avea asupra unghiilor tale pe termen lung.

Hidratează pielea

O manichiură frumoasă începe cu o cuticulă stilizată și îngrijită corect, de unde rezultă faptul că hidratarea este esențială. O cuticulă uscată nu doar că este dificil de îndepărtat, dar arată foarte inestetic și, în timp, poate cauza disconfort sau chiar durere. Aplicarea unui ulei de cuticule zilnic te va ajuta să îmbunătățești considerabil aspectul acestei zone și să faci întreținerea manichiurii mult mai ușoară. Un ulei de cuticule bun combate în mod direct efectele negative cauzate de utilizarea constantă a substanțelor chimice, dar și a factorilor externi dăunători precum soarele puternic, vântul, apa cu clor și nu numai.

Hrănește unghia

Un al doilea rol pe care îl îndeplinește uleiul de cuticule este acela de a aduce substanțe nutritiv esențiale la rădăcina unghiei ceea ce va determina o creștere mai rapidă și sănătoasă a acesteia. Straturile sunt întărite semnificativ, iar orice leziune prezentă la suprafață se vindecă mult mai rapid, în așa fel încât să obții unghii lungi și rezistente cu doar câteva secunde investite în acest sens. În plus, odată aplicat, vei simți nevoia să faci un masaj blând la baza unghiei care va stimula circulația sanguină ceea ce aduce nenumărate beneficii asupra modului în care aceasta crește și se menține.

Descoperă oferta de uleiuri de cuticule disponibilă la Creative Nails

Pe site-ul Creative Nails te așteaptă o gamă variată de astfel de produse profesionale dintre care poți alege în funcție de modul de aplicare, de compoziție sau de brand. Nume cunoscute în industrie și-au pus eticheta pe varii tipuri de uleiuri de cuticule, de la Cupio, la Crystal Nails, Riche sau Musa. Poți opta pentru ulei cu pensulă, tip stilou sau cu pipetă, dintre care ultima variantă se dovedește a fi mult mai igienică și ideală pentru uzul în salon. În plus, ai la dispoziție și oferte foarte avantajoase de preț care îți permit să îți completezi colecția și să îmbunătățești astfel rezultatele muncii tale, fără să fie nevoie de o investiție foarte mare.

O manichiură frumoasă și rezistentă este mult mai ușor de obținut atunci când alegi să utilizezi produse profesionale de la Creative Nails!